Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Niv, זה כמו שאומר עליך שאינך מכיר עוד יבואן למעט סמל"ת. חבר'ה, תשתו כוס מים קרים ותרגעו. במהרה...

בגלל זה יש לי אינפיניטי...

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים, לא לקחת את זה לקטע האישי.

תמיד טוב שיש מבצעים, אבל היית שמח הרבה יותר לקנות פולו 1.2TSI במחיר של הסקודה פאביה 1.2.

שימו לב שכמעט כל הרכבים עם ההנחות הגדולות נמצאים לפני החלפה. ככה זה בעולם הרכב.

פורסם

תמיד טוב שיש מבצעים, אבל היית שמח הרבה יותר לקנות פולו 1.2TSI במחיר של הסקודה פאביה 1.2.

כנ"ל,הייתי מאוד שמח לקחת פולו TSI ידנית - לצערי הם מוכרים אותה רק עם גיר אוטומט (והמחיר הרבה יותר גבוה מהתקציב המקורי..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אז גם אני הלכתי לראות היום מקרוב את המבצעים, ושילמתי 2,000 ש"ח עבור סופרב. הלכתי על 4,500 ש"ח הנחה + 2,500 ש"ח. וכנראה שאקבל גם את המערכת מולטימדיה.

הבעיה הגדולה זה שאם לא ימצאו לי צבע, אני אבטל...

מדובר על דגם "ELEGANCE", 1.8, גיר DSG. כרגע יש במלאי 3 בודדות בצבע בורדו עם פנים שחור, וזה לא בא בחשבון.

ההתלבטות שלי האם "להתפשר" על הטיפטרוניק(חסרונות/יתרונות?) או לקחת את ה-DSG למרות הבעיות(מניסיון, סיאט לאון 1.8, 37,000 ק"מ).

האם מתוכנן שינוי כלשהו ב-DSG? הנציג אומר שהמבצע הוא למלאי בלבד, ו-DSG נוספות יהיו רק בעוד כמה חודשים.

מתי בכלל מחליפים צורה לסופרב?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

הטיפרוניק, או ליתר דיוק ה-DSG 6 לטעמי הרבה יותר מוצלחת. תיבה נהדרת, בין הטובות שנהגתי עליהן.

אם הייתה לי בחירה, הייתי לוקח את ה-DSG6 בלי למצמץ.

פורסם
הטיפרוניק, או ליתר דיוק ה-DSG 6 לטעמי הרבה יותר מוצלחת. תיבה נהדרת, בין הטובות שנהגתי עליהן.

אם הייתה לי בחירה, הייתי לוקח את ה-DSG6 בלי למצמץ.

אתה מתבלבל, טיפטרוניק זה 6 הילוכים. DSG6, כלומר, DSG בעל 7 הילוכים.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם
אז גם אני הלכתי לראות היום מקרוב את המבצעים, ושילמתי 2,000 ש"ח עבור סופרב. הלכתי על 4,500 ש"ח הנחה + 2,500 ש"ח. וכנראה שאקבל גם את המערכת מולטימדיה.

הבעיה הגדולה זה שאם לא ימצאו לי צבע, אני אבטל...

מדובר על דגם "ELEGANCE", 1.8, גיר DSG. כרגע יש במלאי 3 בודדות בצבע בורדו עם פנים שחור, וזה לא בא בחשבון.

ההתלבטות שלי האם "להתפשר" על הטיפטרוניק(חסרונות/יתרונות?) או לקחת את ה-DSG למרות הבעיות(מניסיון, סיאט לאון 1.8, 37,000 ק"מ).

האם מתוכנן שינוי כלשהו ב-DSG? הנציג אומר שהמבצע הוא למלאי בלבד, ו-DSG נוספות יהיו רק בעוד כמה חודשים.

מתי בכלל מחליפים צורה לסופרב?

להתפשר?? איפה בדיוק אתה מתפשר?

לקחת גיר אמין יותר וחסר בעיות לעומת גיר מהגהינום שאם לא ילך היום אז ילך מחר??

בקיצור, לדעתי הגיר האוט' הרגיל עדיף בהרבה מה-DSG7.

בשביל עוד שניה אחת ל-100 קמ"ש ועוד איזה ליטר דלק לכל 100 ק"מ לא הייתי חושב פעמיים.

לדעתי יהיה לך גם הרבה יותר קל למכור בעתיד גיר אוט' רגיל מהקקמייקה שנקרא DSG7.

קח את זה בשתי ידיים.

פורסם

אני באיזשהו מקום חושב כמוך (שוב, מניסיון, לפני שלושה ימים החזירו את הלאון מהמוסך...).

אבל מה שמוזר לי שנשארו 3 יחידות אחרונות של DSG, טיפטרוניק יש בשפע. וכדי לקבל את המבצע זה רק על המלאי הנוכחי.

אולי מחליפים צורה לסופרב? עדכון גיר? :roll:

אוראל, איפה אתה ? :lol:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם
בגלל זה יש לי אינפיניטי...

האם רכשת אותה מאולם מרכז?

האם ממנהל אולם סיאט לשעבר שקיבל "תשבוחות" רבים על צורת היחס ללקוחות ולכן עבר לעוד מנהל לשעבר בצ'מפיון ?.

מה שאני בא להגיד שנכון שיש עוד הרבה מאוד יצרנים בארץ אך כל אחד מוצא לעצמו את ביתו (רכב,שירות...)ומחייך (או שלא ואז עובר הלאה).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

רכשתי מהרצליה.

עובד יכול להיות במקום אחד חרא של עובד ובמקום אחר עובד מעולה, השאלה מה מקרין אליו בעל הבית או המנהל שלו ומה מותר לו ומה אסור לו.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

ללא ספק DSG7 - גילה עמידות ואמינות פחות טובה, אך יעיל משמעותית בהכל הקשור לביצועים וצריכת דלק. כעת עם הקלאצ'ים המשופרים נותר רק לקוות שהאמינות תהיה טובה כמו ה-DSG6 (בימים המאוחרים, לאחר כל צרות הילדות).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

^^ כמו שמישהו רשם פה מקודם, מה שווים העוד שניה מ0-100 והעוד ליטר לק"מ אם הגיר אינו אמין.

והנה עוד מקרה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=418660

כל היתרונות האלה מתגמדים לעומת חוסר האמינות. מפחיד לחשוב כמה $$ יצטרך בעל רכב לשלם לתיקון שהגיר יצא מאחריות.

נקודה למחשבה, אם לגיר DSG יחסית חדש יש כ"כ הרבה כשלים, מעניין מה יהיה איתם עוד 4-5 שנים כיד שניה. :idea:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

עכשו אתם מפחידים אותי בקשר לגיר DSG7 ...

לפני שבוע קיבלתי את היטי ואני כל כך נהנה מהגיר , כמה זריז וחלק הוא עובד. אבל בגדול ימיים יגידו - נקוה שישאר ככה בשנים הקרובות.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...