Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל הילדה בטח למדה את הלקח ואני בטוח שהיא תזהר להבא. יש אנשים שגם בפורום מכוניות לא כל כך מבינים שבישביל חלקנו רכב זה לא רק פח. זאת הסיבה שאני חונה על שתי חניות.

עזוב אותך, תחנה בחניית נכים, היא בד"כ יותר רחבה ולכן הסיכוי שיפתחו עלייך דלת נמוך יותר. :roll:

אתה עשית לו בדיוק משהו שאתה לא היית רוצה שיעשו לך לאוטו.

ולא משנה מי הוא או מה הוא.

תתעמת איתו, אל תרד לרמה הזאת של להוריד לו אוויר בגלגלים, אתה לא ילד.

ואני מאמין שאתה מסכים איתי לגביי זה.

רגע, אז אם הוא יילך איתו מכות זה ישנה את מהות העניין, מעבר לעובדה שאז הערס יבכה שתקפו אותו ללא סיבה/על רקע גזעני?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה אתה מכבד את הנכים? ואם יש נכה שפותח דלתות על מכוניות אחרות כי זה רק פח, מה קורה אז?

הנכים ראויים ליחס מפלה לטובה מצדה של החברה ומצדן של הרשויות, מתוך רחמים והתחשבות במוגבלותם. אין סיבה לכבד דווקא אותם באופן גורף ואחרים לא.

יתרה מזאת, אף אחד לא מכריח אותך לכבד את הזולת, רק אל תפגין את חוסר הכבוד שלך כלפיו. הרי אם אתה חונה על שתי חניות, אין סיבה שאני לא אפתח דלת ואשאיר לך סימן עסיסי, כי אני לא מכבד אותך או בשביל שלא תחנה יותר על שתי חניות (לדוגמא ולהמחשה).

פורסם

הלוואי ורק בארץ המקרה הזה קורה, בזמנו שקניתי את הטווינגו GT לא היתה לי חניה פרטית מתחת לבית (בעיר העתיקה בווינטרטור לא קיים כזה דבר), אז עשיתי מנוי שנתי בחניון, הטווינגו היתה אצלי בדיוק שנה, לא היה מקום אחד באוטו של היה דפוק, דלת קדמית

ימין ושמאל היו אם מעיכות, המכסה מנוע היה אם סריטות, הטמבון האחורי היה גם אם דפיקות, וכל זה לא ממני, ואף אחד לא השאיר

פתק כלום, בלגונה שיש לי עכשיו גם, סריטות ודפיקות שמעלות לי את העצבים, אבל אין מה לעשות ושתבינו לא מדבר על הארץ מדבר, על שוויץ, מה גם שחוצפן השאיר לי לפני חודש בבית הפרטי שלי, בחניה שאני בניתי, פתק שאני חוסם מקום חניה פרטי, ואם

אני לא מזיז את האוטו הוא יצלצל למשטרה, חבל שזרקתי את הפתק, לא ידעתי לצחוק או לצרוח :shock:

פורסם
זה דבר אחד לצעוק על מבוגר אבל על ילדה קטנה?? מה היא כבר יודעת

חוץ מזה רצח זה איום מוגזם, חבל שזה לא יפליא אותי אם מישהו באמת ירצח בגלל דבר כזה..

תחשבו על זה שהילד שלכם שומע שמאיימים על ההורים שלו ברצח בגלל משהו שהוא עשה ולא בכוונה,

זו לא טראומה לילד?

אני הייתי ליד הבחור שאיים והשתולל והאמת פחדתי

רציתי להתערב אבל לא רציתי לחטוף איזו דקירה.היום ממש מפחיד לדבר עם אנשים

וזה שלפני שהוא ברח הוא בעט לדייהו בדלת זה בסדר?

עין תחת עין?

פורסם
הלוואי ורק בארץ המקרה הזה קורה, בזמנו שקניתי את הטווינגו GT לא היתה לי חניה פרטית מתחת לבית (בעיר העתיקה בווינטרטור לא קיים כזה דבר), אז עשיתי מנוי שנתי בחניון, הטווינגו היתה אצלי בדיוק שנה, לא היה מקום אחד באוטו של היה דפוק, דלת קדמית

ימין ושמאל היו אם מעיכות, המכסה מנוע היה אם סריטות, הטמבון האחורי היה גם אם דפיקות, וכל זה לא ממני, ואף אחד לא השאיר

פתק כלום, בלגונה שיש לי עכשיו גם, סריטות ודפיקות שמעלות לי את העצבים, אבל אין מה לעשות ושתבינו לא מדבר על הארץ מדבר, על שוויץ, מה גם שחוצפן השאיר לי לפני חודש בבית הפרטי שלי, בחניה שאני בניתי, פתק שאני חוסם מקום חניה פרטי, ואם

אני לא מזיז את האוטו הוא יצלצל למשטרה, חבל שזרקתי את הפתק, לא ידעתי לצחוק או לצרוח :shock:

המצב שאתה מתאר הוא די קיצוני ולא משקף את הכלל.

