Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייהטסו סיריון 1.0 2001 אוט' של אשתי: קרפי (כי היא מכוערת כמו קרפדה וגם ירוקה כמוה).

שם שני: הנבלה.

כזו זוועה מוטורית. שברולט אוואו זה לקסוס LS לידה...

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ל106 (האקסית) קראו לילי על שם הבחורה מהסרט טקסי.

לנוכחית ה306 קוראים ניקול.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לוולבו 144 הצהובה שלי קראתי אנייטה, על שם אנייטה פלטסקוג, שהיתה הסולנית הבלונדינית בלהקת אבבא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

המוסו עונה לשם "הקרנף" שגם מתאר אותו יפה וגם זה פרוש השם בעיברית (ולכן גם ה"צורה המוזרה" של ה M בשם הרכב:

Musso%20Sports%20Chrome%20Fuel%20Cover-Autoclover.jpg

ל C3 הבורדו יש כפתור אורות מצצוקה אדום במרכז הדש שנראה כמו איזה אבן חן באדום בורדו ולכן עונה לשם רובי.

citroen-c3-picasso-16-vti-2010-385_2.jpg

זכויות היוצרים ל 2 השמות הם של האשה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נזכרתי בשם חיבה לאונו הראשונה שלי : "מניאק" ולשם הזה הייתה מתלווה בעיטה בפח רגע לפני שהיא עלתה על הגרר.כל פעם מחדש...

Gn'f'R

פורסם

סיאטה, כמה את יפה!

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית

• תוכן חדש...