Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנטי וירוס AVIRA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי,

האם יש דרך למנוע מהחלון הקופץ להופיע מדיי יום? מישהו יודע? מישהו הצליח? :roll:

כן, לקנות גירסה מלאה, כמו שהחלון הקופץ אומר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כן, לקנות גירסה מלאה, כמו שהחלון הקופץ אומר.

כן,כי זה ממש מה שהרוב עושים... :roll:

פורסם

תכלס,

מאז שאני עובד איפה שאני עובד (חנות מחשבים),

גיליתי שהאנטי וירוס הזה לא רע בכלל,

הוא לא מציק כמו אחרים, הוא מתעדכן מהר, הוא לא מכביד על מחשבים חלשים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
כן,כי זה ממש מה שהרוב עושים... :roll:

לא, הרוב עוברים למשהו אחר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תחסוך כאב ראש, תעבור לAVAST , גם תקבל עברית מלאה וגם לא יהיה לך חלונות קופצים חוץ מהחלון שמודיע על זה שהאנטיוירוס התעדכן :)

אודי A4

דימה.

פורסם

יש את האנטיוירוס nod32 (ולמי שמעדיף עברית צחה-פלוץ32 :lol: ) שאני משתמש בו כבר כמה שנים ואני מאוד מרוצה ממנו. אין חלונות קופצים, אין בקשות לרכישה, והכי טוב-הוא זוכה פעם אחר פעם במבחנים של אתרים כגון virus bulletin ועוד כמה מבחנים בלתי תלויים. השתמשתי בAVIRA כמה חודשים והעפתי אותו אחרי שהוא העמיס לי על המערכת וגם פתח חלונות קופצים באמצע C&C :evil:

אחרי שתקופת הניסיון נגמרת ניתן לעדכן את הפלוץ32 באמצעות תוכנה פשוטה ביותר :wink:

• תוכן חדש...