נ.ב. מהגרים יש גם בשוויץ

פורסם

גם בחניון לא כל כך צפוף שיש בו דיי והותר מקום לפתוח את הדלת ולצאת בלי לפגוע ברכב ליד ראיתי יותר מידי פעמים לטעמי אנשים שפותחים את הדלת של האוטו בעומצה ובלי להתחשב ברכב שחונה ליד.

לצערי לא חסר אנשים שלא שמים על רכוש של אנשים אחרים ואני מבין לליבו של הבחור שהתעצבן.

מפה ולאיים ברצח זה באמת מוגזם,מצד שני תגובות של הבחור עם הגרוטאה יכלה להביא לו עוד יותר את הפיוזים.

בקיצור בעיה ידוע במדינתנו הקטנה, אם חשוב לכם לחנו רחוק במידת היכולת מגרוטאות שנראות כאילו ברונטוזאור לעס אותם וירק וכל מיני אנשים שחובים על חניות עקום ולא דואגים ליישר, כשרואים דבר כזה דיי ברור עם מי יש לך עסק וכמה איכפת לו לשרוט/לדפוק לך את האוטו

פורסם
קודם כל הילדה בטח למדה את הלקח ואני בטוח שהיא תזהר להבא. יש אנשים שגם בפורום מכוניות לא כל כך מבינים שבישביל חלקנו רכב זה לא רק פח. זאת הסיבה שאני חונה על שתי חניות.

מי אתה שתחנך ותלמד לקח ילדה זרה בת 10 ?

הרכב שלך אמנם לא רק פח , אבל אתה בהחלט כן .

רוב התגובות בשרשור הזה מבחילות כמו התנהגותו של אותו בריון שמתנהג בצורה מבישה ומתנפל בצרחות על ילדה קטנה בנוכחות הוריה וגם מאיים ברצח. זה פרצופה של המדינה ושל חיות האדם שהפכנו להיות . חבל שאין לנו משטרה יותר חזקה שתתחיל להשליט סדר ברחובות...תוך כמה שנים זה כבר לא יהיה אפשרי כי גדלים כאן דורות של אנשים שלא יודעים מה זה חוק וסדר.

פורסם
מי אתה שתחנך ותלמד לקח ילדה זרה בת 10 ?

הרכב שלך אמנם לא רק פח , אבל אתה בהחלט כן .

רוב התגובות בשרשור הזה מבחילות כמו התנהגותו של אותו בריון שמתנהג בצורה מבישה ומתנפל בצרחות על ילדה קטנה בנוכחות הוריה וגם מאיים ברצח. זה פרצופה של המדינה ושל חיות האדם שהפכנו להיות . חבל שאין לנו משטרה יותר חזקה שתתחיל להשליט סדר ברחובות...תוך כמה שנים זה כבר לא יהיה אפשרי כי גדלים כאן דורות של אנשים שלא יודעים מה זה חוק וסדר.

כמה שאני מסכים איתך! ״מבין לילבו של הבחור״?! איך אפשר..יש הבדל עצום בין להעיר למישהו לבין לנבוח על ילדה בת 10 ולאיים על ההורים שלה.

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

אתם צריכים לקחת בCHILL PILL דחוף מאוד , אסור לצעוק על ילד , רק להורים שלו מותר , אתם רציינים פה? חינוך? נולד לזוג ילד והם יתחילו לחנך אותו לשמור על הנתיב הימני לאותת בפניה ולהזהר על דלתות? מי בכלל חושב על זה? אוקיי פעם ראשונה קרה סליחה הייתה מספיקה ומעכשיו הילדה תדע לפתוח בזהירות , החינוך מתחיל פה ולא מגיל שנתיים הסברים שאסור לפתוח דלתות וצריך לחזור לנתיב הימני אחרי עקיפה.

הילדה עשתה טעות אם ההורים שלה מחנכים טובים הם יסבירו לה , אבל לאף אחד אין זכות לצעוק עליה צרחות ולאיים שם.

"מבין לליבו" , עאלק.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אומנם אין לי ילדים (וגם לא בעתיד הקרוב) אבל אני לא מבין את העניין הזה של לא לחנך ילדים של אחרים.

כמובן אני לא מדבר על לצעוק על ילדים (למרות שזה תלוי בחומרה של המעשה), אבל לא להגיד כלום אל מול התנהגות לא הולמת.

אם הייתם רואים ילדים זורקים אבנים על מכוניות לא הייתם אומרים כלום כי אסור לחנך ילדים של אחרים?! ההורים של הילדים לא משגיחים עליהם 24/7, אם אדם בוגר רואה ילדים שעושים דברים שההורה הממוצע היה רואה בשלילה, הוא יכול ואף רצוי להעיר להם. אולי בגלל שאף אחד לא אומר שום דבר גדל לנו פה דור של פושטקים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

ל-BMW, גם אני (כמו רוב הפורום) מאוד אוהב את הרכב שלי, אבל במקומך לא הייתי מעז להחנות בחנייה כפולה, כי אם אני מחפש חנייה והכל תפוס, ואני רואה רכב נוצץ ושמור חונה חנייה כפולה, לרכב הזה בטוח יקרה משהו.

