Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס אחיד

omerroz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, בקרוב אני מסיים את השירות שלי בצבא והתחלתי לחשוב על עבודה באזרחות, כמו הרבה קרביים אחרים תחום האבטחה קורץ לי, רק שאני לא רוצה סתם עבודה באבטחה אלא עבודה שתוכל לעזור לי בהמשך, לפתח את עצמי ואולי לפתח שם קריירה. שמעתי על קורס אחיד של השב״כ וקראתי באינטרנט בערך כל מה שמצאתי עליו אבל עדיין יש לי כמה שאלות שלא מצאתי עליהן תשובה, ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. מהם תנאי הקבלה לקורס? מבחינת רובאי ובוחן כושר? קראתי משהו על ריצת 3 ק״מ ב11 דקות, זה עדיין עדכני? מה השכר הממוצע שמקבלים באבטחת שגרירויות? לפי מה ממיינים אותך לאיזה סוג אבטחה תגיע אחרי הקורס (נציגויות, מטוסאים, אישים וכ׳ו)? האם מקבלים שכר במהלך הקורס? תודה רבה לכל העונים, ואשמח לשמוע עוד המלצות לגבי אבטחה בארץ ובעולם.

פורסם

קח בחשבון שזה לא שמירה בצבא ולא מוקד 99 או משהו בסגנון , אתה מתחייב פה לתקופה ארוכה כנגד קנס גדול (אם תברח להם) כי הקורס הזה לא זול , דיי ארוך , אינטנסיבי , והעבודה שתעבוד אחר כך היא גם לא פיקניק , רוב העבודות הן בעמידה ממושכת

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תתחיל מזה שתקרא את הנושא הזה.

ייתן לך קצת רקע.

בנימה אישית, מאוד קשה להתקדם בתחום (אבטחה להבדיל ממוקד 99 וכו' שמתעסקים בשמירה) הזה והקידום הוא מאוד איטי, וקשה.

בנוסף לכך ישנם בחני כושר כל X תקופה. מיותר לציין שכדי להמשיך לעבוד חייב לעבור אותם+אימונים כל תקופה.

כל ארגון והדרישות שלו (אחיד ממלכתי(שב"כ)/רשות שדות התעופה וכו').

העבודה הזו מצויינת כדי להרוויח כסף כמה שנים ולשלב יחד עם לימודים. בתור קריירה אני לא חושב שזה תחום נכון.

*לא התייחסתי לאחיד ממלכתי אלא על תחום האבטחה.

*לא מכיר את הקורס המדובר- שמעתי, ראיתי, קראתי.

עצה שלי, תעבוד בזה תצבור "הון" ראשוני שיספיק לך ללימודים+מחיה+כלכלה בתקופת הלימודים- אם הראש בלימודים.

אם לא, אז הוא יהיה בלימודים אחרי בוחן כושר שלישי/רביעי. מניסיון.

פורסם

בעבר הלא-רחוק הייתי אמור להתמיין לעבודה כזו, ומפאת ההתחייבות הארוכה שדרשו ממני ירדתי מזה.

בקצרה:

דרישות סף:

ריצת 3 ק"מ ב-11 דקות.

10 מתח, 10 מקבילים.

קואורדינציה בסיסית ועמידה בכמה בעיטות ואגרופים.

קורס:

משכו 6 חודשים, כשבחודשיים הראשונים יוצאים רק לסוף שבוע.

בקורס הולכים מכות, יורים, הולכים עוד קצת מכות ומקבלים הרבה מכות.

העבודה מתחלקת לכמה סוגים, לספר לך עליה לא יעשה שכל.

השכר: 11-13 אש"ח בחודש (בקורס 6.5). לא רע בכל קנה מידה. לצורך כך תצטרך להקריב שנתיים מיום סיום הקורס, כלומר שנתיים וחצי בכולל. אין יציאות לחו"ל, אין לימודים ואין תכנונים קדימה לשבועיים מראש.

*זה המידע שהצלחתי ללקט ממקורותיי הדלילים. רשאים לתקן או להוסיף.

תעשה את ההחלטה שלך - אני אגיד לך שאת הבחירה שלי עשיתי. מרבית חבריי חושבים שטעיתי.

פורסם

קצת לעשות סדר,

קורס אחיד ממלכתי אינו משוייך לרשות שדות התעופה או לשב״כ.

זה קורס אבטחה שמועבר במתקני השב״כ ומטרתו הינה לקבוע סטנדרט עבור המוסדות הממשלתיים המאובטחים.

