Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון קובץ jpeg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שיש לי 2 תמונות במחשב שחשובות לי מאוד חצויות לשתיים, חצי תמונה עליונה בסדר, וחצי תחתון בצבע אפור.

בקובץ המקדים הקטן לפני שלוחצים על הקובץ התמונה מופיעה במלואה, אבל כשפותחים אז רואים רק חצי.

שמתי לב כשאני מדפדף בין התמונות ומגיע לאחת הפגומות אז יש מצבים שהתמונה פתאום נראית שלמה למאית שניה ואז שוב נהית חצויה.

מישהו יודע אם ניתן לתקן אותם איכשהו? ואם כן אז כיצד?

תודה מראש.

פורסם

תוכנת שחזור קבצים פתרה לי בעיה דומה לא מזמן. השתמשתי ב-Sandisk Rescue Pro, אבל בטח יש אחרות חינמיות שיעשו את העבודה.

העתקתי את הקבצים הדפוקים לכרטיס זיכרון, מחקתי אותו והרצתי את התוכנה. אצלי - 100% הצלחה 8)

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מדובר בוירוס למיטב ידיעתי.

כמו שכתב אנלוגי, העברה של הקבצים הלא נגועים למקום אחר, מחיקה של הכרטיס ושחזור יעזור.

פורסם

תודה על התגובות.

ניסיתי את ההצעות, לצערי ללא הצלחה.

הקבצים המשוחזרים נראים בדיוק כמו המקוריים. ניסיתי עם recuve וגם עם התוכנה של sandisk,ללא הצלחה.

רעיונות נוספים?

ודרך אגב, טעיתי בכותרת, מדוברת בקבצי jpg.

פורסם

ניסיתי לשלוח לך בפרטי, אבל התיבה מלאה. אם בא לך שלח לי את אחת התמונות ואנסה להבין מה הבעיה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...