Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז לפני זמן לא רב הגיעה החלטה בעניין שקשור לי ולמשפחתי - רבים לפעמים לא יודעים למה אני לא מופיע במפגשים או כל דבר אחר .. אז קצת הסברים ( לא יודע למה בא לי לכתוב ) !

אז את הבעיות שהיו לי בחיים אני מאמין שכמעט ואף אחד לא חווה ולא יחווה , אבל בכל זאת בסוף יוצאים כמה דברים לטוב .

בסופו של דבר יצא שתיבעה נגדנו מבנק מרכנתיל ב כ 10,000,000 $ הסתיימה בהחלטה על 600,000 $ !ויי רק קיבלו 6% מהתביעה שלהם ! ...

אני דיי מדוכא יחסית כי חשבנו שאנחנו גם ננצח ותביעת הנגד שלנו תיכנס לתוקף מיידי אבל גם זה לא רע ! בגלל המשאבים הדלים שעומדים לרשותנו ( הרוב נפל עליי במקרה :cry: ) אבל הצלחנו להביס את הבנק כשהיה לו יתרון ברור ובכלל קושר ההישרדות שלנו !

בכל מקרה אנחנו שוקלים לעתור לעליון , אבל המשאבים שצריכים רק להגשה כזו קשים ! נקווה שהם יעשו את זה - למרות שזה לא סביר כי הם התחננו להסכם ב 500,000$ אבל סירבנו ...

בכל מקרה אני מצרף את ההחלטה למי שזה מעניין אותו , סתם כך לסקרנים .

http://62.90.71.122/Prod03/ManamHTML2.nsf/00BEF6F4E62B7ADB42256E910064B248/$FILE/E7E514732334C00F42256E8800307067.html?OpenElement

--------------------------------------------------------------------

אגב בתי המשפט בישראל עמוסים מאוד והטיפולים לא טובים יחסית ! יש גם הרבה שופטים שמפחדים מבנקים ( יש כאלה שלא ) אבל הרוב המוחלט טירטר אותנו - פעם השופטת יצאה לחופשה ואנחנו התבאסנו כי שופט אחר ידון בזה ויקח לו עוד שנה לפחות ! .... הוא טירטר אותנו פעם אחר פעם סתם כך עד שהשופטת חזרה ... מתוך הדברים שהוא השמיע ומתוך כל הבאלגן היה ברור שהוא מפחד ...( שלא אזכיר עורכי דין ) .

לדעתי מערכת בית המשפט בישראל צריכה לעבור תהליך הבראה ענקי ! וזה לא ממש נראה באופק .

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אל תהיה בטוח :)

אמנם בסכומים קטנים יותר - אבל גם אני שקעתי בבוץ המשפחתי...

בסוף, מה שהיה הוא שבגיל 19 (תוך כדי שירות צבאי) לקחתי משכנתא ע"ס 850,000 ש"ח בריבית מזעזעת קבועה, אני מחזיר 6300 ש"ח לחודש (לפני ביטוחים) למשך 30 שנה. מה שאומר שאני אחזיר 2.2 מליון שקל עד גיל 50... ואשלם 72K לביטוחים...

מה שהכי מעצבן בכל הסיפור הוא ששילמנו אחוזים (9%...!) לחברה שעוזרת במשכנתאות... אני מוכן לשים את האשך השמאלי שלי אם הם לא שילמו בקשיש למנהל הסניף... ממש רפובליקת בננות.

איך הגעתם לתביעה ע"ס 10 מליון?

פורסם

סיפור ארוך ומחר יש מבחן בכלכלה כך שאין לי זמן לכתוב כל כך הרבה במיוחד היום :)

מחר אני אכתוב את זה , לא יודע למה אבל בא לי לכתוב את זה ..

אגב אני עולה עליך בחובות אישיים !! 200 אלף דולר ו 400 אלף שקל מאושרים מההנהלה הראשית :wink: - יש עוד אבל זה לא לפורום :roll:

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

בסוף, מה שהיה הוא שבגיל 19 (תוך כדי שירות צבאי) לקחתי משכנתא ע"ס 850,000 ש"ח בריבית מזעזעת קבועה, אני מחזיר 6300 ש"ח לחודש (לפני ביטוחים) למשך 30 שנה. מה שאומר שאני אחזיר 2.2 מליון שקל עד גיל 50... ואשלם 72K לביטוחים...

מה שהכי מעצבן בכל הסיפור הוא ששילמנו אחוזים (9%...!) לחברה שעוזרת במשכנתאות... אני מוכן לשים את האשך השמאלי שלי אם הם לא שילמו בקשיש למנהל הסניף... ממש רפובליקת בננות.

נשמע הזוי שילד בן 19 ישלם רק 6300 ש"ח בחודש על משכנתא ועוד חייל??

כמה שמירות בחודש אתה מוכר 10000?? :shock:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

לא הזוי ולא בטיח !

אני מכיר את זה כי גם אני עברתי הרבה דברים כאלה ... אז מבחינתי זה ריאליסטי לחלוטין !

פאדי

Henry Miller

פורסם

קודם כל מעולם לא אמרתי שאני עושה את זה לבד (המשכנתא נלקחה ע"מ לעזור לאבא שלי לסגור חובות בשוק האפור...)

דבר שני - באותה תקופה עבדתי part time בחברת Xpert והרווחתי ממש טוב (תקופת הבועה)

אבל זה בלי שום קשר.

