Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכב 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו היום רכב סיטרואן c5 שנת 2006.

אנו מעוניינים לבצע טרייד אין לרכב 7 מקומות מבלי להוסיף כסף.

אנו מתלבטים בין קיה קרניבל לבין פיג׳ו 307sw.

אעזור רכב יותר מומלץ מבחינת צריכת דלק ומבחינת אחזקה שוטפת?

מה קילמטרז׳ ממוצע שנתי לרכב דיזל ולרכב בנזין?

פורסם

307SW תהיה הבחירה הטבעית (תוכל להשתמש באותם מוסכים ועלויות האחזקה יהיו דומות)

באשר ל"בלי להוסיף כסף" - זה נראה לי לא ממש ריאלי.

לא הייתי ממליץ לרכוש 307SW מלפני 2004 (אלא אם עברה שיפוץ גיר) ומצב השוק לא ממש מזהיר בכל הקשור ל-C5

ואולי הסיכוי הריאלי היחיד לעסקה סבירה הוא אצל "לובינסקי טרייד" (אבל גם הם צריכים להרוויח...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הקרניבל בבסיסה אמינה אבל אחזקה יקרה (טיפולים, מזרקים, ברקסים כל 15K ק"מ) וסבירה בצריכת הדלק שלה אבל שוב תצטרך להוסיף כסף וסבלנות בחיפוש אחת עם ק"מ סביר.

פורסם

1. ה-307SW קטן (אם צריך לשים 3 בוסטרים וכסא תינוק).לא צפוף מדי?

2. מה ממצוצע ק"מ לשנה לרכבי דיזל?

3. מצאתי פיג'ו 307SW יד שניה עם 220,000 ק"מ. האם כדאי?

4. מצאית גם קאיה קרניבל שנת 2003 יד 1 עם 270,000 ק"מ.

מה הכי כדאי בהתחשב שרוב הנסיעות הם בעיר?

פורסם
1. ה-307SW קטן (אם צריך לשים 3 בוסטרים וכסא תינוק).לא צפוף מדי?

2. מה ממצוצע ק"מ לשנה לרכבי דיזל?

3. מצאתי פיג'ו 307SW יד שניה עם 220,000 ק"מ. האם כדאי? - לדעתי לא חפש רכב עם נתונים טובים יותר.

4. מצאית גם קאיה קרניבל שנת 2003 יד 1 עם 270,000 ק"מ. - כנ"ל

מה הכי כדאי בהתחשב שרוב הנסיעות הם בעיר?

כשאתה מחפש רכב תבדוק הרבה נתונים כמו מס' בעלים, ק"מ, האם לרכב היו תאונות, טיפולים מסודרים, צמיגים, מצב גיר וכו'

בסוף תעשה שיקלול של הנתונים, משפט כמו מצאתי רכב עם 220K ק"מ לא אומר כלום:

האם טיפלו ברכב בצורה מסודרת? את הק"מ הוא עשה ת"א אילת? החליפו כבר גיר ושיפצו מנוע וכו,

מקווה שהבנת את הכיוון.

בהצלחה

פורסם
כשאתה מחפש רכב תבדוק הרבה נתונים כמו מס' בעלים, ק"מ, האם לרכב היו תאונות, טיפולים מסודרים, צמיגים, מצב גיר וכו'

בסוף תעשה שיקלול של הנתונים, משפט כמו מצאתי רכב עם 220K ק"מ לא אומר כלום:

האם טיפלו ברכב בצורה מסודרת? את הק"מ הוא עשה ת"א אילת? החליפו כבר גיר ושיפצו מנוע וכו,

מקווה שהבנת את הכיוון.

בהצלחה

לפי מה שאתה אומר לא צריך להסתכל על הק"מ שהרכב עשה.

פורסם

ברור שזה חלק משקלול רכב שעבר 270K ק"מ זה רכב ש"עבד" כלומר זה שהמנוע שופץ\הוחלף\תקין לא מחייב שהבולמים מערכות החשמל וכו' לא עבדו יותר מהסטנדרט הבלאי עליהם יהיה גבוה ולכן יש עדיפות לרכב עם ק"מ נמוך בדר"כ.

בכל מקרה רכב שנסע ת"א אילת כל יום במשך שנה ורכב ש"נטחן" בפקקים יש מצב שמבחינה מכנית הרכב עם הק"מ הגבוה יהיה במצב לא פחות טוב.

פורסם

אני עדיין נוטה לכיוון הקיה מאחר ונראה לי כי היא יותר מרווחת מאשר ה-307SW.

האם הדגמים של שנת 2002-2003 טובים?

אני שואל זאת מאחר ושמעתי שהדגמים של שנת 2001 בעייתיים.

פורסם

שלום לך,

גם אני הייתי לא מזמן בהתלבטות הזו, המסקנות שהגעתי אליהן לאחר חריש עמוק ביותר הן שהקרניבל יקר לאחזקה,

הטיפולים תכופים ויקרים ולא חסרות בעיות למיניהן בין הטיפולים,

הבחירה שלי נפלה לבסוף על קרייזלר וויאג'ר, עליו יש לי רק שבחים, פשוט ליגה אחרת לגמרי, ודרך אגב- צריכת הדלק לא כזו היסטרית כמו שחושבים, בנסיעה רגועה מחוץ לעיר עשיתי 1/9.5.

שכן שלי ניסה למכור קרניבל 2003(עם נתונים לא רעים) במשך 3 חודשים, בסוף היא נמכרה ב50% מהמחירון, אני חושב שזה אומר משהו על הרכב.

בהצלחה!

לנצ'יה דדרה

קרייזלר וויאג'ר למשפחה

פורסם

mayor,

הבאת קישור לדגם החדש של קרניבל, החל מ 2008.

לפותח השרשור אין תקציב לרכב הזה, אלא לדגם הקודם, הרועש, הלא בטיחותי, עם סידור שונה של המושבים וכו..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...