Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה 944

nimnim
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני איני חובב של רכבים קלאסים,אך עם זאת לפני מספר שנים הייתה ברשותי 944 באנגליה,ומאז חלפו להן מספר מכוניות תחתיי גם באנגליה וגם בארץ,

והזכרונות והגעגוע ל944 קיימים,סוף הגענו לנקודה בא ניתן לייבא ארצה 944 (אומנם מספר דגמים מצומצם מאחר וזאת שנת היצור הראשונה(82),התחלתי לשקול את הנושא,

באופן מפתיע (ומעט אירוני) ביום חמישי נתקלתי ב944 מקסימה ברחוב קינג ג'ורג' הייתי מעט שתוי,אבל למיטב זכרוני היא הייתה שמורה מאוד,שוחחתי עם הבעלים ובאופן מפתיע הוא מעוניין למכור,המחיר שהוא דורש עליה (לפני מו"מ ) קצת גובה לתקציב שלי ובהחלט גבוה משמעותית מן המחירים של הדוגמאות בייבוא.

רציתי לדעת איפה איך וכמה מסובך ויקר לטפל ב944 בישראל?

האם מוטב לקנות דוגמא שמורה בארץ במחיר קצת גובה,ובתמורה לקבל שקיפות גבוהה בעת הקנייה +העדר הפתעות במכס(שמעתי שבשנים האחרונות הערכות של שמאי המכס בנמל שערורתיות ).

כל מידע נוסף יתקבל בברכה.

תודה,

נמרוד.

Porsche 944 turbo

פורסם

הכל שאלה של כמה יעלה לך להביא רכב במצב כמו של הרכב שראית או לחלופין כמה יעלה לך להביא רכב כזה במצב פחות טוב ולשפץ אותו פה בישראל (מראש לא משתלם).

ובעיניין הטיפול השותף, זו לא צריכה להיות הבעיה שלך. אחרי הכל זה לא רכב יומיומי ומסתובבות עוד כמה יחידות בודדות כאלה וחלקים באיביי תמיד תוכל למצוא.

אגב הפורשה שראית היתה במקרה בצבע אדום?

פורסם

בקשר לטיפולים, מאחר והרכב תוכנן על ידי אאודי ולפיכך בנוי על בסיס חלקים של אאודי (לדוגמא, למיטב זכרוני המנוע לקוח מאאודי 100), הייתי ממליץ לך ליצור קשר עם מוסך רון. יש לי תחושה שהוא יכול לטפל ברכב כזה.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
בקשר לטיפולים, מאחר והרכב תוכנן על ידי אאודי ולפיכך בנוי על בסיס חלקים של אאודי (לדוגמא, למיטב זכרוני המנוע לקוח מאאודי 100), הייתי ממליץ לך ליצור קשר עם מוסך רון. יש לי תחושה שהוא יכול לטפל ברכב כזה.

מעט מאוד חלקים ב944 חולקים עם דגמי VAG של אותה תקופה,המנוע שאתה מדבר עליו הוא מנוע הנמצא ב924.

המנוע ב944 זה מנוע פורשה פר סיי.

Porsche 944 turbo

פורסם

שלושה מוסכים, לא דווקא לפי סדר החשיבות:

"מרכז איילון" מוסך מעולה שמתמחה במרצדס, פורשה ובמוו. הפורשה והמצדסים שלי מטופלים רק אצלו.

"תמיר כדורי" נחשב למומחה לפורשה, אין לי נסיון ישיר איתו אבל ידע יש לו.

"מוסך התלתן" מתמחה בעיקר באלפא רומיאו, אבל מקצועי ומגוון מאוד. ראיתי 944 שמטופלת אצלו, ואני ממליץ עליו בחום מידע אישי וטיפול באלפות שהיו ויש לי

בהצלחה

פורסם

"מרכז איילון" מוסך מעולה שמתמחה במרצדס, פורשה ובמוו. הפורשה והמצדסים שלי מטופלים רק אצלו.

"מוסך התלתן" מתמחה בעיקר באלפא רומיאו, אבל מקצועי ומגוון מאוד. ראיתי 944 שמטופלת אצלו, ואני ממליץ עליו בחום מידע אישי וטיפול באלפות שהיו ויש לי

בהצלחה

מצטרף להמלצה על מוסך תלתן

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

בהצלחה

את שני המוסכים העליונים לא מכיר אבל את מוסך התלתן כן מכיר וממליץ מאוד!

הרבה מאוד רכבים אקזוטיים ונדירים בארץ אתה תוכל לראות בתלתן...

פורסם

לא חושב שצריכה להיות בעיה לטפל ב-944, החלקים המכניים די פשוטים.

אני מעריך שייבוא רכב כזה יפה יעלה לך בסביבות 60-70 אלף ש"ח.

כמובן גם אני מצטרף להמלצות על מוסך התלתן, לא מאמין שתהיה בעייה שהם לא יפתרו לך.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

ה 944 זולות יחסית לפורשה מהשנים עברו ,רק ה924 זולה יותר - ה928 שזכורה לי מיום בילוי שהיה לי איתה בשנת 1988 יקרה משמעותית יותר ,אני גם אוהב את ה944 אבל הבנתי שפחות מוצלחת .

קבל כמה במחיר טוב .

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ORIGINAL-MILES-NO-RESERVE-HIGH-BID-WINS-/280842026837?pt=US_Cars_Trucks&hash=item41637d3f55#ht_874wt_1165

עוד אחת

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Porsche-Coupe-944-/300676196878?pt=US_Cars_Trucks&hash=item4601b2aa0e#ht_500wt_1182

עצוב המחירים האילו .

• תוכן חדש...