Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audi q5 ירדה ל 289000 ש"ח

zuzut5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודי הורידו את המחיר של הגיפון שלהם, שוב לדעתי צמפיון לא חושבים על הלקוחות שכבר רכשו את הרכב במחיר מלא ושוב גורמים

לשחיקת המחירון של הרכב, מה יהיה איתם?

למה אי אפשר למכור בכזה מחיר מלכתחילה?

פשוט נמאס כבר לראות את זה

ולכל אלה שיקומו ויגידו שאני סתם מתלונן וירידת המחירים עושה רק טוב, אז נראה אותכם קונים חודש לפני רכב במחיר מלא ואחרכך נאצלים לראות ירידת מחיר משמעותית כזאת.

אותי בכל אופן זה סתם מרתיח

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

מרתיח? על מה ולמה?

זה לא כאילו כל שני וחמישי הם מורידים את המחיר / עושים מבצע. אם הם מורידים מחיר פה ושם, זה מתבקש.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

המחיר עכשיו יותר ריאלי אבל עדיין יקר להחריד.

מה גם שאף אחד לא קונה אודי או רכב יוקרה אחר במחיר מחירון תמיד יש גילוח של 30-60 אלף ש"ח לפחות.

פורסם

אני גם חושב שהמחיר עכשיו הרבה יותר ריאלי, אבל מדוע לא לתמכר כך את הרכב מהתחלה?

לא חושב שהורידו איבזור, לפי מה שהבנתי זהו דגם הבסיס.

מעניין מה יעשו עם המחיר של ה q3 ?

לדעתי זהו רכב מאד מיותר ובאמת שאין לו מקום כאן, בפחות כמעט 100 אלף ש"ח עדיף כבר לקנות טיגואן.

פורסם

אולי רשמית המחיר השתנה, בפועל איך שכף רגלך הייתה דורכת בסוכנןת אודי היו עושים לך "הנחה מיוחדת" 305,000 במקום 335,000. וזה עוד לפני מיקוח רציני.

אותו דבר גם עם אינפיניטי G37 ו EX.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

.

הרבה דברים משתנים באופן ניכר במהלך שנות המכירה של הדגם.

שערי מטבע משתנים תדיר, לעיתים בצורה קיצונית (כמו הין). היבואן לא מעדכן את מחיר המכונית כל חודש, אלא ממתין לצבירה משמעותית של שינוי בשער במטבע כדי לעדכן את המחיר.

ייתכן שחלו שינויים בתמחור המכונית אצל היצרן, עקב הסכם חדש בינו לבין צ'מפיון, בגלל מלאי שהופיע יש מאין אצל היצרן או בגלל מלאי שקיים כאן אצל היבואן.

פורסם

מעניין מה יעשו עם המחיר של ה q3 ?

לדעתי זהו רכב מאד מיותר ובאמת שאין לו מקום כאן, בפחות כמעט 100 אלף ש"ח עדיף כבר לקנות טיגואן.

גם מזראטי זה רכב מאוד מיותר כאן. בפחות כמעט מליון וחצי שקל אפשר לקנות וולוסטר :roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אדוני הנכבד אני לא מבין מה אתה מנסה להראות שאתה חכם?

יצא לך לשבת ב q5 או ב q3 אתה יודע מה ההבדלים בינהם?

(אם לא אז תשים לב שהם כמעט מינורים)

במחיר ש ה q3 נמכר אין לו שום הצדקה בארצנו, הוא לא משתייך לשום קטגוריה, אם המחיר שלו היה קצת יותר ריאלי לכיון של 200 אלף ש"ח הוא בהחלט היה נמכר כאן כמו לחמניות, אבל תראה לי בנאדם שיהיה מוכן להוציא אותו סכום על q3 שבאותו מחיר הוא יכול לקנות q5.

פורסם
אדוני הנכבד אני לא מבין מה אתה מנסה להראות שאתה חכם?

יצא לך לשבת ב q5 או ב q3 אתה יודע מה ההבדלים בינהם?

(אם לא אז תשים לב שהם כמעט מינורים לדעתך)

במחיר ש ה q3 נמכר אין לו שום הצדקה בארצנו לדעתך, הוא לא משתייך לשום קטגוריה, אם המחיר שלו היה קצת יותר ריאלי לכיון של 200 אלף ש"ח הוא בהחלט היה נמכר כאן כמו לחמניות , אבל תראה לי בנאדם שיהיה מוכן להוציא אותו סכום על q3 שבאותו מחיר הוא יכול לקנות כל אלה שקנו אותוq5.

אנשים מוכנים לשלם יותר ולקנות A1 ולא פולו.

אנשים מוכנים לשלם יותר ולקנות A3 ולא גולף.

אנשים מוכנים לשלם יותר ולקנות Q3 ולא טיגואן.

אנשים מוכנים לשלם יותר ולקנות Q5 ולא טוארג.

קוראים לזה תדמית. וזה לא משהו שאפשר להסביר בצורה רציונלית.

הוא משתנה מאדם לאדם ומתפיסה לתפיסה. לך (וגם לי, אגב) לא מתאים לשלם 250K+ ש"ח על אוטו? זכותך. אבל יש כאלה שכן מתאים להם. אאודי יודעים את זה. גם צ'מפיון יודעים את זה.

בצ'מפיון (ולא רק הם. כל בעל דוכן בשוק) יודעים שאם הם היו מתמחרים את המוצרים שלהם נמוך יותר (למה לעצור ב200K ש"ח? למה לא לתמחר אותו ב100K ש"ח) הם היו מוכרים יותר.

אבל יכול להיות שתוכנית הפעולה שלהם שונה טיפה.

זה שהQ3 לא פורט על נימי הרגש שלך (וגם לא על שלי), זה לא אומר שהוא לא רלוונטי לאף אחד.

• תוכן חדש...