Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביקה אמר ״ בראש ובראשונה ,המון תודות לכל מי שטרח והגיע להזדהות ולהשתתף במפגש הדרומי, וזה ממש לא מובן מאליו.

תודה לחברים מממפגש ירושלים , ממפגש השפלה שהתארגנו בשיירה נהדרת , מאריאל , מנתיבות , ומהמרכז . גם הקורבטים כיבדו אותנו בשירה משלהם , האופנוענים שמגיעים בקביעות ,(אני מקווה שליאיר לוסיג יש אישור על החיסור) , תודה לנציגי וועד המועדון והיו"ר שכבדו אותנו בנוכחותם , ולכל שאר....״

האמת לא יצא לי לראות קורבטים( חוץ משל ראובן) מקווה שבטעות ( חס וחלילה) לא בילבלתה עם מוסטאנג- בייחוד בפסח קמח ומצות....

דודי וגיורא אין עליכם נהנתי מכל רגע מהנסיעה ״המנהלתית״

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השועל, שביתו בעבר היה איזור הדרום, יצא ממאורתו למפגש. באיחור אופנתי נכנסתי לרחבת רכבי האספנות המלאה. ה"ציוד" הוצא ממקומו והג'יפ נמלא גאווה למראה החברים המוכרים ממועדון החמש.

ואם בחברים מדובר, אז בסוף המפגש נסענו לפגוש "חבר" ותיק של השועל, בקיבוץ יד מרדכי. ביקשתי רשות ועליתי מעט על המדרכה כדי שאוכל לצלם את החברים לנשק יחדיו... מדובר במשוריין שפינה את הילדים בלילה מהקיבוץ.

ובדרך הביתה, נעצרנו לעזור לחבר אחר, שנתקע בגלל סתימת דלק. עופר "שתה" מעט דלק, בדיוק כפי שעשה בג'יפ שלו עשרות פעמים, שחרר את הסתימה וכולנו הגענו הביתה בשלום.

היה מפגש מקסים. תודה לצביקה ולשאר העוסקים במלאכה.

IMAG0095.jpg

IMAG0096.jpg

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
צביקה אמר ״ בראש ובראשונה ,המון תודות לכל מי שטרח והגיע להזדהות ולהשתתף במפגש הדרומי, וזה ממש לא מובן מאליו.

תודה לחברים מממפגש ירושלים , ממפגש השפלה שהתארגנו בשיירה נהדרת , מאריאל , מנתיבות , ומהמרכז . גם הקורבטים כיבדו אותנו בשירה משלהם , האופנוענים שמגיעים בקביעות ,(אני מקווה שליאיר לוסיג יש אישור על החיסור) , תודה לנציגי וועד המועדון והיו"ר שכבדו אותנו בנוכחותם , ולכל שאר....״

האמת לא יצא לי לראות קורבטים( חוץ משל ראובן) מקווה שבטעות ( חס וחלילה) לא בילבלתה עם מוסטאנג- בייחוד בפסח קמח ומצות....

דודי וגיורא אין עליכם נהנתי מכל רגע מהנסיעה ״המנהלתית״

קבל תיקון. המצות שלא אכלתי בלבלו אותי .

ותודה לשיירת המוסטנגים.

צביקה מרגלית

פורסם
אחלה תמונות תודה

אני רואה לפי החותמת שאתה חולה פיאט

צור קשר בה״פ יש לי משהו מעניין בשבילך

שלח בפרטי אני מחכה!:lol:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
אבי נוף ,שבת שלום וחג שמח.

להזכירך , זה אינו מפגש איזורי.

זהו מפגש שמושתת על עקרון המפגש ברופין , דהיינו , אחת לחודש ,בשבת השניה של החודש ע"מ שלא יתנגש עם מפגש רופין.

יוצא מכך שהמפגש הבא יתקיים בתאריך 12.5.12.

אתם בהחלט מוזמנים בשמחה רבה.

הי צביקה.

מה שכתבתי לך היה אמור להיות פירגון,

ואני מקווה שגם הובן כך על ידך.

לטעמי זה מפגש אזורי/חברתי/כל שם אחר,

וממש אין זה משנה מה תהיה ההגדרה שלו,

העיקר הוא שיש עוד מקום קבוע שבו אספני רכב מתאספים (חוץ מתל אביב)

ומציגים את הרכבים לראוה.

