Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"שפשוף נעים"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקי ,במקרים חריגים כאלה אני מבין את ההתנגחות של הצדדים ואני מניח שיילכו למשפט ,רק חבל שבבתי המשפט אין צדק .

אז סלח לי.. תיהיה גבר וקח אחריות על המעשים שלך ,בדיוק כמו שאתה מצפה ממישהו שדרס מישהו אחר לעצור ולהגיש עזרה כך אני מצפה שאם יצאת לא טוב מחניה והשארת סימן, תשאיר מספר טלפון ותשלם את ה200 - 600 שקל האלה , כי זה הדבר הנכון לעשות .

אתה לחלוטין צודק ואין בכלל ויכוח, אני רק מעלה נקודה שיכולה להוות עובדה מדוע יש תופעה ניבזית שכזו.

בנוגע לדריסה ח״ח, אני בכלל לא מוצא מקום להתייחס, כי זה כבר קשור למה שמבדיל בן בן-אנוש לחיה.

פורסם

בן דוד שלי הוריד לי חלק מהשחור שנגרם מהשפשוף ,בשפשוף של חתיכת נייר ספוגה בדלק (הייתי מאוד סקפטי לגבי העניין , אבל הבחור מבין מה הוא עושה :) , האמת שהרוב ירד חוץ מהשריטות של ההורדת צבע ,אני מקווה שיהיה לי זמן ללכת ושאיזה בעל מקצוע יתקן לי את זה עם נגיעות של מכחול ..

בכל מקרה .. העצבים ירדו ,יהיה בסדר .

פורסם

עדיין לא קרה לי , אבל אם יקרה אני לא מתכוון להשאיר טלפון אלא רק לרשום פתק עם סליחה , במקרה של מכה קטנטנה או נגיעה , תקראו לי ישראלי מכוער אבל אני מעדיף שבעל הרכב יכעס עליי טיפה (ויקרא פתק סליחה) , מאשר שבעל הרכב ישמח שהוא הולך להוציא ממני אקסטרה כסף , תביעות , בתי משפט , מעדיף לא להתעסק בזה. , אולי אפילו לגלגל בדף 200 שקלים ולשים לו על השמשה

שוב תלוי במקרה ובמכה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לכל משאירי ה"סליחות" על פתק, נראה לכם שזה באמת ייתן לבעל הרכב הפגוע הרגשה טובה או יעשה לו את היום?

היי, אולי תשאירו לו איזה פתק עם חמשיר נחמד של ביאליק וזהו?

:roll:

Twincharger Stratified Injection

פורסם

האמת, אני לא חושב שהבנתי באמת את ההרגשה עד שהשבוע נכנסו לי בפגוש האחורי בחנייה, והוציאו אותו לגמרי מהמקום, הוא נדחף לכיוון הגוף.

לא הצלחתי לסדר לבד, לכן הרכב נכנס למוסך בכדי שיינתקו אותן לגמרי מהרכב ויתקינו מחדש. למזלי הנזק מזערי אבל עדיין- שום פתק, לא התנצלות ולא פרטים. אני לא יכול לתאר כמה רתחתי כשהבנתי מה קרה..

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

• תוכן חדש...