Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום כזה או אחר לפני כחודש, פגעתי בהולכת רגל קשישה תוך כדי רכיבה על אופניים בחלק הקרוב לאחד העם של רחוב שבזי בת"א.

מי שאינו מעוניין בפירוט, זה הזמן לדלג לסוף :-)

רם להרחיב בנושא, כמדי בוקר, ביום שישי ירדתי עם האופניים לקפה בו נהגתי לשתות באותה תקופה. תוך כדי ירידה,זיהית שלושה הולכי רגל באמצע הכביש, בבואי לבלום, כשלו הבלמים והתחלתי לצעוק זהירות בקול רם (אפילו בנה של הנפגעת שמע אותי). כאשר ראיתי שאין מנוס מאשר או להשתחל בין הולכי הרגל או להתרסק לתוך מדרכה, בית קפה ו/או עץ, החלטתי להשתחל ברווח שבינהם (היה כמטר בינהם) כשלושה מטר טרם בואי לעבור (והייתי עובר), הקשישה צעדה צעד לכיווני, בדיוק מספיק כדי שנפגע כתף לכתף, תוך כדי שאני מאבד שליטה וזורק את האופניים, הקשישה אבדה שווי משקל ונפלה על הכביש. כמובן שהבן עזר לאימו לשבת ואילו אני הלכתי להביא כוס מים לגברת. מהון להון, החלפנו פרטים, והוחלט שנדבר כאשר תתברר הפגיעה וחומרתה.

היום יצר עימי קשר הבן (אחרי שכבר יצר קשר והודיע שאימו שברה את הכתף) והודיע שהניתוח, אישפוז וה"מסביב" עומדים על למעלה מ25 אש"ח. אחרי שהבנתי מה בדיוק מה קרה מהרגע שהוא אמר לי על הפגיעה בכתף (ניתוח פרטי, מכיוון שלא רצו לחכות לניתוח באיכילוב), אמרתי לו שאני מבין את הדרישה, אבל מעכשיו, עקב הסכום הגבוה, אני אאלץ לדבר עם עו"ד, כדי לראות מה מצבי ולאן יכולים ללכת הדברים, בקשתי שישלח את הטפסים מיום פגיעה והלאה ואחרי שאקבלם ואתייעץ עם העו"ד שלי, נדון בהמשך הטיפול במקרה.

מה דעתכם? מה עלי לעשות? האם יש ביטוח שמגן עלי בצורה כלשהי? מה רמת האשמה שלי? האם ההחלטה שלו ללכת לניתוח פרטי צריכה לפול עלי? האם הוא היה צריך לדבר איתי טרם?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

צריך לך להיות ביטוח כללי, מפני פגיעות כאלו.

מקרה שהיה לי (אפילו שזה בשוויץ אבל אני מאמין שיש ביטוח כזה בארץ), במהלך שיפוץ הבית אני וחבר הלכנו לקנות חומרים

לבניית מחיצה מגבס, חלק מהחומרים הנדרשים הם ניצבים מפח, העמדנו אותם (2.10) בעגלה, ובכיוון לכניסה למעלית נפל אחד העמודים בדיוק על הפנים של אישה מבוגרת.

הנזק, משקפיים נהרסו, נשרט לה הפרצוף, כמובן שישר הבאתי לה מים ויוד, ולקחתי אותה הביתה, למזלי היה שיש ביטוח ששילם על כל הנזק, כי החשבון שראיתי הגיע לכ5000 פרנק.

תנסה לבדוק אולי יש לך ביטוח כללי שאמור לכסות על מקרים שכאלו.

• תוכן חדש...