Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות רצון להתקדם לרכב חדש והתחרות הגוברת בגזרה זו, אבקש את עזרתכם בבחירת רכב העונה לצרכי.

התקציב עד 75 אש"ח.

אני מחפש רכב מהנה לנהיגה עד כמה שאפשר, בטיחותי וחסכוני וכזה שיאפשר נהיגה בטוחה גם מחוץ לעיר.

הפיאסטה 1.25 ליטר, היא הקורצת ביותר, נראת צעירה, אטרקטיבית, נהנת מביקורות מחמיאות בחו"ל ומחירה מעט יותר מ75K על הכביש.

הקליאו יכולה להיות אלטרנטיבה, אך מיושנת מעט. ה206+ בזמנים אחרים ובמחיר נמוך יותר הייתה יכולה להיות טובה, אך איבזור לוקה בחסר מוציא אותה מהמשחק. מחר אני אברר מה בדבר האיביזה והפאביה, אם הן עדיין מוצעות במחירי המבצע או שהמלאי נגמר.

ברור לי שכל רכב שאני שוקל, רצוי ואף מומלץ לבצע נסיעת מבחן, וכך גם אעשה.

אשמח לעזרתכם.

פורסם

אתה מתכוון לקטגוריית סופר מיני.

הפיאסטה היא הבטוחה מכולן ככל שידוע לי ומבחינת מראה, לדעתי שמה את כולן בכיס הקטן מבלי לפגוע. עם זאת, הידנית היא עם מנוע 1.25 שלא בטוח שמספיק...מציע שתעשה נסיעת מבחן עליה. האיביזה גם מציעה הרבה אבל בהנחה שאין יותר רכבים במבצע, הפיאסטה היא הבחירה הנכונה לדעתי. אגב, גם הניסאן מיקרה מתאימה לתקציב שלך ויישאר לך עודף אבל למרות האבזור הלא רע והחסכון המטורף בדלק, החלפת ההילוכים הידנית מאוד נוקשה והיא גם לא הכי נעימה לנסיעה.

פורסם

תיקנתי תודה.

ידוע לי שגם בשאר הרכבים מדובר במנועים קטנים יחסית. הפיאסטה כאמור עם מנוע 1.25 ו82 כ"ס, בקליאו זה מנוע 1.2 75 כ"ס ובפאביה והאיביזה מדובר במנוע 1.4 עם 86 כ"ס.

פורסם

אני אומנם רק חודש וחצי עם הפאביה שלי (עלתה לי 73 אלף),

אבל אני מאד מרוצה מהקניה, האוטו שווה כל שקל!

אחיזת הכביש, איכות החומרים בפנים, והגיר - הכל מרגיש מאד איכותי יחסית למחיר.

נקודה נוספת שהכריעה מבחינתי לטובת הפאביה מול המתחרות - תא המטען היחסית מאד גדול לקטגוריה.

הרכב העיקרי במשפחה הוא סיטרואן C4 (רכב צמוד ממקום העבודה שלי), ואני חייב להגיד שתא המטען

של הפאביה משרת אותנו לא רע גם יחסית ל - C4.

• תוכן חדש...