Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר\יודע את המחירים של חליפות בחו"ל, היום, כשהלכתי למדוד חליפה בפאקטורי 54 היה לי הרושם שאילו הייתי קונה אותה בחו"ל, זה היה חוסך לי (אחרי כרטיס טיסה ולינה) או לכל הפחות הייתי מוציא חלק נכבד מהטיול שאני אעשה בארץ היעד.

חליפה של ZENGA עולה 7500 שקל בערך, זה כמעט 2000 יורו... נשמע לי פי 4-5 ממה שהיא עולה באירופה, אני טועה?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

את ZENGA אני לא מכיר, אבל בזמנו קניתי בארץ חליפה של הוגו בוס ועלתה לי 3500 שקל,

אומנם אחרי הנחה יפה כי חבר טוב הוא לקוח גדול של החנות.

בחו"ל ראיתי את אותה חליפה בסביבות 500 פאונד בלונדון, שזה סביב 3000 שקל, ו600 יורו

בברלין, שזה גם מחיר דומה.

לדעתי פקטורי מוכרים יקר מאוד את המותגים שהם מביאים. הייתי מחפש חנויות אחרות,

ואולי למצוא מישהו שיכול לסדר לך הנחה באחת מהן.

פורסם

Zegna, לא Zenga.

חליפת bespoke (כלומר תפורה למידותיך) שלהם עולה באזור ה2500 דולר ומעלה (הרבה מעלה), חליפה מוכנה מראש עולה בארה״ב 800 דולר במבצעים, ובאיזור 1000-1400 לחליפה מהמדף.

במחיר שאתה מציין, טוס להונג קונג וחייט מקומי יתפור לך בובה של חליפה מבדים של Zegna, ותצא עם קצת עודף וחוויה. 

אם תמצא בארץ מישהו שיודע לקחת מידות, אני יכול לעזור לך לתפור חליפה בהונג קונג ולשלוח לך לארץ.

בסופו של דבר, תמיד עדיפה חליפה עם גזרה טובה שמתאימה לך על פני כל שמות המותג.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בזמנו קניתי חליפה לחתונה פה בשוויץ ב3000 פרנק פלוס מינוס, ולפני זה קניתי חליפה של הוגו בוס בכ900 פרנק.

המחירים יחסית דומים, אבל וזה אבל גדול אם יוצא לך להיות בגרמניה, באוטלט של הוגו בוס, במצנינגן אתה יכול למצוא את אותה

חליפה בחצי מחיר, מנסיון

פורסם
ולהראות כמו שקל וחצי...

כשאין לך כסף לפגישה עסקית ראשונה, אז זה גם פיתרון. אגב, לא שאני מתיימר להיות מבין בעניין (כי אני ממש לא!), אבל החליפה האפורה נראת בכלל לא רע :).

פורסם

אני הזמנתי ג'קט עור של דולצה וגבנה מחו"ל שעלה לי לאחר הנחה של הכריסמס כ-3500 שקל כולל מיסים והכול.

בארץ אותו הג'קט בפקטוריי 54 עולה 7000 שקל.

פורסם

קודם כל בארץ לא חייבים חליפות, ברוב התחומים. ואז תשקיע במכנסיים יפים וחולצה

נורמלית, לא חייב שזה יהיה מותג, תקפיד שזה יהיה מגוהץ, ותוסיף עניבה יפה, שקשורה

כמו שצריך, וקיבלת את מה שרצית.

אבל חליפה של 250 שקל זה נראה כמו שזה עולה, ולדעתי אפילו פחות.

לא חייבים לקנות הוגו בוס, או ארמני, יש גם לבגיר חליפות יפות, ויש הרבה מקומות

שתקנה חליפה יפה שעולה בסביבות 1000-1500 שקל. וזה נראה עולם אחר

מחליפה של 250 שקל.

ואני תמיד אומר, עדיף פריט אחד טוב, מאשר חמישה מאיכות ירודה.

ואם מחפשים מספיק, מוצאים גם דברים יפים מעודפים וכד', שלא עולים הרבה.

אני בתחילת דרכי, תמיד הייתי לבוש מתוקתק והכל היה מחנויות עודפים וסוף עונה.

אבל תמיד הייתי מקפיד שהבגדים יהיו מגוהצים ונקיים, וזה נראה לא פחות טוב

מכאלה שהיו משלמים פי עשר ממה שזה עלה לי.

פורסם

מסכים לחלוטין עם המשפט האחרון, אבל כאשר אתה נכנס לתחום חדש ולא עושה סקר שוק (או מעלה שאלה באוף טופיק:)), קצת קשה לדעת את טווח המחירים.

בכל מקרה, מסכים עם ההודעה האחרונה שלך.

פורסם

http://g.co/maps/tshng פה יש חנות שקניתי בה את החליפה שהתחתנתי בה. האיכות עשתה עלי רושם מאד טוב אחרי שיצא לי לטייל בעזריאלי ולבדוק חליפות. המחיר היה פחות מ500 לחליפה שאפשר לקשור בלי שהיא תתקמט.

אין לי מושג איך קוראים למקום, אבל למרות הclusterfuck שהולך שם, אני קונה שם חליפות מעכשיו.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אושרי וג'וקר תודה רבה על העזרה אבל אתם מתפזרים, אני ממש לא צריך חליפה של זנייה לפגישה עיסקית, אלא לחתונה, מגיע לי מזל טוב 8) חליפה ב250 שקל אני לא קונה גם לפורים, לא כי אני מיליונר (גם :-P ), אלא כי אני מאמין שזול זה גם נראה ככה.

ההצעה הכי אפקטיבית הייתה של ידידנו ניטש.

אז בוא ניכנס אליה רגע, כי אתה לא הראשון שאומר לי את זה, אבל אף אחד לא באמת עשה את זה.. אז מה אתה אומר? טיסות להונג קונג + שהייה + מחייה לשבוע, כמה צריך לעלות? מה העלויות של חליפה Custom made? בדים של Zegna, אני לא חושב (מתפארים בבדים של 50% משי בשילוב עם כותנה, משהו שייחודי להם, אבל לא קריטי*).. אבל זה לא ממש משנה. העיקר שיהיה מבד איכותי וקליל (מתחתן בקיץ).

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

דניאל, קודם כל מזל טוב.

לדעתי תוכל למצוא בארץ חליפה באיכות טובה מאוד בסביבות המחיר שציינתי.

כלומר 3500-4000 למותג כמו הוגו בוס/ארמני, או 1000-1500 שקל לחליפה של בגיר

ואיכות דומה.

את פקטורי תשאיר לאחרים שמוכנים לשלם את המחירים המופרכים שלהם.

אני אישית קניתי בסגל, אבל כמו שכתבתי זה היה אחרי הנחה גדולה בגלל חבר

שהוא לקוח גדול שלהם. אני בטוח שאתה מכיר מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו,

שיוכל לסדר לך הנחה באחת החנויות.

מה שכן, אל תגיד בשום מקום שזה לחתונה, ישר המחיר קופץ... ותתמקח, כולם

עושים הנחות, מי יותר ומי פחות.

• תוכן חדש...