Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלטרנטור אצלך מקורי מזמן רכישת הרכב ?

תבדוק על המדבקה/פחית המוצמדת לאטלטנטור מהו הדגם המדוייק שלו ואולי אוכל לתת לך מספר טיפים לגבי פירוק האלטרנטור.

יש אלטרנטורים שפירוק ווסת המתח ובדיקת מצב הפחמים הוא ללא פירוק האלטרנטור מהרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

בגדול זה רעיון נחמד אבל זה נשמע לי כמו דרך טובה כדי להרוס את הברגים ולהסתבך.

פירוק הרצועה צריך להיות ממש פשוט (משיכה על בורג), פירוק האלטרנטור הוא רק שני ברגים...

ולהפך בהרכבה.

פורסם

תשמ'ע, על דפי הפורום הכול נשמע פשוט וקל.

התכוונתי לפירוק האלטרנטור לגורמים. איך אתה חושב לבדוק את הדיודות+ווסת המתח ללא פירוק לגורמים ?

קיימים אלטרנטורים שיש צורך בחולץ (דומה לחולץ מייסבים) בכדי לחלוץ את פלטת הדיודות ומחמם של 200 וואט בכדי לנתק את החיבורים.

בכול מקרה בהצלחה !

פורסם

טוב אז יש עדכון "קל", המותח של הכבל תקוע לגמרי, ניסיתי להוסיף לו עוד מומנט פלייר פטנט ועם המון כח הוא לא זז בכלל.

קראתי באינטרנט שזה בהחלט יכול לגרום לכך שהרצועה תחליק ולא תסובב את האלטרנטור, ובכלל זה לא בריא שאין מתיחה אוטומטית :?

יש אפשרות לסדר את זה?

פורסם

כנראה התכוונת למותחן של הרצועה ולא של הכבל...לא עובדים עם פלייר פטנט ברכב.

תכניס מפתח רינג ארוך על הבורג העליון של המותחן וסובב לאט את המותחן עם כיוון השעון בכדי לשחרר את הרצועה.

בסיום שחרר את המותחן בזהירות !

נסה לרסס WD40 על הציר והחלקים הנעים של המותחן ולאחר כ-10 דקות נסה שוב פעם.

מה שקראת באינטרנט לא נכון ! אם הרצועה הייתה מחליקה היית שומע רעש וגם הגה הכוח היה מזייף מכיוון שאותה רצועה מניעה גם את משאבת הגה הכוח.

פורסם

השתמשתי ברינג על הבורג ועליו שמתי את הפלייר לתוספת מנוף :-P

ריססתי הרבה wd40 על הברגים שם (וכלל הבוחנה עצמה) ואני אנסה מחר שוב.

השאלה היא האם זה בכלל אמור להיות כך? ראיתי סרטים שזה זז בקלות :oops:

תודה על העזרה.

פורסם

בדרך כלל מותחן אוטומטי הינו קשה להזזה במיוחד אחד כזה שלא הוחלף כנראה מאז שהרכב עלה על הכביש.

נסה להלביש צינור על מפתח הרינג או בעזרת ידית מומנט+בוקסה.

האם המותחן זז כאשר אתה מנסה להזיזו עם שתי ידים ?

פורסם

אני חושב שמה שזז זה כל המנוע מאשר הדבר הזה :x

אני מניח שעם צינור יש מצב שזה יזוז, אבל האם זה לא אמור שיש להחליף את החלק הזה? ראיתי שיש עבר רע למוצר הזה כך שהחליפו אותו במק"ט אחר שנראה שונה לחלוטיין במראה.

רק חבל שזה עולה 150 דולר :cry: אני מקווה שלא צריך להחליף.

האמת יש גם רעש, באיזור המנוע אבל נראה שזה צליל בתדר גבוה שבכלל מגיע מהצד השני של הרכב.

לפי הבנתי מדובר בבריחת אוויר כך שאין ממש קשר.

• תוכן חדש...