Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פולו GTI נאמר עליה כי אין לה יכולות דינאמיות מלבד מנוע, ותכלס היא לא נראית משהו.

לליאון FR אני נותן אישור, והפתרון הוא לקנות קורסה OPC.

נאמר על הGTI שאין לה יכולת דינמית...בתור בעלים של פולו GTI, אני לא מבין מאיפה האמירות האלה, לרכב יש אחיזת כביש מאוד גבוה, נכון הוא סלחני מאוד בניגוד לכמה ספורטיביות אחרות שנוסעות בכבישי ישראל אבל בסה"כ מדובר ברכב מאוד מהנה ובטוח. על הקורסה לא נהגתי לכן אני לא יכול להשוות בינהם, לסיאט יש נטייה לתת היגוי לעיתים קרובות והדבר מטריד!

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נאמר על הGTI שאין לה יכולת דינמית...בתור בעלים של פולו GTI, אני לא מבין מאיפה האמירות האלה, לרכב יש אחיזת כביש מאוד גבוה, נכון הוא סלחני מאוד בניגוד לכמה ספורטיביות אחרות שנוסעות בכבישי ישראל אבל בסה"כ מדובר ברכב מאוד מהנה ובטוח. על הקורסה לא נהגתי לכן אני לא יכול להשוות בינהם, לסיאט יש נטייה לתת היגוי לעיתים קרובות והדבר מטריד!

האמירות מגיעות מהתייחסות לפולו GTI בתור מכונית ספורטיבית. ככזו, היא נחותה מהרבה מתחרות שלה. בתור קטנה מאובזרת עם מנוע חזק, לעומת זאת, היא אחלה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש עוד אופציה מעניית כרגע יש מבצע על האלפא רומאו גולייטה 145K גם ניכנסת בתקציב גם מנוע טורבו בנזין גם אוטומטית גם אין הרבה על הכביש ואחרי הכול עזוב אותך רק סתכל איזה יפה היא....

אם אני הייתי צריך ליבחור הייתי הולך על האלפא רומאו גולייטה

פורסם

בדקת בסוכנות אם נשאר בכלל האודי A3 במחיר המפורסם? כי שמעתי בכמה מקומות שאזל, וכעת מוכרים רק רמות אבזור גבוהות יותר.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
יש עוד אופציה מעניית כרגע יש מבצע על האלפא רומאו גולייטה 145K גם ניכנסת בתקציב גם מנוע טורבו בנזין גם אוטומטית גם אין הרבה על הכביש ואחרי הכול עזוב אותך רק סתכל איזה יפה היא....

האלפא נמכרת ב149K בגרסא ידנית

האוטומטית עולה יותר.

פורסם

אז ככה אני שוקלים את האופל קורסה OPC , את הלאון FR ואת הפולו GTI .

את האופל קורסה אפשר לקבל גם בגרסה אוטומטית ? היא נמכרת בארץ ? למה היא לא מופיעה באתר אופל הישראלי וגם לא באתר אופל הרשמי ?

פורסם

לצערי לא שווה לקנות אלפא בארץ.

אין פה מוסכים טובים לרכב כזה ושירות לא כ"כ משהו.

פורסם
אז ככה אני שוקלים את האופל קורסה OPC , את הלאון FR ואת הפולו GTI .

את האופל קורסה אפשר לקבל גם בגרסה אוטומטית ? היא נמכרת בארץ ? למה היא לא מופיעה באתר אופל הישראלי וגם לא באתר אופל הרשמי ?

אין OPC אוטומטית, היא לא מופיעה באתר כי היא חדשה וכנראה לא הספיקו לעדכן. אם תרצה מידע נוסף על הGTI אשמח לתת לך.

פורסם

ומייקל ג'קסון חי ועדיין שחור...

בקיצור אתה תקוע בשנות השמונים.

שאל בעלי אלפות על השירות שהם מקבלים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם הגולייטה האוטומטית היא מעל 150K אז יש את המיטו 1.4 טורבו עם 135 כ"ס ותיבת רובוטית ומצמד כפול ב 150K

למרות שאני מאמין שאחרי מיקוח אפשר להוריד את המחיר של הגולייטה האוטומטית

פורסם
ומייקל ג'קסון חי ועדיין שחור...

בקיצור אתה תקוע בשנות השמונים.

שאל בעלי אלפות על השירות שהם מקבלים.

עידן

OMG ג'קסון חי?

הוא בטח מכיר חבר, שמכיר חבר, שיש לו אלפה, והוא אמר שלא יודעים לטפל בהם.

פורסם

טוב אז מ-Opel Corsa OPC יורדים .

משתי סיבות :

1. אין אותה בדגם אוטומטי .

2. יש הרבה מאוד חוות דעת שהיא לא נוחה בעליל וכל נסיעה יומיומית בה היא גיבוש לעמוד השדרה שלך .

הוכחות :

חוות דעת בauto car הבריטי או כל מגזין אירופאי .

הצמיגים הם בעלי חתך נמוך יתר על המידה , מתלים קשיחים והמושבים הם מושבי "דלי" כלומר מאוד דקיקים ומתפשרים על נוחות .

ציטוט מהמבחן רכב הזה בmako :

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-8c19a1bb1fd3531006.htm

"שמעו, אתם שם באופל, כנראה בנורבורגרינג, שם בחנתם את ה-OPC, הסלילה של האספלט מושלמת אבל בשימוש יום יומי השילוב בין כיול מתלים סופר נוקשה, צמיגים כמעט נטולי דפנות גומי וכסאות באקט יוצרים חוויה בהחלט מאתגרת לחוליות הגב, גם למי שבכל חייו רגיל לנהוג במכוניות ספורטיביות נטולות נוחות מפנקת. אין גבשושית, תפר או חריץ אספלט שהקטנה החמה הזו לא מעבירה אליך בשידור ישיר."