תוך כדי כך הם נוסעים איתם - וגם זה כיף.

לגבי המפגש ברופין, להזכירך, המועדון שלך התנגד לו בזמנו,

למרות שמועד המפגש לא התנגש עם מועד של פעילות אחרת,

כך שההתקדמות המחשבתית נחמדה, הגיע הזמן,

ועל זה כל הכבוד!

לגבי המועד של "שבת שניה", עדיין הוא מתנגש עם טיולי מפגש השרון,

שנקבעו כבר לפני למעלה משנה להיערך בכל חודש בשבת השניה.

היה מתאים לו גיליתם קצת התחשבות וקובעים מפגש בכל שבת שלישית.

וכן, ניתן עדיין לשנות את המועד הקבוע.

עכ"פ, שמחתי לראות את שלל המכוניות שהגיעו היום,

הכלל אומר שעם ההתמדה המספר עולה ולא יורד! :-)

יבוא היום וחזוני יתגשם - 10 מפגשים אזוריים לפחות.

אנחנו כבר בסוף הדרך!!!

בהצלחה מכל הלב,

אתאם איתך לגבי מפגש משותף,

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

שבת נהדרת, מפגש נהדר, דרך מצויינת לסיים את חג הפסח.

תודה רבה לכל המשתתפים שפנו דרומה.

שמחתי לפגוש פנים חדשות וחברים חדשים במועדון :wink:

צביקה - כל הכבוד על הארגון והעלאת התמונות, כמו גם לכלל הצלמים שטרחו והעלו.

שבוע טוב

פורסם

ג'ק היי.

איתך דיברתי במפגש?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

היי לכולם!

ארוע חברתי מהנה במיוחד,תצוגת מכוניות מכובדת,אוירה טובה ועל הכל מנצח ידידינו צביקה מרגלית.

תודה לכל החברים שהפעם הדרימו...תודה ליוזמות המבורכות של אחראי המפגשים,אין כמו נסיעה בשיירה!!

תודה

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

הי גיא. זה אני וצפה לשיחה מחר.

שמחתי להכיר משוגע חיובי - וה131 שלך נראית נהדר, יש חבר'ה בשפלה שמחכים להופעה שלה אצלנו.

להתראות

פורסם

חברים שלום.

שבת נפלאה מפגש כייפי .

נשברתי סוף סוף ומעכשיו תחלקו את חייכם לשני חלקים.

לפני שלמדתי לכתוב בפורום ואחרי....

המשך יבוא.....

היכונו היכונו .

פורסם
השועל, שביתו בעבר היה איזור הדרום, יצא ממאורתו למפגש. באיחור אופנתי נכנסתי לרחבת רכבי האספנות המלאה. ה"ציוד" הוצא ממקומו והג'יפ נמלא גאווה למראה החברים המוכרים ממועדון החמש.

ואם בחברים מדובר, אז בסוף המפגש נסענו לפגוש "חבר" ותיק של השועל, בקיבוץ יד מרדכי. ביקשתי רשות ועליתי מעט על המדרכה כדי שאוכל לצלם את החברים לנשק יחדיו... מדובר במשוריין שפינה את הילדים בלילה מהקיבוץ.

ובדרך הביתה, נעצרנו לעזור לחבר אחר, שנתקע בגלל סתימת דלק. עופר "שתה" מעט דלק, בדיוק כפי שעשה בג'יפ שלו עשרות פעמים, שחרר את הסתימה וכולנו הגענו הביתה בשלום.

היה מפגש מקסים. תודה לצביקה ולשאר העוסקים במלאכה.

וואלה אלו שרוכני על בית המסנן נראים כמו שני דוקטורים - יפה שהם פתרו את הבעיה לפציאנט.

מצא משה

פורסם

גיא

תמונות יפות, אחלה של מפגש שמזג אוויר שידרג אותו וגם כל מי שנכח שם הינו נכס לקהילת אספני המכוניות.

מחכים לך בשפלה, יש לנו עוד 131 אחת סטיישן - כדאי לך

מצא משה

פורסם
גיא

תמונות יפות, אחלה של מפגש שמזג אוויר שידרג אותו וגם כל מי שנכח שם הינו נכס לקהילת אספני המכוניות.

מחכים לך בשפלה, יש לנו עוד 131 אחת סטיישן - כדאי לך

ד״ש חם לבעל הסטיישן ממני . בחור נחמד:)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...