Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כשנה רכשתי סקודה פאביה ספורט 1.4 ליטר עם כל האבזור האפשרי...

מאז, הרכב עשה רק 7000 ק"מ כאשר אני הנהג היחיד הנוהג ברכב.

אני חוזר לגור בארגנטינה, ועליי למכור את הרכב לצערי (צער לא יספיק כדי לתאר את הסבל... :) )

פירסמתי בכל הלוחות, בפייסבוק ועם שלט על הרכב. אף אחד לא מתקשר.

המחיר שאני מבקש הוא 82,000. המחירון הוא 87, ולאחר שיקלול, הוא אף מגיע ל93.

אילו המלצות יש לכם (מלבד להוריד את המחיר ל50K) כדי שאצליח למכור, ואוכל לטוס?

תודה רבה!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פאביה ברמת גימור הפשוטה עולה 70K חדשה

תעשה חישוב אתה כמה אתה הייתה מוכן לשלם על רכב בן שנה אפילו עם הרמת גימור גבוהה יותר.

הימור שלי תנסה למכור ב60-65K

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

וואוו זה רק מוכיח כמה השוק מת/מחירונים לא מציאותיים. אתה בעצם מציע לו למכור רכב בן שנה שעבר 7,000 ק"מ בלבד ב- 33 אחוז פחות מהמחיר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

נסה לפנות לאוטודיל ולהציע להם את הרכב. בנסף פנה לסוכנות בה רכשת את הרכב, אולי יוכלו לעזור לך בתיווך או משהו בסגנון.

בהצלחה.

פורסם

מבט מזווית אחרת.

למה אי אפשר לקחת את האוטו לארגנטינה?

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
וואוו זה רק מוכיח כמה השוק מת/מחירונים לא מציאותיים. אתה בעצם מציע לו למכור רכב בן שנה שעבר 7,000 ק"מ בלבד ב- 33 אחוז פחות מהמחיר.

אני לא מציע כלום אני רק אומר שאם הוא רוצה למכור את הרכב זה המחיר שנראה לי הגיוני:roll:

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
מבט מזווית אחרת.

למה אי אפשר לקחת את האוטו לארגנטינה?

לא משתלם ולא נחוץ, לצערי :(

פשוט בושה. משתמש אחר בפורום הציע לי בפרטי כרגע 45-50K על האוטו, "בלי שאלות ובדיקות". רק בישראל דברים כאלה יכולים לעלות בראשו של מישהו. מעליב ביותר ומגעיל.

פורסם
פאביה ברמת גימור הפשוטה עולה 73K חדשה

תעשה חישוב אתה כמה אתה הייתה מוכן לשלם על רכב בן שנה אפילו עם הרמת גימור גבוהה יותר.

הימור שלי תנסה למכור ב60-65K

תקנתי לך.

פשוט בושה. משתמש אחר בפורום הציע לי בפרטי כרגע 45-50K על האוטו, "בלי שאלות ובדיקות". רק בישראל דברים כאלה יכולים לעלות בראשו של מישהו. מעליב ביותר ומגעיל.

כנראה רוצה לקחת ממך ב50 ולמכור הלאה ב55-60 ולגזור קופון.

אם תלך למגרשים סטייל אוטודיל ושות' - יציעו לך אותו הדבר ואולי אפילו פחות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ורק בגלל שאני בא לקראתך אני מוכן לקחת ממך את הרכב תמורת 20K מצידך.

ככה תוכל להיפטר ממנו ולטוס לארגנטינה כפי שאתה מאוד רוצה.

כן, אני מוכן לבוא לקראתך ולעשות לך את הטובה הזאת.

נכתב ברגע של הומור.

פורסם
ורק בגלל שאני בא לקראתך אני מוכן לקחת ממך את הרכב תמורת 20K מצידך.

ככה תוכל להיפטר ממנו ולטוס לארגנטינה כפי שאתה מאוד רוצה.

כן, אני מוכן לבוא לקראתך ולעשות לך את הטובה הזאת.

נכתב ברגע של הומור.

זה היה משהו כזה :)

אגב, חשוב לי לציין (בעיקר עבור אלה מכם שחושבים לנסות גם כן), זה שאני טס, לא אומר שאני מתכוון למכור את הרכב במחיר זנות. מדובר פה ברכב חדש, עם קילומטראז' סופר נמוך ושמור ביותר.

אני לא טס מחר ולא מחרותיים, אז בבקשה...

פורסם

המצב ביד שניה הוא קטסטרופה ובישראל בגלל אופי העסקים נהיה ממש שוק...ובעיקר כשמדובר במכוניות שהן שנה על הכביש. יש לי חבר שמוכר פיאט 500 קבריולה שקנה לפני פחות משנה והיא חדשה לגמרי, אבל פשוט התחיל להתייאש כי למרות שהוריד מהמחירון כמעט 15K (שזה המון), מציעים לו סכומים מצחיקים מאוד...אם בכלל מתקשרים.

פורסם

ניסיתי את אוטודיל, הם לא רוכשים. בינתיים, פניתי גם לסוכנות בה רכשתי את הרכב. הם ינסו לעזור לי.

חוצמזה, כבר אין לי רעיונות. ביד 2, המודעה שלי נצפתה מעל 1500 פעם, אך מישהי אחת התקשרה.

אשמח לשמוע כל רעיון...

פורסם

בגלל המבצעים של היבואנים אנשים כמוך אוכלים אותה ,תנסה להגיע לכיוון ה73-75 אלף אולי יהיה יותר אטרקטיבי .

פורסם
בגלל המבצעים של היבואנים אנשים כמוך אוכלים אותה ,תנסה להגיע לכיוון ה73-75 אלף אולי יהיה יותר אטרקטיבי .

ניתן להתגמש

פורסם
לא משתלם ולא נחוץ, לצערי :(

תוציא את המנוע, את תיבת ההילוכים, ואת הכיסאות, ותמכור לו ב40K

בלי שאלות ובלי בדיקות:twisted:

• תוכן חדש...