Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

( לא להתייחס לשירשור קודם - עכשיו מיקדתי את השאלה ) .

לאחרונה נסגר המוסך הקבוע שלי לצערי ( קר ולעניין ראשון , אהבתי לעבוד איתם ) לאחר שכ4 שנים טיפל במזדה שלי קבוע ומסודר כולל טיימינג .

הקילומטראז'- 158000 ק"מ.

החלפת נוזל בלמים אחרונה : או שהיתה ב90,000 ק"מ או שלפני.

הסיבה לכך - בזמנו לא קיבלתי ספר רכב ועשינו טיפולים לפי מיפרט שהמוסכניק שלי הציע .

לאור השינוי בדקתי הסטוריית טיפולים ולצערי גיליתי ש: לא הוחלף נוזל בלמים בזמן - לפחות 70000 ק"מ, כנ"ל שמן ברקס, כנ"ל שמן גיר. פלגים - רק נבדקו לפני שנה ותקינים.

השבוע אני מכניסה את הרכב להשלים את כל אלה + טיפול 15000 רגיל במוסך מורשה .

שאלתי - מה ההשלכה של הזנחה בתחומים שציינתי ואלו מערכות לבקש מהמוסכניק לבדוק באופן יסודי.

יש לי הרגשה שאולי אציל איזו מערכת בדקה ה90 .

כמו כן הרכב עבר החודש טסט , ותקין בנושאי בלמים וכו'.

מבקשת כמה שיותר נתונים טכניים כי אני חדשה במוסך החדש ורוצה לדעת מה בדיוק על הרכב לעבור שם מבחינה טכנית כמו כן לפני הטיפול אמצא ספר רכב באחד המגרשים ואשב ללמוד אותו.

• תוכן חדש...