המקרה של הלאנסר והערס, לדעתי קיבל מה שמגיע לו.

היו מקרים שחזרתי לרכב, ובצד היה ממש "דבוק" עוד רכב, כאילו תאום סיאמי של הרכב שלי, זאת למרות שבצד השני היה מספיק מקום להחנות טרקטור,אז במלמול קללות, אני מנסה להיכנס דרך מושב הנוסע, לכסא הנהג, תוך כדי זה שאני מנסה להוציא את הבלם יד מהתחת, + 44 מעלות חום בחוץ, ואחרי שהצלחתי, אני משאיר סריטה עמוקה כמה שיותר ארוכה על התאום הסיאמי, וההרגשה ממש נפלאה.

צריך לקחת כל מקרה לגופו ולדעת איך להתנהג בסיטואציות שונות, אבל יש בהחלט קווים אדומים שלא חוצים.

בשורה התחתונה, כבד רכושו של הזולת, אבל אם הזולת פגע בך אז עין תחת עין ושן תחת שן.:evil:

פורסם

לפני כמה שבועות חניתי בחניון של הסופר.

אני לא מסכים עם צעקות על ילדה קטנה או על איום ברצח. אני כן מאמין בלקיחת אחריות מצד הפוגע, וכן מאמין בלכבד רכוש של אחרים.

אני ואישתי סיימנו עם הקניות ובדרך חזרה לרכב אני רואה ממש מרחוק רכב מסחרי גדול (רנו טראפיק או משהו גדול אחר) שלידו עומדים זוג שבדיוק סיימו להכניס את הקניות לתוך הרכב. בין הרכב שלי לשלהם היו 3-2 חניות ריקות. האישה דחפה את העגלה קלות ואז שחררה, כדי להרחיק מהרכב שלהם ובגלל השיפוע של החנייה העגלה פגעה בכנף הקדמית של הרכב שלי (רכב בן 5 חודשים בערך). היא לא החזירה את העגלה למתקן ההחזרה, היא לא הלכה שני צעדים והצמידה את העגלה למדרכה אלא פשוט דחפה ושיחררה את העגלה.

אישתי התחילה לצעוק אבל היינו רחוקים והם לא שמעו. הם התחילו להיכנס לרכב. הלכתי מהר יותר עם המון שקיות הגעתי לאוטו שלי. העגלה יצרה קמט קטן בכנף של האוטו שלי. לא משהו גדול, מהקמטים הקטנים שכל בוקר שאני נכנס לרכב גורם לי לצביטה קלה בלב.

הסתכלתי לכיוון שלהם וסימנתי שיפתחו חלון, הבעל בינתיים הניע את האוטו והם התעלמו ממני לגמרי. הבעל הכניס לרוורס והבנתי שהם יעלמו להם ואני נשאר עם קמט. לקחתי את העגלה ודחפתי בכל הכח לכיוון האוטו שלהם. פגע להם בדלת צד. הם המשיכו להתעלם באלגנטיות ונסעו משם עם קמט משלהם. שיז*#%@!

אסף

פורסם
ל-BMW, גם אני (כמו רוב הפורום) מאוד אוהב את הרכב שלי, אבל במקומך לא הייתי מעז להחנות בחנייה כפולה, כי אם אני מחפש חנייה והכל תפוס, ואני רואה רכב נוצץ ושמור חונה חנייה כפולה, לרכב הזה בטוח יקרה משהו.

המקרה של הלאנסר והערס, לדעתי קיבל מה שמגיע לו.

היו מקרים שחזרתי לרכב, ובצד היה ממש "דבוק" עוד רכב, כאילו תאום סיאמי של הרכב שלי, זאת למרות שבצד השני היה מספיק מקום להחנות טרקטור,אז במלמול קללות, אני מנסה להיכנס דרך מושב הנוסע, לכסא הנהג, תוך כדי זה שאני מנסה להוציא את הבלם יד מהתחת, + 44 מעלות חום בחוץ, ואחרי שהצלחתי, אני משאיר סריטה עמוקה כמה שיותר ארוכה על התאום הסיאמי, וההרגשה ממש נפלאה.

צריך לקחת כל מקרה לגופו ולדעת איך להתנהג בסיטואציות שונות, אבל יש בהחלט קווים אדומים שלא חוצים.

בשורה התחתונה, כבד רכושו של הזולת, אבל אם הזולת פגע בך אז עין תחת עין ושן תחת שן.:evil:

אם כבר אני מוציא את האוטו לאן שהוא אני גם ככה מחנה הכי רחוק, בקומה הכי נידחת ושם אני חונה על שתי חניות. אני לא תופס שתי חניות במקום הכי מבוקש שיש בוא נגיד ככה. אפילו ליד הבית שלי אני לא חונה אלא הולך 10 דקות לרחוב אחר ששם אני משאיר את האוטו כי יש שם חניה בשפע וליד הבית שלי תמיד עמוס.

• תוכן חדש...