Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב ויש צורך בטיימינג.

כל הטיפולים אני עושה בUMI השאלה שלי האם יש אחריות על טיימינג? שמעתי מקרים שאחרי החלפת הגומיה אחרי חצי שנה -שנה

השתחרר הגומיה ועשה נזק רציני של כמה אלפי שקלים.

השאלה השניה שלי ראיתי כאן בפורום שעדיף להחליף משאבת מים יחד עם הטיימינג? זה כזה קריטי אם אני לא יחליף?ומה קורה אם אני לא יחליף? (המשאבת מים תקינה כרגע).

פורסם

השתחררות של רצועת טיימינג אחרי מספר חודשים היא אירוע חריג ונדיר.

אם יוכח שהאירוע נובע מעבודה רשלנית או כשל מכני של חלק חדש שהמוסך החליף, אני מניח שהמוסך ישא באחריות לנזק.

שאל במוסך מה תקופת האחריות להחלפת הרצועה.

החלפת משאבת מים מקובלת על מוסכים רבים מכיוון שבעת ביצוע החלפת רצועת טיימינג יש גישה למשאבה.

לא יקרה מאום אם לא תחליף את המשאבה אבל אם תתעורר בעייה בעתיד, עלות ההחלפה תהיה גדולה יותר.

כמה קילומטר עבר הרכב?

פורסם
השתחררות של רצועת טיימינג אחרי מספר חודשים היא אירוע חריג ונדיר.

אם יוכח שהאירוע נובע מעבודה רשלנית או כשל מכני של חלק חדש שהמוסך החליף, אני מניח שהמוסך ישא באחריות לנזק.

שאל במוסך מה תקופת האחריות להחלפת הרצועה.

החלפת משאבת מים מקובלת על מוסכים רבים מכיוון שבעת ביצוע החלפת רצועת טיימינג יש גישה למשאבה.

לא יקרה מאום אם לא תחליף את המשאבה אבל אם תתעורר בעייה בעתיד, עלות ההחלפה תהיה גדולה יותר.

כמה קילומטר עבר הרכב?

שברולט אופטרה 2006 ,80 אלף קילומטר

פורסם

אני לא מכיר את הרכב הזה ולכן קשה להמליץ אם יש להחליף משאבת מים כתחזוקה מונעת.

יש דגמי רכב בהם משאבת מים תחזיק גם 150000 קילומטר ללא פגם.

כדאי לבדוק עם בעלי אופטרה אחרים האם היו להם בעיות עם משאבת מים.

משאבת מים עולה כמה מאות שקלים, כך שזו שאלה של עלות.

מכיוון שזה רכב בן 6 אתה גם לא חייב לבצע את הטיפול במוסך מורשה יבואן.

• תוכן חדש...