Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד להחליף את הרכב שמשרת אותי ועולה התלבטות לגבי הרכבים הבאים:

סקודה רומסטר

פורד פוקוס סטיישן

יונדאי I30 CW

הסיבה שאני מחליף את הרכב הקיים (מאזדה 2 סדאן) היא כי חסר לי מקום בבגאז' לציוד של העבודה.

הדרישות הן כמה שיותר מקום (ללא קיפול המושבים) ונוחות נסיעה (מה שלא קיים במאזדה לאנשים גבוהים).

כעיקרון, ע"פ השוואה "יבשה" ליונדאי יש הכי הרבה מקום בבגאז' (100 ליטר יותר מהמאזדה) אבל מדאיג אותי קצת נושא הנוחות לעומת שאר האופציות ושלפי מה שזכור לי, אמור להגיע דגם חדש עוד הקיץ.

יש המלצות מנסיון?

פורסם

בקצרה: לרומסטר סידור מושבים עדיף, גם אם הנפח מעט קטן יותר. מיושנת יחסית (בעיקר בסעיף הבטיחותי).

האיי 30 תוחלף בקרוב, לא מומלץ כרגע לקנות איי30 (דגם הסטיישן אמור להגיע לקראת סוף השנה).

הפוקוס - חדישה, טובה בכל תחום וגרסת הסטיישן מעולה (סף הטענה נמוך, שטח נח וקיפול מושבים אחורי מעולה).

וזו גם ההמלצה שלי (פוקוס).

פורסם

הרומסטר מאוד שימושית להטענה וגם נוחה מאוד לנסיעה. הפוקוס סטיישן החדשה נחשבת טובה אבל אם כל מה שאתה מחפש זה תא מטען גדול אז יש לך את האוקטביה עם נפח תא מטען של יותר מ-500 ליטר ושאר האוטו יש לך פרייבט נחמד וחסכוני

פורסם

היום הייתי בסוכנות פורד וסקודה.

שני הרכבים מאוד מאכזבים מביחנת נפח תא מטען שהמושבים לא מקופלים.

מה שכן, באמת התרשמתי לטובה מאוקטביה שמגיעה עם תא מטען בנפח 585, כמעט 100 ל' יותר מהסטיישנים.

איך אבל המנוע 1.2 TSI עם הרכב הזה?

יש עוד רכבי פרייבט מומלצים עם תא מטען גדול בתצורה של 5 דלתות?

פורסם

אוקטביה אצלי כבר שנה ואני מבסוט מעל הראש

אולי תבדוק אם יש דגם סטיישן מנוע 1.2 ידני שזה משקף עלות של בערך 120 אלף ותא מטען ענקי עם נוחות העמסת כלי עבודה וסף טעינה של טנדר. לפני כמה חודשים בדקתי שוב והיה זמן המתנה שהוגדר לרכב זמן אספקה של ""קצת אחרי ביאת המשיח" זה גם נתון שצריך להתחשב בו.

חג שמח

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לדעתי אוקטביה סטיישן תענה לכל הדרישות שלך אם אתה יכול לך על הדיזל כי יש לך מלא ציוד עבודה והוא בטח כבד על ה 1.2TSI הוא טוב לעיר וקצת בחוץ אבל להעמיס אותו לא הייתי ממצליץ בקיץ יעשה צרות(מנסיון בחברת ליסינג) קח דיזל

פורסם

אוקטביה סטיישן דיזל רכב מעולה, אבל המחיר ... לא זול בכלל ! יש עוד אופציה - פביה סטיישן דיזל - לא ענקית כמו אוקטביה, אבל עדיין תא מטען גדול מאוד. גם המחיר יותר ״נסבל״ - 120К.

פורסם
לדעתי אוקטביה סטיישן תענה לכל הדרישות שלך אם אתה יכול לך על הדיזל כי יש לך מלא ציוד עבודה והוא בטח כבד על ה 1.2TSI הוא טוב לעיר וקצת בחוץ אבל להעמיס אותו לא הייתי ממצליץ בקיץ יעשה צרות(מנסיון בחברת ליסינג) קח דיזל

התקציב הוא 120K ולכן גירסת הדיזל והסטיישן (קומבי) לא רלוונטיות. תוכל לפרט מה זה "יעשה צרות"? כמה העמיסו על הרכב שהוא התקשה?

כרגע נראה כי האוקטביה היא אכן הרכב שהכי מתאים לצרכים שלי עקב שטח איחסון ענק ומרכב 5 ד' אך כמו שנאמר המשלוח הבא מגיע רק בסוף אוגוסט.

פורסם

גם אני ממליץ על האוקטביה. גם הקומבי (סטיישן) אבל גם הליפטבק הרגילה תעשנה את העבודה. לא סתם נהגי מוניות בוחרים בו.

פורסם

היה לי סטיישן i30 תקופה של מעל 6 חודשים. זה היה רכב עבודה שלי והייתי עובד עם המון כלים.

נורא אהבתי את הרכב. הוא שקט, נוח, נותן תפוקה מצויינת והיה מאד קל לחנות איתו בגלל ההגה שלו, למרות שהוא היה קצת ארוך יותר מהרגיל. אני לא נסעתי על רכבים אחרים, אבל את זה ממש אהבתי ואני ממליץ עליו בחום.

• תוכן חדש...