Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

איפה ניתן למצוא רשימת תחנות דלק אשר ניתן לסמוך עליהן (לא מוהלות מים בדלק וכו'), זולות וכו'? באזור פ"ת / רעננה וכ"ס.

האם תן בגיסין פ"ת מומלצת (חמותי תדלקה שם ,וכנראה, המנוע שבק בגלל מים בדלק).

ונקודתית: האם דקל ברעננה צפון מומלצת?, האם סדש בפ"ת, מומלצת?

תודה.

פורסם
שלום,

איפה ניתן למצוא רשימת תחנות דלק אשר ניתן לסמוך עליהן (לא מוהלות מים בדלק וכו'), זולות וכו'? באזור פ"ת / רעננה וכ"ס.

האם תן בגיסין פ"ת מומלצת (חמותי תדלקה שם ,וכנראה, המנוע שבק בגלל מים בדלק).

ונקודתית: האם דקל ברעננה צפון מומלצת?, האם סדש בפ"ת, מומלצת?

תודה.

שלום רב !

ואני אשאל אותך שאלה הפוכה, היכן יש בארץ, תחנות דלק שכן מוהלות, שמשרד האנרגיה, לא עלה עליהם, לא רשם אותם ברשימה שחורה, שהוא מעלה מדי פעם ברשת, ובאם הם קימות, מדוע התחנה לא נסגרה, ובכך הנזק הכספי לכל יום סגירה, יעלה פי אלף מונים מאשר שיתוף פעולה, עם מוהלים למינהם, או הפרסום ברשימה השחורה, יגרום לבריחת לקוחות בעתיד?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

ואני אשאל אותך שאלה הפוכה, היכן יש בארץ, תחנות דלק שכן מוהלות, שמשרד האנרגיה, לא עלה עליהם, לא רשם אותם ברשימה שחורה, שהוא מעלה מדי פעם ברשת, ובאם הם קימות, מדוע התחנה לא נסגרה, ובכך הנזק הכספי לכל יום סגירה, יעלה פי אלף מונים מאשר שיתוף פעולה, עם מוהלים למינהם, או הפרסום ברשימה השחורה, יגרום לבריחת לקוחות בעתיד?!

בברכה

צביקה

מוהלות סביר להניח שלא (אלא אם זו תחנה פיראטית) אבל מסתבר שיש בעיות של איכויות בדלק, מה ההסבר לכך....אני לא יודע אבל כנראה שיש דלק איכותי יותר ואיכותי פחות.

במנועים שרגישים לאוקטן הדלק הדברים האלה באים לידי ביטוי באופן משמעותי....

אני מתדלק באופן עקבי בתחנת דלק מסוימת כבר שנים, מעולם לא היו בעיות וגם המחירים לא רעים.

לאחרונה, בעקבות גל המחאות החלטתי לתדלק באחת מתחנות הדלק הפרטיות והקטנות ולא בתחנות של החברות הגדולות, הגמגומים של המנוע בסרק לא שווים את ה5-6 ש"ח שאני חסכתי בתדלוק הזה.

טעות חד פעמית מבחינתי שאני לא מתכוון לחזור עליה.

לכלוך, מים, משקעים, וודקה, דלקים באיכות ירודה....קרא לילד איך שבא לך, מי שיודע איך נשמע המנוע של הרכב שלו יידע מהר מאוד שלתוך המיכל נכנסו בעיות בתדלוק האחרון....

פורסם

סופר דרור שלום רב !

קראתי בעיון את תגובתך, הבנתי את הרגשתך, אך למרות שאני מסכים איתך שיש תחנות שמיד שאתה יוצא מהם לאחר תדלוק של דלק" מהול או מזוהם", חלה מידית ירידה בסחיבה , בבצועי הרכב, ואפילו המנוע מתחיל לפתע לצלצל.

לאחר שעברת לחנה הקבועה שלך, הפלא ופלא ביצועי הרכב משתפרים, ואפילו חל שיפור מסויים בתצרוכת הדלק.

אך הבעייה שלאזרח הקטן, אין אפשרות טכנית לבדוק זאת, ואין באפשרותו האפשרות לדגום את הדלק שמתודלק לרכבו, זה תפקיד הרשויות, ובמקרה הזה משרד האנרגיה, האמור לקחת מדגם מכל תחנה בארץ, אך בגלל התרוץ הקבוע, של מחסור בכח אדם ותקציב, מה שנבדק אקראית מדי פעם בתחנות הדלק, זהו דיוק של המשאבות.

רפי גינת , הוכיח בעבר הלא רחוק, שמשאבות מזיפות ועוד איך, ואפילו מריצות את מונה הספרות, עם הכנסת פיית התדלוק.

הפתרון וההמלצה, היא לתדלק במקום קבוע קרוב לבית, בתחנות של אחת מהרשתות הגדולות, לא הפרטיות דווקא, ולא להתפתות למחיר נמוך.

יש לציין שזה לא רשת בטחון, אך זה מקדם ביטחון לא לתדלק בתחנות מזדמנות, אלא בתחנות קבועות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כבעל רכבים שונים מזה כ12 שנה ,מעולם לא חוויתי תופעה של "גמגומים" לאחר תדלוק ,הן בתחנות הגדולות והן בקטנות.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...