Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם הזמן השתנו הדרישות, ונראה שאצטרך למצוא לעצמי טנדרון.

רכב שייסע די הרבה, גם מחוץ לעיר.

הרבה מקום למטען, חובה מושבים שגם מתקפלים לגמרי ויוצרים עוד מקום אחסון.

עדיפות לידני, עד 25K.

מקום לכלוב טיסה לכלב גדול גם כשהמושבים לא מקופלים.

חשבתי לכיוון של פיאט דובלו, הבנתי שצריכת הדלק שלו לא רעה, ויש המון מקום אחסון.

הניסיון היחיד שיש לי עם פיאט היו הפונטו הישנות (95-99), וממה שאני זוכרת לא אהבתי את הגיר שלהן (מעברים קשים).

לא מכירה את הדובלו מאף בחינה מחוץ למה שכתוב עליה ברשת.

רעיונות? תובנות? המלצות?

פורסם

במשפחתי יש ניסיון ארוך שנים עם כמה רכבי פיז'ו פרטנר (זהה לסיטרואן ברלינגו). מפי המשתמשים ישנם רק שבחים. האמינות, בכפוף להקפדה על טיפולים שוטפים, מצוינת.

לא מכיר משתמשי פיאט דובלו.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

יש מספר טנדרונים ששולטים בשוק:

פיאט דובלו

פז'ו פרטנר = סיטרואן ברלינגו

רנו קנגו

פורד קונקט

רובם בתקציב שלך יהיו בעלי 250-300 אלף ק"מ לפחות,

מבחינת ביצועים הדובלו נותנת הכי הרבה, אחר כך הקונקט, וקנגו תתן ביצועים עדיפים על הפרטנר והברלינגו רק אם יש לה מנוע 1.5DCI, אם יש לה מנוע 1.9D היא בתחתית הרשימה.

אני הייתי ממליץ לנסות לחפש עסקה לרכב שהיה בליסינג בתוספת תשלום או רכב ששירת נכה (אולי יש כאלו, ואז הם נוסעים יחסית מעט).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה, אני לוקחת בחשבון שמדובר בתקציב לא גדול, ואצטרך להתפשר על הקמ...

מה לגבי צריכת דלק? מי מהם עדיפה?

פורסם

הדובלו שאצלנו מציגה צריכה מעולה, 1:15 וצפונה, עד כמעט 20 קצת לליטר בתנאים אופטימליים.

הגיר באמת פחות נעים מבצרפתיות ותנוחת הנהיגה יותר ״משאיתית״

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

באמת? אפשר לבנות על צריכה דלק כזאת משוגעת?

הפעם האחרונה שהיתה לי מכונית שדומה לזה היתה פולו סטיישן 2000, שאכלה 1:18.

פורסם

אצלי ברלינגו 1.6 לא יורד מ 1 ל 16 בשום מצב. נוסע הרבה בבימעירוני, אבל גם עומד לא מעט בפקקים בבוקר ובערב.

מנוע דיזל אטמוספרי (1.9) צורך כ 1 ל 12- 13 בברלינגו/פרטנר וכ 1 ל 13-14 בקנגו בתנאים שציינתי.

פורסם

אז נכון לכרגע אני מתמקדת ב

פיאט דובלו JTD, ידנית, עד 2005

או

פיג'ו פרטנר 1900, ידנית, עד 2006

(עם נטייה עדיין לכיוון הדובלו)

לפי מה שראיתי ביד2, בשנים האלה זה ריאלי לצפות לסביבות ה 20k.

רנו וסיטרואן אני פשוט לא יכולה להביא את עצמי לקנות. לפני שנים שרפתי את עצמי עם אקספרס נוראה, שבילתה את רוב ימיה (ואת רוב כספי) במוסך. מאז יש לי סלידה משתי אלה :-(

פורסם

פיג'ו פרטנר 1900, ידנית, עד 2006

רנו וסיטרואן אני פשוט לא יכולה להביא את עצמי לקנות. לפני שנים שרפתי את עצמי עם אקספרס נוראה, שבילתה את רוב ימיה (ואת רוב כספי) במוסך. מאז יש לי סלידה משתי אלה :-(

קחי בחשבון את הנקודות הבאות:

פיז'ו פרטנר זהה לחלוטין, 1 ל 1 לסיטרואן ברלינגו. הן מיצרות באותו מפעל, כל החלקים (מכאניים וחיצוניים) זהים לגמרי, רק הסמל שונה.

רנו אקספרס הייתה כנראה האמינה ביותר מכל המכוניות שהוזכרו בשירשור. אני מתכוון לדגם בנזין, לא לדיזל.

פורסם

משום התקציב הזעום, מצאי את הרכב שנמצא במצב הטוב ביותר ולו הסטוריה מתועדת אמינה ונקייה וקני אותו. ללא אפליה על בסיס היותו פיז'ו/ סיטרואן / פיאט.

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...