Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

התאחדות IRDA מוציאה לפועל תצוגה של רכבי ספורט מוטורי בתערוכת אוטו מוטור.

התצוגה סטאטית ולא כוללת נהיגה במתחם.

תכנון התצוגה ליצור אוירה של מסלול מרוצים, עם "הפתעות"לאורכו.

בכדי לממש את המיזם אנו מחפשים ספונסרים ומתנדבים שיכולים לתרום ולעזורבמימון ההפקה. יש אפשרות לפרסום במספר אופנים. כבר אני רוצה להודות למנכ"ל אוטו-מוטור,דורון גילר, שמאפשר לנו את המיזם.

1. ניתן להציג רכבי ספורט (גם כאילו שלא סיימו את תהליכי רישוי). כל רכביזכה לשלט גדול וייחודי כפי שנהגתי לייצר לתערוכות הקודמות בימי העצמאות (למי שהיהומכיר)

2. כמו כן, מתוכננת להתקיים ליגה יומית של תחרות נהיגה (בסימולטור),תוצאותיה יפורסמו בכל סוף יום באינטרנט, עם כל המשתתפים, והמנצח (בזמן הקצר ביותר),בכל יום בנפרד, יזכה בקורס נהיגה ספורטיבית בחינם !!!

הליגה תיקרא על שם המפרסם שירצה לממנה.

3. ניתן לשלב בעמדות שלטי פרסום שונים בתיאום איתי ועם מנכ"ל אוטו-מוטור.

לאור העיתוי, והליקויים בהפעלת התערוכה הקודמת מטעם הרשות לנהיגהספורטיבית, הרשות לא תומכת בתערוכה כספית אך מברכת על המיזם, ועל הניסיון להוצאתו באופן עצמאי.

אני קורא לכל מי שידו משגת, ויכול לעזור ולתרום להרמת המיזם – אם נהיה שם ונציג את יכולותינו, אני בטוח שנוכללהתקדם עוד שלב.

הימים האלו הם הקריטיים ובהם אנו בונים את אבני היסוד למימוש הפעילות(אחרי שקבעו אותה ...), חשובה עזרתו ותמיכתו של כל אחד ואחת.

בברכת חג שמח,

עֹפר שורץ

נייד: mobile: 054-7799549

Email: [email protected]

פורסם

חלק מתקציב הרשות זה לממן פעילות התאחדויות שהוכרו ע"י המדינה,אני תמה מאד שחשיפה כזו אינה מוצאת ביטוי בעידוד הרשות לנהיגה ספורטיבית לכל מי שירצה להציג את ה"חלום" של קידום ספורט מוטורי בישראל .

בהצלחה

מירוצי מכוניות

פורסם
חלק מתקציב הרשות זה לממן פעילות התאחדויות שהוכרו ע"י המדינה,אני תמה מאד שחשיפה כזו אינה מוצאת ביטוי בעידוד הרשות לנהיגה ספורטיבית לכל מי שירצה להציג את ה"חלום" של קידום ספורט מוטורי בישראל .

בהצלחה

+1

ושאלה:

בתערוכה אחרונה, PSI גם היו ועמדנו בדוחן. האם גם השנה?

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

שלום שוב,

אני שמח על ההיענות והפניות שקיבלתי ואכן מתרשם כי נוכל, יחד, להרים תצוגה מכובדת.

שמחתי לשוחח עם מספר אנשים חדשים שמביעים עניין ואני מקווה כי נוכל לסכם דברים עד יום ראשון.

עם התייצבות התערוכה ותוכנה מבטיח לפרסם כאן את שתכלול.

עדיין יש מקום לעוד שלוש מקומות לכלי ספורט מוטורי. המעוניינים מתבקשים ליצור קשר.

הביתן שיארח אותנו יארח גם את הלמבורגיני ואטרקציה נוספת.

גם מתנדבים נוספים להפעלת התערוכה יתבקשו (בנוסף על אילו שכבר התנדבו - וכאן המקום שוב להודות לכולם).

כזכור חסרים גם מעט מזומנים להוצאות התערוכה, כך שאם יש מעוניינים - נשמח !!!

להתראות בקרוב,

עפר שורץ

054-7799549

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לעופר וכל העוסקים במלאכה

נבצר ממני היה להגיע לתערוכה ולפרגן אבל עדיין לא מאוחר לאמר "כל הכבוד", אני נפעם מהמקצועיות ,הדבקות והאהבה לענף

באירוע זה שהפקתם יישמתם לטעמי את המשפט המפורסם ההיסטורי :" ואף על פי כן נוע תנוע".

מודה שהתרגשתי

דני לוי

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...