Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לפני שבוע לקחתי את הרכב לניקוי במכון מקצועי שדיי מוכר כאן בפורום אני לא יזכיר את שמו.

הם עשו ממש עבודה טובה חוץ מהעובדה שהיו לי חלונות כהים בארבעת החלונות והמדבקות היו שרוטות אז הם הציעו להוריד לי אותם.

לאחר שהורידו לי אותם נשאר ממש הרבה מסיר דבק על הגומיות והייתי צריך לחזור אליהם שינקו לי אותו.

הבעיה שמאז המקרה החלונות חורקים כשהם יורדים(לא כשהם עולים).

ניסיתי ספריי סיליקון(לא של הדשבורד)של mottip שראיתי באוטודיפו לאחר המלצות פה אך ללא הועיל.

אבקש ממכם להמליץ לי מה עוד אפשר לעשות כי אני חושב כבר לחזור אליהם ולהגיד להם שאו יסדרו את זה או שישלמו לי על גומיות חדשות לחלונות.

ניחוש שלי שהמסיר דבק פגע בגומיות האם אני צודק?

תודה

פורסם

ההגיון אומר שצריך לשמן\לסכך את הגומיות שבבסיס החלון מצד אחד,

אבל לא בכמות שתגרום לחלון להיות עכור מעודף שמן.

אצלי יש בעיה כשהחלון של הנהג עולה ואני חי איתה בשלום רוב הזמן,

הבעיה מפריעה לי רק כשאני בדיבורית וצריך לסגור את החלון.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...