Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מוסך - פיג'ו 106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי פיג'ו 106 1.4 אוטומטית שנת 99 שנראה כאילו השנים כבר מתחילות להשפיע עליה...

אני מחפש מוסך באיזור המרכז שבאמת מתמחה בפיג'ו (במיוחד במזדקנות).

כבר היה לי עסק עם חפיפניקים שרק עשו נזק..

תודה מראש :)

פורסם

בת"א יש בעיקר את שאפט (שאין לי ניסיון איתם), ואת גבע, שהייתי אצלם בפעם האחרונה שעשיתי טיפול, והם עשו רושם טוב מאוד.

פורסם

אני בעל 206 XS ומטפל במוסך תמיר בחולון מומחה פג'ו (לא מורשה ראוי לציין) אחרי שטיפלתי אצל כל מיני חפיפניקים למיניהם אצלו נשארתי.

מוסך תמיר 03-5583857

פורסם
לא מעניין אותי מורשה.. מעניין אותי טוב ואמין :)

מוסך ארמי אור יהודה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שלום לכולם!

יש לי פיג'ו 106 1.4 אוטומטית שנת 99 שנראה כאילו השנים כבר מתחילות להשפיע עליה...

אני מחפש מוסך באיזור המרכז שבאמת מתמחה בפיג'ו (במיוחד במזדקנות).

כבר היה לי עסק עם חפיפניקים שרק עשו נזק..

תודה מראש :)

מוסך "השלושה בחדרה" מתמחה ברכבי פיג'ו-סיטרואן.

עוד מוסך שאני לא מכיר אישית אך שומע שבחים עליו הוא מוסך אם הדרך שגם חבר בפורום זה

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?find=lastposter&t=417718

Hyundai I20 Inspire 2010

• תוכן חדש...