Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה אשמח אם תעזורו לי ככה אני לפני שדרוג מגבר יש בפני את האפשרות ל 2 המגברים הללו:

Hifocis txi 6408 או jbl 1004

רציתי לדעת מה ממש ההבדלים בינהים?

לפי מה שרשום על הנייר הגיבאל יותר חזק אבל האם זה באמת נכון? מה נחשב ליותר איכותי?

המגברים הולכים להרים מורל טמפו וסאב

עכשיו לגבי הסאב רציתי לשאול גם איך הסאב של הרץ es300

איך הוא ישמע בתיבה אטומה?

ושאלה קטנה על איזה חיווט אני צריך לחבר את המגברים האלה ? כרגע יש סט התקנה גנרי ורק rca של רוקפורד

צריך להחליף את הכבל מתח?

תודה רבה רבה ושבת שלום .

פורסם

אני בעל ה JBL והייתי ממליץ לך עליו ,והסאב הזה גם מצויין השאלה מה אתה מחפש ממנו איזה סגנון מוזיקה אתה שומע בעיקר ?

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם
אני בעל ה JBL והייתי ממליץ לך עליו ,והסאב הזה גם מצויין השאלה מה אתה מחפש ממנו איזה סגנון מוזיקה אתה שומע בעיקר ?

בעיקר מזרחית האוסים וכיוצא בזה.

פורסם

הסאב עושה עבודה מעולה, ושווה כל שקל- אני מאוד נהנה ממנו ( יושב אצלי בתיבה אטומה של כ- 29 ליטרים ).

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אם אתה אוהב מזרחית אז אתה בטח תרצה את הרעידות החזקות בגב אז הייתי ממליץ לך על תיבה פתוחה דווקא

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם
אם אתה אוהב מזרחית אז אתה בטח תרצה את הרעידות החזקות בגב אז הייתי ממליץ לך על תיבה פתוחה דווקא

דוקא אני מחפש יותר איכות ולא רעש.

אשמח אם תענו על השאלות ששאלתי בקשר לחיווט ולמגברים

פורסם

אני בעלים של ה1004, מבסוט ממנו עד השמיים.

חבר אליו הד יוניט וקומפוננטים איכותיים ותקבל סאונד איכותי ומדוייק.

לא יודע לגבי ההיפוניק, אבל אני יודע שבבדיקה, הJBL נתן הרבה מעל מה שהוא מצהיר.

פורסם

הסאב ES300 מאוד מומלץ הוא סאב בסיסי איכותי

לך על תיבה אטומה לפי הוראות היצרן,הוא יהיה קצת פחות חזק ועם פחות באס ריפלקס אבל מדוייק יותר.

ה-JBL1004 גם הוא אחד ממגברי ה-4 ערוצים המומלצים ביותר בטווח המחיר שלו

הוא מגבר בסיסי איכותי וחזק שנותן תמורה מלאה למחיר הייתי הולך עליו על פני ההייפוניקס

ממולץ כבל מתח 4 גייג איכותי ו-RCA מבית טוב ,רוקפורד זה בסדר גמור.

פורסם

הבדלים משמעותיים אין.

הבדלים מינוריים יכול להיות שיש, אבל לא יודע אם מישהו יוכל להסביר לך אותם כמו שצריך.

בגדול הJBL הוא מגבר מאוד מומלץ.

אם אין הבדלים מהותיים במחיר, תקח את הJBL כמו שאמרו לפני.

• תוכן חדש...