Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב וחג שמח.

השבוע רכשתי פולקסווגן פולו שנת 2007.

לאחר שקניתי את הרכב שמתי לב שרצפת הרכב רטובה במושב שמאחורי הנהג.

לאחר שייבשתי את הרטיבות הזאת, היום מילאתי מים במיכל המים של הוישרים.

ברכב הזה יש וישר בשמשה הקדמית והאחורית, כולל מתזים לכל שמשה.

כשניסיתי להפעיל את המתזים- מהמתזים הקדמיים כמעט ולא יצא מים והבחנתי בנזילה רצינית של מים מאיזור הכנף השמאלית והצד השמאלי של האוטו. מהמתז האחורי יצאו מים בצורה תקינה.

אני חושב שצינור המים של הוישרים עובר בצד השמאלי של הרכב, באיזור הרטיבות.

עכשיו, נניח שאכן יש דליפה בצינור של המים האלה, איך יכול להיות שרצפת הרכב רטובה? מים מחלחלים מלמטה? מה זה יכול להיות?

תודה רבה רבה!

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם

שלום רואי ומזל טוב על קניית הרכב.

לא סביר שמים שיורדים ממיכל המתזים, מצליחים לעלות מתחת לרכב לתוך רצפת הרכב גם אם יש נזילה.

למרות שכבר ניתקלתי בתופעות מאד מוזרות ברכבים.

יכול להיות שיש קשר בין הנזילה שיש לך והרטיבות ברצפת הרכב.

דבר ראשון אם זיהית נזילה ממיכל המתזים, סדר אותה ותמשיך משם, אחרי התיקון תבדוק אם עדיין יש לך נזילה.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה על תשובתך,

נניח והבעיה של המתזים לא קשורה לזה ואיכשהו המים מחלחלים מקרקעית הרכב לרצפה שלו, תיקון של זה זה דבר מורכב מאוד?

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם

ערב טוב! אם יש לך סאן רוף אז יכול להיות שצינור שמוביל מיים סתום

נתקלתי גם בהתקנה שהכניסו כבל דרך הקיר אש בלי בידוד כמו שצריך והמיים פשוט נזלו בעזרתו לתוך הרכב.

השאלה שלי היא כזו.מתי זה קורה? אחרי שטיפת הרכב או אחרי הפעלת השפריצרים ברכב (לא נראה לי שזה קשור אבל שווה לבדוק) ?

תנסה למצוא מה קרה ליפני שגילית את הרטיבות ואולי זה יתן קצה חוט לפיתרון הבעיה

ממתין לעידכונים וחג שמח!

פורסם

צריך לבדוק מהיכן ניכנסים המים ? אם זה אחרי שטיפה, יכול להיות שיש לך בעיה בגומיה של הדלת (או שבמיקרה שכחת חלון מאט פתוח). בד"כ מים לא נכנסים מקיר האש ומגיעים עד למושב מאחורי הנהג.

תבדוק בעוד מקומות על השטיח אם יש רטיבות. תבדוק מתחת לשטיח גומי גם מקדימה בצד של הנהג ובצד של הנוסע, אחרי שתזהה את המקור, אפשר להמשיך משם. יכול להיות שיש לך נזילה מרדיאטור חימום פנימי, ופשוט לא שמת לב שגם מקדימה יש לך רטיבות.

פורסם

תודה על רצינותכם.

אין לי סאנרוף באוטו.

ואת המים ייבשתי, לאחר יום שמתי מים של וישרים והפעלתי את המתז מאחורה- היה תקין, מקדימה הפעלתי- לא יצאו מים והייתה נזילה חזקה מאוד מהכנף השמאלי ומנקודות לאורך צדו השמאלי של האוטו. עיקר הרטיבות בצד הזה של האוטו.

יכול להיות שזה מזה ואני יכול להרגע.

כשתהיה לי תשובה - אתם הראשונים שתדעו ממנה.

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

• תוכן חדש...