Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ביום רביעי האחרון בצהריים החנתי את האוטו (לנסר 92) בחניה, ועליתי הביתה.

שכחתי את האורות דולקים ולמחרת בבוקר בערך בשעה 11 חזרתי לאוטו, ניסיתי לפתוח עם השלט את האוטו, ולא עובד.

חשבתי זאת בעיה בשלט הבאתי אחד אחר, לא עזר, פתחתי את האוטו עם המפתח מהדלת של הנהג, ניסיתי להניע, לא עובד.

ראיתי שהשארתי את האורות דולקים אז הבנתי שגמרתי את המצבר.

אני לא מבין בזה כל כך, מה אפשר לעשות במצב כזה? איך טוענים אותו? אם אני מניע בעזרת אוטו אחר ומתחיל לנסוע הוא ייטען לבד?

המצבר בן חצי שנה גג.

האוטו מטופל מאד ושמור, כולל מנוע ורדיאטור חדשים.

עוד פרט קטן, האוטו כמעט בלי דלק, עם נורה.

פורסם

תניע בעזרת כבלים עם רכב אחר ותן לרכב לטעון את המנוע.

אחרי לילה ארוך מומלץ במינימום של המינימום חצי שעה לטעון את המצבר כולו, למרות שברגע שאתה מניע אתה יכול לנסוע איתו ולתת לו להיטען במהלך הנסיעה.

הכי בריא זה להעמיד ולטעון..

חג פסח כשר ושמח

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

תודה רבה, השאלה מה אתה יותר ממליץ במצב הזה, שאין לי ממש דלק?

לנסוע עם אוטו אחר להביא דלק ואז לבצע טעינה של חצי שעה? זה לא יגמור את המצבר של האוטו הטוען?

או אם המצבר די חדש פשוט לטעון אותו דקה שתיים ולנסוע לתחנת דלק?

פורסם
תודה רבה, השאלה מה אתה יותר ממליץ במצב הזה, שאין לי ממש דלק?

לנסוע עם אוטו אחר להביא דלק ואז לבצע טעינה של חצי שעה? זה לא יגמור את המצבר של האוטו הטוען?

או אם המצבר די חדש פשוט לטעון אותו דקה שתיים ולנסוע לתחנת דלק?

הי

רוב הסיכויים שלמצבר לא נגרם נזק , מה שקרה הוא שהמצבר התרוקן

ויש להטעינו .

הטענת המצבר בדרך הטובה ביותר היא ע״י מטען חיצוני חשמלי ,

אם זאת התנעת הרכב (ע״י כבלים מרכב אחר) ונסיעה יכולה להטעין את המצבר

ולהחזירו לקדמותו .

משך זמן הטעינה תלוי בכמה המצבר נפרק במצב קיצוני הנסיעה והטענתו ע״י האלטרנטור

של הרכב לא תספיק ותאלץ להטעינו במטען חיצוני - חשמלאי רכב .

בהצלחה וחג שמח

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ/B]

פורסם

בעזרת האוטו של אחי הנענו את האוטו עם כבלים, מרגע ההנעה עשיתי נסיעה של עשרים דקות עם האוטו והחנתי אותו.

המצבר עשה רושם שהוא במצב טוב, הניע מהר.

צריך להניע אותו היום שוב ולנסוע או שזה לא ממש רלוונטי\ חשוב?

תודה

• תוכן חדש...