Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני בחיפושים אחר רכב והגיע לידי רכב עם נתונים מעולים אבל החסרון היחידי שלו שהוא עבר הרבה 35 בשנה, הרכב שנתון מתקדם.

אילו תסמינים ותקלות יכולות לצוץ ברכב שעבר כל כך הרבה? למה לשים לב בבדיקה שלפני הקניה?

המוכר הוריד סכום מכובד מהמחירון אבל אני עדין חושש, הרכב גרמני.

Peugeot 206XS

פורסם

צריך להזהר מהכל.

כל המכלולים עבדו הרבה ככה שצריך להזהר ולבדוק הכל, גיר מנוע, וכל המערכות האחרות.

תספק קצת יותר נתונים על הרכב.

פורסם

בעיקרון לא כדאי.

ההורדה לא באה בחינם, כי כשאתה תירצה למכור את הרכב תצטרך גם אתה לעשות הורדה מכובדת למדי גם כן.

אבל שמע, זה לא שחור או לבן, זה הרבה תלוי באיזה מחיר מציעים לך, האם הרכב הוא דיזל/בנזין, האם הוא היה אצל מורה נהיגה, כמה אתה מתכוון לנסוע, וכמה אתה מתכוון להחזיק את הרכב אצלך.

תן יותר פרטים ויהיה אפשר לעזור לך בצורה יותר רצינית( "רכב גרמני" זה לא פרט ששווה משהו :) )

עריכה: לא יודע איך עשית את החישוב של ה-6 שנים אבל בטח החשבת את 2012 בתור שנה על הכביש. במידה וכן, אל תשכח שב-2012 עברנו רק רבע שנה, ז"א, שהרכב בפועל עבר 210 אלף ב-5 ורבע שנים - או 40 אלף קילומטר בשנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
6 שנים על הכביש, 210 ק״מ, רכב גרמני.

גם מרצדס S-class זה רכב גרמני וגם אופל קורסה, על אחד מהם לא הייתי ממליץ עם הנתונים הנ"ל.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
6 שנים על הכביש, 210 ק״מ, רכב גרמני.

אם זה דיזל ידני כן,

אם זה אוטומט - קח בחשבון שיפוץ גיר,

אם זה בנזין - לא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...