Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב אז מ-Opel Corsa OPC יורדים .

משתי סיבות :

1. אין אותה בדגם אוטומטי .

2. יש הרבה מאוד חוות דעת שהיא לא נוחה בעליל וכל נסיעה יומיומית בה היא גיבוש לעמוד השדרה שלך .

הוכחות :

חוות דעת בauto car הבריטי או כל מגזין אירופאי .

הצמיגים הם בעלי חתך נמוך יתר על המידה , מתלים קשיחים והמושבים הם מושבי "דלי" כלומר מאוד דקיקים ומתפשרים על נוחות .

ציטוט מהמבחן רכב הזה בmako :

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-8c19a1bb1fd3531006.htm

"שמעו, אתם שם באופל, כנראה בנורבורגרינג, שם בחנתם את ה-OPC, הסלילה של האספלט מושלמת אבל בשימוש יום יומי השילוב בין כיול מתלים סופר נוקשה, צמיגים כמעט נטולי דפנות גומי וכסאות באקט יוצרים חוויה בהחלט מאתגרת לחוליות הגב, גם למי שבכל חייו רגיל לנהוג במכוניות ספורטיביות נטולות נוחות מפנקת. אין גבשושית, תפר או חריץ אספלט שהקטנה החמה הזו לא מעבירה אליך בשידור ישיר."

ציטוט מהמבחן רכב הזה בwalla :

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1887585

"בום, בום, בום, בום. מי שתכנן את המתלים של הקורסה OPC אף פעם לא ביקר בישראל, בדוק. נדמה שאופל לקחו את המושג "קיצון" קצת יותר מידי רחוק על גבי הסופר-מיני החמה שלהם. כושר הספיגה הלקוי של הקורסה במרחבי המטרופולין, הוא מתכון בטוח לרסק לכם כל עצם בגב, ולשלוח אתכם להוציא רצפט לתרופות נגד בעיות ובליטות לא נעימות ברקטום . התנועה של המכונית כל-כך קצרה על המתלים, עצבנית ואלרגית לסלילות מקומיות, שכל גרגר בכביש עובר בלי סינון לתא הנוסעים ומזעזע את הקבינה. ה-OPC - וזה גם נכון לגביי האינסיגינה OPC, נשענת על חתך נמוך - שממילא מחדיר רעש כביש פולשני פנימה מלמטה, אבל מוסיף על חטא, ומעלה תמיהה אם אפשר לחיות עם זה בערים ובכלל על בסיס יומי. כלל לא בטוח שמותר להתעלם מכך, עם כל הכבוד לעניין הבא."

שזה פרמטר מאוד חשוב במכונית , ככה שירדנו מהאופל . לא באלי לשבור את הגב בתל אביב בצורה יומיומית . שלא נדבר על הכבישים הנוראיים ברחובות באיזור המרכז .

נשארנו עם הלאון FR והג'ולייטה ,

הלאון FR לא עדיפה ?

בלי להעליב, אל תיקח אותי אישית במה שאני רושם בהמשך 8)

כנראה שאתה לא יודע מה זה רכב ספורט, רכב ספורט אמור להיות כזה כמו הקורסה OPC - זה מה שנקרה הוט האץ' אמיתית, רכב ספורטיבי הוא כמו הלאון FR או משהו בסגנון, ז"א אין לו יומרות להיות מס' אחד בהקפות וכו', אך אתה יכול להנות מכל העולמות, גם הנאה, ביצועים, גם נסיעה מנהלתית נוחה וכו'.

לפי דעתי הקורסה OPC לא התאימה לך מלכתחילה, הלאון FR יותר "תפורה עליך", במחיר שאתה מחפש אני חושב שזו האופציה הכי טובה בשבילך, מבחינת תמורה תקבל הרבה מאשר הג'ולייטה. לי מאוד קשה להבין את התמחור השערורייתי של סמל"ת (עומר אם אתה קורא - אל תיעלב :D ), במיוחד שהמתחרים מציעים אלטרנטיבות יותר טובות במחיר, בין אם זה הלאון FR יותר זולה או הקורסה OPC מול הפונטו אבארת.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
האלפא נמכרת ב149K בגרסא ידנית

האוטומטית עולה יותר.

נכון, התקשרתי לברר ואמרו לי שלא רק שאין הנחה על האוטומאטית היא גם עלתה בכמה אלפי ש"ח...

הם לא רוצים למכור.

פורסם
נכון, התקשרתי לברר ואמרו לי שלא רק שאין הנחה על האוטומאטית היא גם עלתה בכמה אלפי ש"ח...

הם לא רוצים למכור.

הם מאוד רוצים למכור - אבל את הידנית, לכן הם מנסים על ידי כך לגרום להנחה להראות אפילו עוד יותר גדולה.

פורסם

אתה רציני? באמת חשבת שמישהו יעשה לך מחיר בטלפון?

