Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך עושים FOLLOW ME בסלולרי נוקיה 3100

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מכשיר סלולרי ישן - נוקיה 3100 ברשת אורנג'. הקו קיים והמכשיר תקין. אני רוצה לעשות "עקוב אחרי" של השיחות שמגיעות למכשיר למכשיר אחר ברשת אחרת (אני לא רוצה לשאת שני מכשירים. איך ניתן לעשות את זה?תודה.

פורסם

אם כבר, זאת אמורה להיות הגדרה ברמת רשת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תפריט > הגדרות > הגדרות שיחה > הפניית שיחה > הפניית כל השיחות הקוליות > הפעלה > למספר אחר > [תכניס את המספר שאתה רוצה להפנות אליו או תחפש באנשי קשר ע"י לחיצה על חיפוש] > אישור.

שים לב שבכל שיחה שתופנה, אתה תחוייב על שיחה מהמכשיר הזה למספר שאליו הפנית.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...