Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 626 שנת 2002 מקרטעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום היקרים

ברשותי מאזדה 626 שנת 2002.

לאחרונה החל האוטו לקרטע.

זה קורה אך ורק כשהמנוע חם, אם עבד לפחות חצי שעה. אני מכבה את האוטו ואז מדליק והאוטו מתחיל לקרטע.

הייתי במוסך ואמרו לי שיש בעיה עם בקרת אויר והטורים ברכב לא יציבים. אין להם מושג מדוע זה קורה כשהמנוע חם.

חשוב לציין כי בבוקר (כשהאוטו קר) זה אף פעם לא קרה..

הם הציעו לי לנקות את בית המצערת והטיחו שזה יפתור את הבעיה. הסכמתי אך זה לא עזר

הם עלו איתי שלב ואמרו לי שכנראה הבעיה במנוע צעדים, משהו חשמלי..

אשמח באם תגיבו ותמליצו לי מה לעשות

אצל המוסכניק אתה אף פעם לא יודע איפה זה ייגמר (בדרך כלל גם הוא)..

בברכה

אריאל

פורסם

לפני שיתחילו לחפור בקרביים של הרכב ממליץ לך לבדוק 2 דברים: האם קיימים מצתים מקוריים (הרכב רגיש מאוד לעניין)ובנוסף האם יש רעש של יניקת אוויר (יתכן והצינור המתחבר אל בית פילטר האוויר /צינור ואקום קרוע ולכן יש משיכות אוויר.

אם 2 אלו תקינים כדאי להעביר את הרכב סריקת תקלות יסודית במוסך מורשה ולא לעבוד בשיטת הניחושים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בדוק את צינור יניקת האוויר בין הפילטר למצערת שאין בו קרעים.

יכול להיות סלילי הצתה, חוטי הצתה או פלאגים.

פנה למוסך מקצועי שיפתור לך את הבעיה בלי להחליף סתם חלקים, קודם כל צריך לעשות איבחון מקצועי שיגלה את מקור הבעיה.

• תוכן חדש...