Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לאחרונה צצה לי בעיה בגיר בהילוך ראשון ושני, כאשר מגיעים 4 אלף טור ולוחצים נשמע רעש מתכתי כאילו הגיר מחליק, גם בהילוך ראשון וגם בהילוך שני!

בשאר ההילוכים אין את הדבר שציינתי, הפחד הגדול שלי הוא שהלך גיר, ואם כן, מה העלות של גיר חדש/משופץ?

תודה.

פורסם

לירן, אם מדובר בגיר האוטומטי אני מציע שגם תערוך חיפוש בפורום, יש המון מידע על אבחון תקלות ודרכי פתרון מוצלחות עבר הגיר שלך.

בצורה כזו כבר יהיה לך רקע כשאנשים יתחילו לענות לך כאן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
שלום לכולם, לאחרונה צצה לי בעיה בגיר בהילוך ראשון ושני, כאשר מגיעים 4 אלף טור ולוחצים נשמע רעש מתכתי כאילו הגיר מחליק, גם בהילוך ראשון וגם בהילוך שני!

בשאר ההילוכים אין את הדבר שציינתי, הפחד הגדול שלי הוא שהלך גיר, ואם כן, מה העלות של גיר חדש/משופץ?

תודה.

בדוק שמן בגיר , אם הרעש לא מופיע רק כשלוחצים על דושת המצמד אלא בטורים גבוהים נראה שפשוט חסר שמן בגיר

פורסם

הרעש מופיע כאשר מגיעים ל 4 טור ומשם נותנים לחיצה בגז, משם מתחיל הרעש והאוטו כביכול לא זז.

איפה נמצא המקום להוספת שמן?

פורסם

אז המצמד מחליק רק בהילוך הראשון? לא יכול להיות.

היכן אפשר למלות שמן? לא ידוע לי על מיקום כזה בתא המנוע כשיש תיבה ידנית.

פורסם

אם אתה מרגיש החלקה, כלומר הסל"ד עולה והאוטו לא צובר תאוצה בהתאם - זה יכול להיות רק קלאץ' מחליק.

גיר ידני, גם כשהוא ללא שמן בכלל לא יכול להחליק.

אם אין על הגיר סימני נזילה, אז ככל הנראה לא חסר בו שמן. שמן גיר לא נצרך ולא נשרף, אם אין נזילה הוא לא יכול להיעלם לשום מקום.

פורסם

אז ביום שישי נתקעתי עם האוטו, יצאתי מהבית ספר לכיוון חבר והגיר חדל מלעבוד, ההילוכים נכנסים ללא קלאץ', הוזמן גרר למקום ומחר האוטו יהיה במוסך, יש למישהו השערות לבינתיים?

פורסם

נקווה שזה הדבר, בעל מקצוע העריך אולי שזה יכול להיות צירייה שנטחנה(לא יודע מה הקשר) או קלאץ' או גיר, נדבר איתו עוד מעט ונשמע מה הוא אומר.

פורסם

אז דיברתי עם בעל המוסך והוא הסביר לי שהמוט שמקשר בין ההילוכים בתוך הגיר עצמו נשבר, הוזמן גיר חדש ועל הדרך עושים גם קלאץ' חדש להיות בראש שקט, תודה לכל מי שניסה לעזור ועזר!

• תוכן חדש...