Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום היום הוספתי מגבר מונובלוק בנוסף לבוסס שקיים

הרימוט והפלוס העברתי מהבוס 4 ערוצים אל המונובלוק,

והמינוס אני לא יודע אם להעביר מהמגבר או לקדוח לשלדה,

כמו כן הכבלים הם 8 GAUGE,

תודה מראש.

פורסם

תחפש איזה בורג טוב עם אום מהפח של רכב, תשים נעל כבל על כבל ותשים שם. עדיף לשים כבל מינוס כמה שיותר קצר. עם מגברים בבגאג׳ אז תקח מינוס מברגים של חגורות מתחת למושב אחורי.

פורסם

למה הוא מאבד את השליטה על הסאב?

הוא מחובר לכבל פלוס מהמצבר בכניסה למגבר ולא מיציאה כלשהי.

זה כמו שהוא ישים מפצל ומשם אחד למגבר ואחד למונו, זה הרי בעיקרון נוגע ביחד.

בכל אופן בנוגע למינוסים אני חושב שזה הרבה הרבה יותר חשוב מכל חיווט כלשהו.

מינוס עבה מאוד , קצר, ונעל כבל איכותי.

אם אתה מגיע לבורג כלשהו, תוודא שהוא יחסית עמיד ועבה, ולא איזה בורג קודח בגודל 2 מ"מ.

בנוסף אם אין לך בעיה, מסביב לבורג תשייף עם נייר שיוף, להורדת הצבע ולקבלת צבע כסוף - מניסיון זה מונע הרבה קרקושים ורעשים מיותרים - נתקלתי בזה באחד הרכבים שלי

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
אם אני לא טועה , עצם זה שהפלוס מגיע מהמגבר שכבר מחובר לרכב, אתה בעצם איבדת את השליטה על הסאב. לא?

שליטה על סאב לא קשורה פה, אתה כנראה מתבלבל עם כבל rca.

כמו נאמר מעלי דבר חשוב במינוס זה מגע עם גוף של הרכב, עובי ואורך כבל ונעל כבל איכותי.

• תוכן חדש...