Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו קנגו 1600 בנזין אוטומט, רומסטר סקוט 1.2 TSI DSG, קאדי טורבו דיזל 1.9 DSG.

רכב לנסיעות יומיומיות של אשקלון-ראשון-פתח תקוה-רמת גן.

ממוצע של 5,500-6,000 ק"מ בחודש.

95% מהזמן אני נוסע עם אוטו ריק.

5% להוביל ארגזי יין ופסלי אומנות (לכן גדול יחסית).

חשוב לי שיהיה רכב משפחה נוח וביטחותי.

המלצות???

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

עם נסועה כזאת- דיזל (הקאדי).

מה עם גיר ידני? מכניס לך לרשימה את: רומסטר TDI וקנגו/ פרטנר דיזל.

הקאדי די חסכונית ביחס לקנגו, מנסיון של שכן שיש לו עסק עם הרבה הובלות משטחים (הקאדי- 1:15-1:16.5, הקנגו- 1:9-1:10). אם כי יש לציין שהנהגים שונים וייתכן ויש משקל לאופן הנהיגה שלהם ברכבים הנ"ל. וייתכן שהצריכה תהיה נמוכה יותר בנסיעות שהן לא "בתנאי עבודה".

הקאדי מרגישה יותר איכותית ונעימה לשהייה, אך גם קנגו (החדשים) לא יאכזבו. בסעיף המרווח- הקאדי מנצחת.

צריך לקחת כשיקול גם סחירות עתידית- דיזל בעל קילומטראז' גבוה יימכר יותר בקלות ביחס לבנזין עם קילומטראז' גבוה.

לגבי הסקודה- אין לי מידע לגביה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

גיר ידני זה מה שיש לי עכשיו, ברלינגו 2009, מרוצה מאוד חוץ מזה שמתיש אותי בפקקים כל יום, אם היה ברלינגו אוטומט הייתי לוקח.

הקאדי האוטומט עולה 151,000

הרומסטר -120,000

והקנגו +- 140,000

השאלה איזה גיר הכי אמין לק"מ גבוה, ובעלות הכוללת אחרי 3 שנים, מה יצא הכי זול לתחזוקה, בעיקר דלק...

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

תראה, ממה שאני יודע- ה DSG6 שיש בדיזל יותר מוצלח ואמין מה DSG7 שיש ברומסטר. הקאדי (מקסי) שיש לשכן עברה כבר מעל ל-260 אלף ק"מ על הגיר המדובר ללא כל שיפוץ ובתנאי עבודה קשים.

בהנחה והנסועה היא 5500 בחודש והמחיר לליטר ל2 סוגי הדלק הוא 8 ש"ח:

רומסטר- נניח 1:12- 44 אלף ש"ח בשנה.

קאדי- נניח 1:16- 33 אלף ש"ח בשנה.

זה יוצא חיסכון של 11 אש"ח. אבל:

הפער בצריכת הדלק יכול להיות יותר קטן או גדול, שכן איני יודע איך הפער יהיה אצלך, ואיני מכיר את הרומסטר.

ועוד שיקול- עלויות ביטוח. כדאי לבדוק את העניין ולראות מה הפערים. וכנ"ל לגבי ירידת הערך ובהתייחס לנתוני הנסועה הגבוהה.

צריך לעשות שיעורי בית ולראות את הכדאיות של הדברים.

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...