אגב אני עולה עליך בחובות אישיים !! 200 אלף דולר ו 400 אלף שקל מאושרים מההנהלה הראשית :wink: - יש עוד אבל זה לא לפורום :roll:

פאדי

I wouldn't bet on it, יש עוד הלוואות בבנק עצמו (בערך חצי מליון, החיים שלי ושל אבא שלי ממושכנים פחות או יותר, חלק מזה הלך לA3 שלי, אמרתי "אם אני בבוץ, מה ישנה עוד קצת?" ;))

חוצמזה מה זה פה? תחרות מי הכי מסכן ולמי כדאי למות ע"מ שהביטוח חיים יסגור את החובות? :)

פורסם

:shock::shock:

קיבלתי אוטו מהעבודה ואני לא משלם כלום עליו,אבל אני חיי ומבזבז בלי חשבון...בעיה אצלי... :oops:

וחשבתי שאני בבוץ..... :?

פורסם

אני דיי שמח מכל העניין הזה ...

לא שזה מפריע לי כי כבר התרגלתי למינוסים ולהלוואות :wink:

המצב הכי טוב כשאתה בן 19 נכנס לבנק מבקש 50 אלף שקל במזומן באישור מההנהלה הראשית ..

הפקידה נועצת בך מבט כזה " מי אתה בכלל ואיך הגעת להנהלה הראשית !!" אפילו מנהל הבנק לא יכול לפתוח את הפה במילה .. אתה לוקח את הכסף ויוצא ..

כנראה השנה כל המינוסים שלי כבר יסגרו בתקווה ... בינתיים חיים :wink:

פאדי

Henry Miller

פורסם
אני דיי שמח מכל העניין הזה ...

לא שזה מפריע לי כי כבר התרגלתי למינוסים ולהלוואות :wink:

המצב הכי טוב כשאתה בן 19 נכנס לבנק מבקש 50 אלף שקל במזומן באישור מההנהלה הראשית ..הפקידה נועצת בך מבט כזה " מי אתה בכלל ואיך הגעת להנהלה הראשית !!" אפילו מנהל הבנק לא יכול לפתוח את הפה במילה .. אתה לוקח את הכסף ויוצא ..

כנראה השנה כל המינוסים שלי כבר יסגרו בתקווה ... בינתיים חיים :wink:

פאדי

גם אני עשיתי את זה פעם אחת...

ואפילו קיבלתי את הכסף, אותי דווקא לא שאלו שאלות מוזרות, אבל כשיצאתי בא איש נחמד לקח לי את הכסף והכניס אותי לאוטו שלו.

נסענו רחוק, היה רעש כמו של אוטו גלידה, אבל טיפה שונה...

הגענו לאיזה מיבנה, הוא אמר לי לבוא איתו, אחרי זה הלכתי אם כל מיני אנשים אחרים.

בסוף קיבלתי חדר משלי...

לפני חצי שנה מישהו בא אלי ואמר לי "בא"...

הלכתי אחריו, והוא הוביל אותי את תחנת האוטובוס...

וכל זה בגלל שלא הוצאתי את היד מהכיס של המעיל שלי כשהצגתי את הפתק כדי לבקש את הכסף (טוב, הייתי צרוד)...

:lol:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ואני אומר תודה שאני לא בחובות פעם הייתי במינוס 1500 שקל שכל כך הפחיד אותי...

שהיום יש אצלי בבנק הרבה פלוס מעל ה 40-50 לא זוכר כבר..

אם אבא\אמא שלי יכנסו לחובות עתק הייתי גם עושה כמוכם...ועוזר להם אבל למזלי עובדים יום יום.

פורסם
המצב הכי טוב כשאתה בן 19 נכנס לבנק מבקש 50 אלף שקל במזומן באישור מההנהלה הראשית ..

הפקידה נועצת בך מבט כזה " מי אתה בכלל ואיך הגעת להנהלה הראשית !!" אפילו מנהל הבנק לא יכול לפתוח את הפה במילה .. אתה לוקח את הכסף ויוצא ..

שכחת להוסיף את הקטע עם הכובע גרב על הראש, הפתק, האקדח והבימר למילוט :wink:

פורסם

מה שהכי מדהים הוא האורך של פסקי הדין הללו. קרובת משפחה שלי הייתה אחד הצדדים בתביעה כספית מסוימת (בניגוד אליכם, אני לא מתכוון להתחיל לפרט :wink: ). הדיונים בתביעה התחילו לפני 10 שנים ונסגרו (עדיין לא סופית) רק לא מזמן. פסק הדין הניתן הוא באורך של מאות עמודים (מדובר על סכומים בסדרי הגודל המדובר עליהם כאן, לא משהו מופלץ לגמרי). מה שהכי גרוע זה שמהרגע שנסתיימו הדיונים בבית המשפט השופט מחויב להוציא פסק דין בתוך זמן מסוים הנמדד בשבועות, למיטב זכרוני. במקרה הזה זה לקח לו... 4 שנים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה שהכי מדהים הוא האורך של פסקי הדין הללו. קרובת משפחה שלי הייתה אחד הצדדים בתביעה כספית מסוימת (בניגוד אליכם, אני לא מתכוון להתחיל לפרט :wink: ). הדיונים בתביעה התחילו לפני 10 שנים ונסגרו (עדיין לא סופית) רק לא מזמן. פסק הדין הניתן הוא באורך של מאות עמודים (מדובר על סכומים בסדרי הגודל המדובר עליהם כאן, לא משהו מופלץ לגמרי). מה שהכי גרוע זה שמהרגע שנסתיימו הדיונים בבית המשפט השופט מחויב להוציא פסק דין בתוך זמן מסוים הנמדד בשבועות, למיטב זכרוני. במקרה הזה זה לקח לו... 4 שנים.

רוני

כמה מפתיע :mad:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...