Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני זקוק להמלצה על חומר איטום לרצפת הרכב, החומר ישתרע מקיר האש, ועד לתא המטען - כולל, הרכב המדובר, פיז'ו 206.

אני יודע שדיינמט אקסטרים מומלץ לדלתות, ויש גם חומר של DLS, אבל השיש חומר אחר שמתאים יותר לרצפת הרכב, אז אשמח לקבל המלצות על החומר, ומאיפה כדאי לקנות אותו (אם מדובר על שכבה אחת, אז אני צריך שטח כולל של 6 מ"ר מרובע, אם יותר משכבה אחת, אז מכפלה של 6).

כמו כן, אני מחפש פיוז ANL, ואין לי אופציה לבצע הזמנה מחו"ל, כך שאם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אחד שיתאים לכבל 4G אשמח לשמוע ממנו.

ודבר אחרון, אני מצרף תמונה של קליפסים מפלסטיק, אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות כאלו זה יעזור לי מאוד.

תודה, יורי.

AP4190-1-Popup.jpg

פורסם

וואלה? בד"כ יוצא די חלק.. מפרק את הפלסטיקה ומושך את הקליפס לכיוון הפתח, אמור לצאת בלי להשבר.

לא מכיר מקומות שמוכרים את זה, אולי בחנויות שמוכרות אביזרים לרכב, אבל אף פעם לא נתקלתי.

בתכלס? גם במקרה של הפיוז וגם עם הקליפסים גישה לאיביי עושה לך את החיים יותר קלים.

מצטער שלא יכול לעזור יותר מזה.

פורסם

היי יורי

באיביי יש 10 קליפסים כאלה בדולר וקצת וזה כולל משלוח.

וגם פיוזANL כולל בית.

אם תרצה אני אזמין בשבילך רק תחפש מה שתרצה ושלח לי לינק.

פורסם

כרגע אני מעדיף לא להזמין מאיביי, או מכל אתר אחר - אחרי שאמצא את כל האופציות שיש פה, אפנה לאיביי.

אני צריך פיוז+בית פיוז.

פורסם

בתי פיוז ופיוזים יש בהרבה מקומות, זה נחשב מוצר סנדרנט, אבל בד"כ יקחו ממך 150 על בית פיוז של חברת הבית ועוד 80 על זוג פיוזים. חפש חנות אודיו לרכב באזור שלך, כמעט בטוח שיהיה להם.

קליפסים לא יזיק לשאול במקומות של רכב, אולי מישהו שומר סטוק. (שוב, פירוקיות, אולי מוסכים)

פורסם

יורי

אני חושב שנשאר לי עוד איזה בית פיוז ANL כולל הפיוז שיכול להתאים לך - דבר איתי בפרטית אם אני חוסך לך כאן מאמצים מיותרים.

לגבי בידוד הרכב אני יכול גם לעזור לך קצת בנושא הזה אם כי - אני ממליץ לך לרדת מהעניין - זה כוסות רוח למת ורכבים צרפתיים גם ככה מטופלים לא רע בכלל ברצפת הרכב.

תבודד את הדלתות ואת קיר האש בלבד ואולי אולי את תא המטען. כל השאר - כוסות רוח למת בעיניי. חומרים כמו פלציב ושקיות ניילון עם צמר סלעים בפנים ישיגו את אותה המטרה ובמאית המחיר.

לגבי הקליפסים - כפרים ערביים כמו קאסם ליד הבית שלי - יש ים של פירוקיות, אתה יכול למצוא שם כל מה שאתה צריך במובן הזה - חבל על הכסף, תמצא קליפסים במצב טוב שפורקו מרכב כמו שלך ותדאג להשתמש בהם רק בסוף בסוף בסוף של ההתקנה של המערכת שלך.

דבר איתי בפרטי - אני מאמין שאני יכול לחסוך לך כאן לא מעט טירחה והשקעה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...