Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שתקנה חליפה יפה שעולה בסביבות 1000-1500 שקל. וזה נראה עולם אחר

מחליפה של 250 שקל.

צודק לגמרי. לכל מטרה שהיא, החל מפגישה עסקית ועד חתונה, אין שום צורך אמיתי להוציא יותר מ 1500 ש"ח על חליפה באיכות טובה, מניסיון. חליפה ב 250 זה זבל שלא הייתי נוגע בו, אבל יש בארץ מספיק חנויות שמוכרות חליפות יפות ובאיכות טובה למדי בטווח המחירים הזה. אז נכון, הן לא תהיינה ממותגות באחד ממותגי העל, אבל העיצוב, איכות הבד, והמראה הכללי של החליפה לא מביישים את הלובש.

פורסם

דניאל,

ראשית, אני כבר לא בטוח במתמטיקה שלי היות וכתבתי בשלוש ומשהו לפנות בוקר, אחרי יום של שכרות ובסופה של מסיבת תחפושות עם הדי ג׳ייז החביבים שבאו במיוחד מסן פרנסיסקו להונג קונג.

בכל אופן, בסדר גודל של 150-200 דולר החייט שאני עובד איתו יכול לעשות חליפה מעולה, מבדים איכותיים וקלים וגם חולצה. הוא יעשה לך בובה של חליפה גם ב120 דולר כולל חולצה, אבל מגוון הבדים יהיה קטן יותר. תקבל גם הרצאה חינם על למה פקיסטן היא חרא של מדינה.

טיסה עם עצירת ביניים להונג קונג עולה 1000 דולר (תלוי בעונה ובפינוק), וב800 דולר תוכל לחיות פה כמה ימים (בלי להשתולל). בסופו של דבר, לא יודע אם כדאי לך, קנה חליפה ב3000 ₪ וסגור עניין, אני מבטיח לך שאף אחד לא ישים לב. 

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לי היתה חליפה מהממת לחתונה, לא היה אחד שלא דיבר עליה. התחלתי את החיפושים שלי בסגל וברחתי משם כשראיתי את המחירים. המשכתי להתגלגל במורד רחוב העליה עד שהגעתי לאחת החנויות שנמצאת בצד של סגל. יצאתי משם עם חליפה קומפלט כולל עניבה וחולצה ועם עודף מ-1,000.

אינני זוכר כרגע את שם החנות, אבל אתה פשוט צריך להסתובב שם, לחפש עד שתמצא משהו שמוצא חן בעיניך ולהתחיל להתמקח.

בהצלחה ומזל טוב!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...