Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הרכב הנ"ל של אבא שלי,

עבר כמעט 195K ואף פעם לא הראה סימנים כמו הנ"ל.

אתמול אבא שלי שם לב שהאוטו מתחמם לטמ"פ עבודה מהר מדי (נסיעה של אולי ק"מ בלילה), ומגיע עד ל 3\4 מהחום מנוע לפני שהמאוורר נכנס לפעולה, ואז הטמפ יורדת חזרה לתחום הבטוח (פחות מחצי).

יש לומר שבעבר לא קרתה התקלה הנ"ל, הדבר הראשון שחשבתי עליו היתה שמדובר בטרמוסטט שסיים את חייו, הייתכן?

בכל מקרה המלצתי לא לנהוג על הרכב עד שיגש למוסך לבדוק...

יש לכם הצעות נוספות לבדיקה?

תודה וחג שמח.

Opel Adam S 2017

פורסם

אם כמו שציינת שהמאוורר נכנס לפעול רק ב3/4 אז סימן שמהירות איטית לא עובדת מעיד על נגד מהירות מאוורר לא תקין או מנוע מאוורר.

בהנחה שבדקת מים ברדיאטור ובמיכל והכל מלא ובסדר אז צריך לגשת למוסך בהקדם ולא בנסיעה לבדוק יוניט חום ומאוורר ולהחליף תרמוסטט גם אם הוא נראה תקין כי העלות שלו פחות ממאה שקלים !

אבל זה רק ממה שרשמת יכול להיות רדיאטור סתום בנוסף.

אני לא ממליץ לנסוע ברכב במצב הזה כדי שלא ייגרם נזק לראש מנוע!

אחרי ביקור במוסך תעדכן נראה מה יצא.

פורסם

לאחר בדיקה עם אבי, מתברר שככל שהרכב נוסע יותר ככה הוא מתחמם מעל הנורמל, זה קורה לרוב מנסיעות ב"ש - דימונה.

כמו כן הרכב מחר יהיה במוסך לבדיקה, מקווה לטוב!

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...