ציטוט מהמבחן רכב הזה בwalla :

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1887585

"בום, בום, בום, בום. מי שתכנן את המתלים של הקורסה OPC אף פעם לא ביקר בישראל, בדוק. נדמה שאופל לקחו את המושג "קיצון" קצת יותר מידי רחוק על גבי הסופר-מיני החמה שלהם. כושר הספיגה הלקוי של הקורסה במרחבי המטרופולין, הוא מתכון בטוח לרסק לכם כל עצם בגב, ולשלוח אתכם להוציא רצפט לתרופות נגד בעיות ובליטות לא נעימות ברקטום . התנועה של המכונית כל-כך קצרה על המתלים, עצבנית ואלרגית לסלילות מקומיות, שכל גרגר בכביש עובר בלי סינון לתא הנוסעים ומזעזע את הקבינה. ה-OPC - וזה גם נכון לגביי האינסיגינה OPC, נשענת על חתך נמוך - שממילא מחדיר רעש כביש פולשני פנימה מלמטה, אבל מוסיף על חטא, ומעלה תמיהה אם אפשר לחיות עם זה בערים ובכלל על בסיס יומי. כלל לא בטוח שמותר להתעלם מכך, עם כל הכבוד לעניין הבא."

שזה פרמטר מאוד חשוב במכונית , ככה שירדנו מהאופל . לא באלי לשבור את הגב בתל אביב בצורה יומיומית . שלא נדבר על הכבישים הנוראיים ברחובות באיזור המרכז .

נשארנו עם הלאון FR והג'ולייטה ,

אתם בטוחים שהמבצע של הג'ולייטה חל רק על דגם ידני ?

כי אבא שלי אמר לי שהוא ראה לפני חצי שעה את הפרסומת של המבצע ואמרו "חל גם על הדגם האוטומטי" .

ועל איזה גרסה חל המבצע ? תלתן ירוק , progression , distinctive , milano ?

הבנתי שהוא מתייחס לגרסה של 1.4 עם 120 כ"ס .. זה לא קצת חלש ?

הלאון FR לא עדיפה ?

פורסם

תשמע אני אומר לך דבר כזה לא גם אם המבצע חל או לא חל על הדגם הידני תלך לסוכנות של אלפא ואם תראה רצינות שאת מעוניין להזמין תוכל להיתמקח ולהוריד מהמחיר היבואנים היום במצב קשה מאוד ותקועים עם המון רכבים בנמל בגדול ללא מבצע

הגולייטה ה 1.4 טורבו הידני נמכרת ב (120 כ"ס ) ב 160K

והגולייטה 1.4 אוטומט (170 כ"ס ) ב 170K

לא יודע אם יש את הדגם של ה 120 כ"ס באוטומט

כפי שאתה רואה אלפא הורידו 10K מהמחירון אולי הם יסכימו לעשות לך הנחה דומה גם על הדגם האוטומטי

פורסם

מתי לאחרונה היית בעל אלפא? שמעת דבר כזה מבעל אלפא? בדקת את השירות של היבואן? את המוסכים?

אם התשובה היא "אף פעם" אז קח את דבריך בחזרה, הם לא ממש קרובים למציאות...

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
תשמע אני אומר לך דבר כזה לא גם אם המבצע חל או לא חל על הדגם הידני תלך לסוכנות של אלפא ואם תראה רצינות שאת מעוניין להזמין תוכל להיתמקח ולהוריד מהמחיר היבואנים היום במצב קשה מאוד ותקועים עם המון רכבים בנמל בגדול ללא מבצע

הגולייטה ה 1.4 טורבו הידני נמכרת ב (120 כ"ס ) ב 160K

והגולייטה 1.4 אוטומט (170 כ"ס ) ב 170K

לא יודע אם יש את הדגם של ה 120 כ"ס באוטומט

כפי שאתה רואה אלפא הורידו 10K מהמחירון אולי הם יסכימו לעשות לך הנחה דומה גם על הדגם האוטומטי

אני מבקש שתבדוק טוב טוב את המחירים לפני שאתה מצהיר .

אתה טועה ..

הג'ולייטה ה1.4 טורבו הידנית (120 כ"ס) נמכרת ב149,900 שזה ממש לא 160K .

דרך אגב עכשיו בדקתי באתר :

http://www.giulietta.co.il/asur/?ref=google&gclid=CKCF7bPKqK4CFQeHDgodd1ZFQw

ואני שם לב שמעל לתמונה של הג'ולייטה כתוב "אלפא ג'ולייטה החל מ- 149,900* עכשיו גם בגרסה האוטומטית .

והכי למטה בצד ימין בקטן "*המחיר לאחר הנחה מתייחס לדגם 120 כ"ס" .

אני נכנס למטה בצד ימין למפרט טכני וכתוב שבדגם עם ה120 כ"ס התיבת הילוכים היא ידנית בלבד .

מה הולך פה ?!?!

רק בגרסה של ה1.4 170 כ"ס יש תיבה אוטומטית , וכתוב בבירור "עכשיו גם בגרסה האוטומטית" במבצע .

יכול להיות שהמבצע חל גם על הדגם של 170 כ"ס אוטומט ?

• תוכן חדש...