Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות רכב לי ולאימי הרכב יהיה רכב שני בבית הדרישות ממנו הן:

חייב להיות אוטומוט

הרכב צריך להיות קטן (סופרמיני)

למרות שהרכב קטן הוא צריך להיות מרווח, אני בחור גדול, בנוסף אני עובד בתור DJ וצריך להכניס לאוטו את כל הציוד (גם בתא נוסעים).

רצוי שהכסאות האחוריים יתקפלו כדי שהיו מישור אחד עם הבגאז' (אם ניסחתי את זה נכון)

צריך להיות חסכוני בדלק (לרוב יהיו נסיעות בעיר, אבל הוא גם יסע מחוץ לעיר)

אמינות, וחלפים זולים

הרכב צריך להיות סחיר (שלא יאבד הרבה מהערך שלו וימכר מהר)

ורצוי שיהיה מעל שנת 2008

עד עכשיו חשבתי על כמה דגמים אבל אשמח אם תציעו לי עוד.

חשבתי על:

סוזוקי סוויפט 2008

פולקסוואגן פולו 2008 (הגיר אוטומט או DSG, אמין?)

סוזוקי גימיני 2008 (שאלה אם הוא מרווח מספיק, ויתרון שאפשר לסוע בו בשטח)

אשמח אם תציעו לי עוד רכבים ותעזרו לי למצוא רכב מתאים.

מצטער על החפירה,

רועי.

פורסם

ב2008 גיר הפולו עדיין לא היה DSG לסוופט תא מטען די קטן.

אתה יכול לבדוק גם את הגרנדה תא מטען טוב לקטגוריה חסכונית מאוד המחירון שלה אמנם לא מחזיק טוב,אך לטובתך תוכל להשיג משנתון מתקדם יחסית.

אם היית מתפשר בשנה שנתיים ניתן היה לבדוק הונדה גאז רכב מרווח לקטגוריה שלו אמין,ירידת ערך נמוכה יחסית.

או יונדאי I20 היא פופלרית בליסינג לכן תוכל לקנות חדש יחסית אך במכירה תאלץ להוריד כדי להתמודד מול הליסינג.

לגי'מני תא מטען קטן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום לכולם,

אני מחפש לקנות רכב לי ולאימי הרכב יהיה רכב שני בבית הדרישות ממנו הן:

חייב להיות אוטומוט

הרכב צריך להיות קטן (סופרמיני)

למרות שהרכב קטן הוא צריך להיות מרווח, אני בחור גדול, בנוסף אני עובד בתור DJ וצריך להכניס לאוטו את כל הציוד (גם בתא נוסעים).

רצוי שהכסאות האחוריים יתקפלו כדי שהיו מישור אחד עם הבגאז' (אם ניסחתי את זה נכון)

צריך להיות חסכוני בדלק (לרוב יהיו נסיעות בעיר, אבל הוא גם יסע מחוץ לעיר)

הרכב צריך להיות סחיר (שלא יאבד הרבה מהערך שלו וימכר מהר)

לדרישות האלה הכי מתאימה הונדה ג'אז (עד 2007).

מכונית מאוד חיסכונית, אמינה,סחירה, מרווחת יחסית לכל הרכבים בסגמנט, והמושבים שלה מתקפלים בדיוק בצורה שתיארת.

תחפש בסבלנות ג'אז שמורה, זה יכול לקחת כמה חודשים כי הרכב מבוקש ואין הרבה למכירה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לדרישות האלה הכי מתאימה הונדה ג'אז (עד 2007).

מכונית מאוד חיסכונית, אמינה,סחירה, מרווחת יחסית לכל הרכבים בסגמנט, והמושבים שלה מתקפלים בדיוק בצורה שתיארת.

תחפש בסבלנות ג'אז שמורה, זה יכול לקחת כמה חודשים כי הרכב מבוקש ואין הרבה למכירה.

גאז מבוקש ? אני חושב שאתה מתבלבל.. זה אוטו בלי שוק, מנסיון..

אתה יכול פורד פוקוס שזה אוטו מצוין, סויפט גם אחלה אוטו ותחשוב על שברולט אוואו

אחח.. גולף

פורסם
ותחשוב על שברולט אוואו

:loco::mm_cry:

אני לא יודע, האם לצחוק או לבכות.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בכיף:

הוא מחפש רכב בשביל אמו ולא בשביל האמא של אשתו:

http://www.euroncap.com/tests/chevrolet_aveo_2006/250.aspx

נ.ב - לא צריך לצטט הודעה מעליך.

פורסם

מה בדיוק טוב באוואו?

הבטיחות האומללה שלה?

צריכת דלק טובה שלה?

אולי האיכות ההרכבה הטובה שלה?

חבר נסעת על הרכב הזה בכלל?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי נסיון עם רכבים, וכן נסעתי בו.. בקשר לבטיחות אתה צודק , האוטו מבפנים נחמד מאוד וגם מבחוץ, גז מגיב טוב וחבר שמחזיק באוטו כזה שקיבל מחברה לא מתלונן יותר מידי..

אחח.. גולף

פורסם

אני מציע לך להיכנס לרכב ותלחץ על הידיות אחיזה עם האצבעות בדלתות ואז כשתשמע את החריקות הפלסטיק תבין,הונדה גאז רחוקה שנות אור מאיכות שיש באוואו.

בטח שהוא לא מתלונן הוא לא צריך לשלם על הדלק.

פורסם

אין פה מה להשאוות בין המכניות הונדה נמצאת בכמה רמות מעל זה ברור לי, אבל זה אפשרות נחמדה ואגב לאוואו יש שוק יותר מהונדה..

אחח.. גולף

פורסם

נעזוב את השוק, כי גם כאן אין מה להשוות.

יש לי ידיד שלפני 7 שנים חיפש רכב חיסכוני, אבל מספיק גדול כדי להכניס פסנתר חשמלי יחסית גדול.

הוא הסתובב באולמות תצוגה ומדד כל מיני רכבים (גם כמה משפחתיות האצ'בק).

הרכב היחיד שהתאים לו, היה הונדה ג'אז . עד עכשיו הרכב אצלו ואין בכוונתו להחליף.

במשפחה שלי יש עוד ג'אז מודל 2007.

כאשר משכיבים את משענות הגב של המושבים האחוריים, נוצר חלל גדול ורצפה ישרה, כמו ברכבים מסחריים.

לרכב הזה אין בליטה ברצפה ליושבים מאחור, ויש פטנט נחמד - אפשר להרים את המושב האחורי כמו בבית קולנוע ולהכניס מדלתות צד אפילו אופניים.

ככל שמכירים את הרכב, יותר ויותר מבינים את השימושיות שלו, למרות הגודל החיצוני יחסית קטן.

פורסם

גם לי יש היכרות קטנה עם גאז, האוטו בהחלט נחמד ואני בכלל לא פסלתי אותו לרעה. אלא רק ציינתי שהוא יכול לשקול את השברולט כי מחיר של 60 הוא יכול לקנות גם 2009..

אחח.. גולף

פורסם

היא לא סתם זולה,ומי שקונה אותה כניראה לא מבין מה הוא קונה,הוא נדלק מהשנה החדישה והמחיר הנוח.

פורסם

האיוואו לא באה בחשבון, להונדה הבנתי שאין שוק זה נכון? הן גם יקרות.

מישהו יודע איך הגימיני יהיה, ואיך התא מטען שלו שהמושבים מושכבים?

• תוכן חדש...