Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

במקום העבודה שלי אני לעיתים מעביר הרצאות מקצועיות בפני קהל. את ההרצאות אני מעביר עם מצגת וכמעט תמיד, בסיום ההרצאה, יש המבקשים לקבל את המצגת במייל.

אני לא נלהב להעביר הלאה את המצגות.

מניסיוני, אני מוצא סליידים שלמים מופיעים ברשת בכל מיני חורים. מצד שני, אני רוצה שלאנשים תהיה אפשרות לעיין במצגת בשקט ולהבין טוב יותר את מה שאני מנסה להעביר.

כיום, אני מעביר למי שמבקש שני עמודי PDF עם תמצות ההרצאה. אני רוצה לחסוך לעצמי את העבודה הזו.

חשבתי להמיר את המצגת לPDF עם watermark ברקע וכך לא תהיה בעיה. אבל גם מPDF אפשר לשלוף גרפים ותמונות ולטשטש את הwatermark.

בקיצור, באיזה פורמט אני יכול להעלות מצגת, או מסמך, לרשת ומי שירצה לעיין בה יהיה חייב להיות on line באתר ללא אפשרות להעתיק או לגזור את החומר.

לצורך העניין יש אתר מסודר ודף פייסבוק.

תודה רבה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

ברור. אני רוצה אבל שלא תהיה אפשרות לגזור או להעתיק את החומר בצורה מסודרת ולשמור את החומר כJPEG וכיוב'.

בצילום מסך, האיכות יורדת מאוד וכך זה גם נראה וקשה לי להאמין שיעשו בזה שימוש למצגת אחרת או לפירסום (כמובן שתמיד יכולות להיות הפתעות אבל עם זה אני יכול לחיות.)

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לך יש את זכויות היוצרים על ההרצאה

כל המפר זכות זו אתה רשאי לתבוע אותה ולדרוש פיצוי של 100K ללא הוכחת נזק.

אז תן להם להפר ותבע

רק תציין כשאתה מעביר להם כי לך יש את זכויות היוצרים על ההרצאה, וכל המפר את זכויותיך ימצא עצמו בין כותלי בית המשפט.

מניח כי האזהרה תעשה את שלה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...