בשדות התעופה, בדגש על נתב״ג ובמתקני השגרירויות השונים ישנם מספר מעגלי אבטחה שכל מעגל אבטחה מיומן בצורה שונה ומשתכר בהתאם (זה עונה לך על שאלת הכמה מרוויחים...תלוי באיזה רצועת אבטחה אתה).

לרוב לא יוצאים לקורס הזה ״כי בא לך״ אלא מטעם מקום העבודה, קרי אתה הולך לראיון עבודה, מתקבל, והם שולחים אותך לקורס מטעמם כך שבגדול אתה אמור מראש לדעת היכן תעבוד בתום הקורס.

אני אחלוק על מי שכתב שקשה להתקדם בתחום הזה, ברגע שאתה טוב אתה יכול להתקדם בשכר בצורה מאוד משמעותית, ומהר, בין אם על ידי זה שגורמים בשירות ימשכו אותך ובין אם גורמים קצת פחות חוקיים שירצו שתקים עבורם חוליית אבטחה (וכאן אנחנו כבר מדברים על ה-מ-ו-ן כסף וסיכון לא בהכרח גבוה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ואיך מגיעים לזה בעצם? למי פונים? בקשר לקורס עצמו, אני הבנתי באתרים אחרים שהקורס הוא 10 שבועות ולא 6 חודשים, אתה בטוח שזה 6 חודשים?

פורסם
בעבר הלא-רחוק הייתי אמור להתמיין לעבודה כזו, ומפאת ההתחייבות הארוכה שדרשו ממני ירדתי מזה.

התחיבות, אהה?? ספר להם שאתה שריונר שמנמן, כל השאר תירוצים:lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

למיטב זכרוני לתפקידים הנחשקים יחסית זה בצורת זימון. אבל אולי זה השתנה.

התפקיד גם מחייב אימוני ירי ומגע תכופים, לא רק כושר.

התפקיד משלם לא רע בכלל, אבל הוא לא תמיד קל. יש זוהר מסוים, זה נכון. ויש דיילות. אבל להיתקע שנה בתורכיה יכול להיות גם מבאס...

התקדמות יכולה להיות לפתקידי אבטחה מתקדמים באותו מסלול (נניח קב"ט, אבל אחרי הרבה שנים) או במסלולים "מקבילים" כפי שאמרו לך למעלה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תתחיל פה:

http://www.hachvana.mod.gov.il/pages/taasuka/MOD.asp?UN=1&HD=1&SUB_UN=2

ותפקח עיניים בלוחות דרושים. וגם תנסה להיעזר ביחידה להכוונת חיילים.

בהצלחה!

זה לא זה.

הקורס 5-6 שבועות של מאבטחי משהב"ט (שהם עובדי חברת קבלן) זה לא אחיד אלא קורס ייעודי שלהם.

שזה גם טוב בפני עצמו, גם השכר טוב וגם יש מקומות מתאימים לסטודנטים.

אחיד אורך 9 שבועות, פעם אחרונה שבדקתי שב"כ מעבירים את הקורס שלהם בנפרד, ומאבטחי רש"ת עוברים אותו בנפרד (עדיין תחת הנחיית שב"כ כמובן)

רוב אבטחת רש"ת כולל מעברים יבשתיים ורוב שדות התעופה זה חברת קבלן (כרגע אני חושב שזה ש.ב).

אם כבר הולכים על זה כדאי לדעתי ללכת על מה שעדיין לא עבר לידיים פרטיות ונשאר בחסות שב"כ או בטמ"ח.

V5

פורסם

תענו בכנות. כמה אנשים אתם מכירים שעושים 3000 ב11 דקות?

הנתונים מאד לא מדוייקים וכרגע גם לא רלוונטים. כמו שאמרו מעליי , תיכנס לעבודה כלשהי בתחום ומשם יוציאו אותך לקורס תמורת חתימה.

שווה? תלוי למי. יתרונות וחסרונות, זה הכל בחיים.

הקורס והמיונים קשים נורא, אבל הרבה יותר הגיוניים ממה שנאמר פה .

בהצלחה...

פורסם
תענו בכנות. כמה אנשים אתם מכירים שעושים 3000 ב11 דקות?

בהצלחה...

צודק. רק עכשיו שמתי לב לטעות :oops:

הדרישה היתה לרוץ 3 ק"מ ב-13 דקות.

עכשיו כבר יותר קל להתקבל.

• תוכן חדש...