Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה עולה סים פריפייד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לקות סים פריפייד בשביל תייר שמגיע לארץ לשבועיים, כמו טוקמן/ביג טוק/איזי.

לגבי רמי לוי - אני יודע ששם זה עולה 40 שקל, אבל לא בטוח שהמכשיר שהבחור מביא איתו יתמוך בתדרים שלהם.

מה העלויות של סימים של פריפייד בחברות?

אני לא מעוניין להתחייב לתוכנית, אני רוצה לקנות סים, לטעון אותו ב100-200 שקל, ואחרי שבועיים לסגור את הקו.

כמה עולים סימים בחברות סלולאר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

50 שקל בלי כסף

240 שקל עם 200 שקל מוטען (אורנג').

סלקון 50 שקל בלי כסף.

פלאפון אל תקנה, הם עובדים רק על דור 3, ועושים בעיות עם אייפון 4 שלא נקנה בפלאפון (מנסיון).

פורסם

הבנתי.

אתה יודע במקרה מה המחיר לדקת שיחה שם?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=412246&highlight=%D7%98%D7%95%D7%A7%D7%9E%D7%9F

מה שהשתנה מהתגובה הקודמת:

סים של פלאפון עולה 40.

יש סים פלאפון שעולה 60 ומגיע טעון ב 720 ש"ח שפרוסים על פני 36 חודשים (20 ש"ח כל חודש לא ניתנים לצבירה).

פלאפון זולים משמעותית מאורנג' וסלקום בפריפייד רק שצריך מכשיר תואם.

יש גם מבצעים שכוללים מכשיר + סים פריפייד פלאפון + 400 ש"ח זמן אוויר לחודש ב 490 ש"ח (בין המכשירים סוני אריקסון J108, נוקיה 2730 ו LG פופקורן).

אסף

פורסם

אני צריך סים שאוכל להשתמש בו שבועיים ולזרוק (כמו שאמרתי, זה בשביל תייר שמגיע לארץ, כדי שלא ישתמש בסים זר, ולא ישחטו אותו בעלויות נדידה אצל מפעיל אוקראיני).

מכשיר לא צריך (מקסימום יש לי מוטורולה V3XX ישן שזרוק בבית).

פורסם

1. מכשיר V3XX יתאים לרי לוי (אם כי בצורה לא ושלמת) בתנאי שהוא sim free.

2. אאל"ט אפשר לקנות בדואר sim של אורנג' תמורת 50 ש"ח שמתוכם 40 מוחזרים בקרדיט זמן אויר. אבלזמן האויר יקר - למעלה משקל לדקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סמס עולה 50 אג

שיחה עולה שקל

אל תשכח

הטענה עולה 7 שקל

הטענת ב100, קיבלת 93

לכן עדיף את הסים של ה240. חסכת 17 שקל. הכסף רץ מהר כשמדברים. עדיף שיתקשרו אליך.

פלאפון לא הייתי קונה בלי מכשיר. יש בעיית קליטה גדולה עם כל המכשירים. היה לי 3איקסאיקס, הוא עבד בסדר גם עם פלאפון, אבל שם הקליטה הייתה חלשה יותר.

פורסם

בסוף נרכש סים ביג טוק של אורנג' ב35 שקל מחנות playphone בחדרה, ונמצא בבית מכשיר נוקיה 3120c ישן נעול לאורנג'. הכל עובד. מחירי השיחות אספוג בשבועיים האלה (לא חושב שזה יהיה יותר מ-100 שקל). בחנות טוענים שזה 50 א"ג לדקה.

תודה לכולם

פורסם

יש באורנג' אפשרות לטעינה בזמן אויר מוזל - הבעיה היא שהקרדיט מוגבל בזמן. התעריפים היקרים הקרדיט אינו מוגבל בזמן. יש גם כרטיס ייעודי לגלישה. בדוק כאן ועיין בכל הלשוניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...