כלל בסיסי במסחר ועסקים, סע לסוכנות תראה לסוכן מזומנים ותראה איך המספרים יתחילו להתגלגל.

נראה לך שעל 5K הוא יפספס מכירה כשהוא רואה את הכסף מול העיניים?!

אתה תתפלא עד כמה הם גמישים.

לבחור שאמר שבאלפא לא יודעים לטפל.

יש בארץ 5 מוסכים (אם לא יותר ואחת מהן מרכזית) עם מקצועיות ושירותיות שכל יבואנית אחרת יכולה רק לחלום.

יעידו בעלי האלפות.

פורסם
אני מבקש שתבדוק טוב טוב את המחירים לפני שאתה מצהיר .

אתה טועה ..

הג'ולייטה ה1.4 טורבו הידנית (120 כ"ס) נמכרת ב149,900 שזה ממש לא 160K .

דרך אגב עכשיו בדקתי באתר :

http://www.giulietta.co.il/asur/?ref=google&gclid=CKCF7bPKqK4CFQeHDgodd1ZFQw

ואני שם לב שמעל לתמונה של הג'ולייטה כתוב "אלפא ג'ולייטה החל מ- 149,900* עכשיו גם בגרסה האוטומטית .

והכי למטה בצד ימין בקטן "*המחיר לאחר הנחה מתייחס לדגם 120 כ"ס" .

אני נכנס למטה בצד ימין למפרט טכני וכתוב שבדגם עם ה120 כ"ס התיבת הילוכים היא ידנית בלבד .

מה הולך פה ?!?!

רק בגרסה של ה1.4 170 כ"ס יש תיבה אוטומטית , וכתוב בבירור "עכשיו גם בגרסה האוטומטית" במבצע .

יכול להיות שהמבצע חל גם על הדגם של 170 כ"ס אוטומט ?

תשים לב שציינתי בהודעה שלי שאלה מחירי המחירון ליפני המבצע של אלפא רומאו

פורסם

גש לסוכנות תנסה להימקח על המחיר של הגולייטה האוטומטית ותראה נוכנות שאם הם נותנים לך הצעה טובה אתה מזמין ואתה תראה איך מחיר הרכב מתחיל לרדת באלפים

ואל תשכח שהדגם הידני הוא עם 120 כ"ס אבל האוטומטי הוא עם 170 כ"ס שזה הבדל משמעותי

פורסם
לא הבנתי למה ה-A3 1.4 אוטומטית לא הגיעה לגמר...

אני חושב שנגמר המבצע עליה , מישהו פה הגיב שהוא חושב שהמלאי כבר אזל אז אתמול נכנסתי לבדוק והופ !

הפרסומת על המבצע נעלמה מהאינטרנט . נכנסתי לאתר של AUDI נכנסתי לדגם A3 ואפילו הורידו את הדגם שהיה עליו את המבצע (1.4 125 כ"ס) . באתר יש את הדגם של 1.2 ואז קופץ ל1.6 ...

בלי להעליב, אל תיקח אותי אישית במה שאני רושם בהמשך 8)

כנראה שאתה לא יודע מה זה רכב ספורט, רכב ספורט אמור להיות כזה כמו הקורסה OPC - זה מה שנקרה הוט האץ' אמיתית, רכב ספורטיבי הוא כמו הלאון FR או משהו בסגנון, ז"א אין לו יומרות להיות מס' אחד בהקפות וכו', אך אתה יכול להנות מכל העולמות, גם הנאה, ביצועים, גם נסיעה מנהלתית נוחה וכו'.

לפי דעתי הקורסה OPC לא התאימה לך מלכתחילה, הלאון FR יותר "תפורה עליך", במחיר שאתה מחפש אני חושב שזו האופציה הכי טובה בשבילך, מבחינת תמורה תקבל הרבה מאשר הג'ולייטה. לי מאוד קשה להבין את התמחור השערורייתי של סמל"ת (עומר אם אתה קורא - אל תיעלב :D ), במיוחד שהמתחרים מציעים אלטרנטיבות יותר טובות במחיר, בין אם זה הלאון FR יותר זולה או הקורסה OPC מול הפונטו אבארת.

אני יודע בידיוק מה זה רכב ספורט . זאת האהבה שלי רכבים פשוטים ופרועים כמו האופל , איבו , פונטו HGT , פיג'ו 106 ועוד ..

רכבי ראלי כאלה ..

החלום שלי זה להביא את האופל זאת פשוט הזדמנות !

אבל הבעיה היא עם אח שלי ואבא שלי שלא מוכנים לידני , ואני שונא אוטומט בדם !

ואח שלי לא מחפש רכב להשתעשע איתו אלא רכב אלגנט כזה שיקח אותו ממקום למקום בצורה מכובדת ושהיה חזק בנוסף .

אני צריך להתפשר ... אז יורדים מהאופל .

• תוכן חדש...