Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שנים יצא תיקון לחוק או חוק חדש שמאפשר לכלב לנשוך בתנאים מאוד מסויימים.

הראשון הגנה עצמית שלו או של בעליו (וממה שידוע לי זה כולל גם במתחם ציבורי), והשני זה במידה ונכנס פורץ לבית ובתנאי שיש שלט המזהיר על הימצאות הכלב (כי הרי אז הפורץ יודע שיש כלב ולוקח סיכון בכך שהוא נכנס לבית).

אני לא יודע מה לגבי כלבים שמוגדרים בחוק ככלבים מסוכנים. מצד שני, כל כלב יכול להחשב כמסוכן אם הוטרינר העירוני החליט שיש משהו בצורתו של הכלב שמעיד על עירבוב עם גזע מסוכן.

ישה אני לא בטוח שרשות כזאת או אחרת תתן פיצוי לפורץ שכזה, זה כמו שחברת ביטוח תפצה אותך על זה שריסקת במתכוון את הרכב שלך, נשמע לי קצת הזוי ותכלס גם לא צודק לפצות אדם כזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אז המסקנה היא שאם מישהו מנסה לתקוף אותי, את משפחתי או את הכלב או במידה ומישהו פורץ לביתי ויש לי שלט המזהיר על כלב אנחנו בטוחים מפני תביעות מגוחכות?(לשלם פיצויים לאיזה ב*זונה שפרץ לבית שלי וקיבל ביס מהכלב זה מגוחך)

פורסם

אם המוסד לביטוח לאומי יקבל ממנו דמי ביטוח הרי במקרה של תאונת עבודה אין סיבה שלא ישלם.

כל אחד ומקצועו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הוא משלם למס-הכנסה? אם לא תהיה להם אחלה סיבה להתלבש עליו, הרי לא יכול להיות שיגיד תאונת עבודה ולא משלם מיסים כחוק...

סמיר, הגנה עצמית היא לבעל הכלב בלבד ממה שאני יודע ולא שהכלב שלך יגן על חברים שאתה הולך איתם ברחוב לדוגמה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

(1) התגרות של הניזוק בכלב;

(2) תקיפת הניזוק את הבעלים, את בן זוגו, הורו אוילדו;

(3) הסגת גבול של הניזוק במקרקעין של הבעלים.

אלה הסעיפים שבמצב כזה פותרים אותי מלהיעמד לדין לפי מה שישה כתב.(אלא אם הבנתי לא נכון)

פורסם

תומר

הוא גם משלם מיסים למס הכנסה!! ותקרא את הציטוטים שמביאים מהחוק אז לא תצטרך לנחש.

הבנת נכון Smiro

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

החוק אמר ילדיו ולא צאצאיו,

אם כך, כשסבא יוצא עם כלבו ונכדו לטייל, אסור לכלב להגן על הנכד.

על אחת כמה וכמה אם צריך להגן על אחיו ואחיניו של בעל הכלב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
...סביר שהפושע יזדקק לביטוח לאומי כדי לבקש דמי פגיעה בעבודה / נכות וכו' ( אם הוא שילם כמובן דמי ביטוח )

אם בדברים הזויים עסקינן, תשמעו סיפור אמיתי. אני לא בקיא ולא זוכר את כל הפרטים אבל אספר את מה שאני זוכר.

לפני קצת יותר מ10 שנים, ניסה מישהו לפרוץ לדירה של בחור שלמד איתי באותה תקופה.

הבחור גר בדירת קרקע (בית פרטי) והפורץ הכניס באישון לילה יד לדירה דרך חלון או סורג בכדי לנסות למצוא את דרכו פנימה בשעה שהבחור ואשתו נמו בחדר השינה.

כלבת הזאב שלהם {שלא היתה תוקפנית מטבעה} חשה בפורץ ובעוד הוא מגשש עם ידו בכדי להיכנס פנימה, הכלבה לא היססה ופשוט נשכה אותו בלי לחשוב פעמיים.

הבחור זעק ונמלט מהמקום, החבר ואשתו התעוררו ואצו אל המקום בו נשמעו הזעקות ומצאו את הכלבה מגרגרת בזעם ליד כתמי דם.

אני כבר לא זוכר את הסיפור במדויק ולא זוכר אם הבחור השאיר גם זוג מאצבעותיו בדירה או לא. גם לא זוכר את היה שלט בחוץ או לא.

אני כן זוכר שלאחר זמן לא רב הם קיבלו מכתב תביעה ובסופו של דבר המנוול נמצא זכאי לפיצוי + הכרה בנכות מביטוח לאומי {ממש אובדן כושר עבודה, הוא יתקשה להמשיך לפרוץ} שכן הכלבה גרמה בנשיכתה לנזק או לאובדן מוחלט של 2-3 מאצבעותיו של הבחור.

הפרטים המדוייקים לגבי האצבעות לא ממש משנים ולא הם החשובים בעניין. מה שמתסכל פה היא העובדה שהפורץ המנוול תבע אותם ואף נמצא זכאי לפיצויים. מזלו של החבר שהיה לו ביטוח.

זה מתסכל, זה צורם וזה מכעיס לחוש שהצדק הוא בעצם אי-צדק. לכן אני ממליץ לא להיות צודק אלא להיות חכם ובכל מקרה לעשות ביטוח שמכסה גם כנגד תביעות מסוג זה.

פורסם

אם כבר מתעסקים:

מה מותר להחזיק תחת 'הגנה עצמית'? הרי רשיון לאקדח אי אפשר להוציא, וגם אם תירה במישהו מסיבה מוצדקת תצטרך להוכיח שאין לך אחות בבהמ"ש. סכין גם אסור, למיטב ידיעתי. אז מה כן מותר - ויותר משמותר להחזיק, גם מותר להשתמש (כלומר, ששימוש לא יגרום לך להיכנס לכלא במקום התוקף)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...