Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ביקרתי באולם תצוגה של פורד לפני מספר ימים והתעניינתי בפורד פוקוס, הם לא היו מוכנים לרדת במחיר וגם אחרי ששוב ושוב דיברתי עם איש המכירות הוא רק הסכים להציע חיישן רוורס בתוספת מחיר כלשהי ושום דבר אחר לא.

למישהו יש ניסיון עם רכישת פורד פוקוס מדלק מוטורס ויכול להגיד אם הם מתגמשים במחיר או בתוספות? האם כדאי ללכת לאולם תצוגה אחר?

תודה לממליצים,

יוני

פורסם

אני קניתי פוקוס ולא קיבלתי הנחות. חיישני רברס לא הציעו לי, אבל לא הייתי לוקח גם אם היו מציעים.

אתה יכול לנסות את מזלך באולם תצוגה אחר, אבל "דלק" ידועים בזה שלא נותנים הנחות ככה שלא הייתי בונה על זה.

V5

פורסם

אם תלך לסוכנות משנה ולא לאולם תצוגה של היבואן אולי תצליח לגרד עוד איזה פריט איבזור.

בגדול דלק מוטורס לא נוטים לתת הטבות והנחות(לפחות לא ללקוחות פרטיים), בטח לא לדגם חדש בשוק עם ביקוש ער.

פורסם

הפוקוס החדשה נמכרת כמו לחמניות טריות. תוסיף לכך את העובדה שבדלק מוטורס אין דבר כזה הנחות, אז באמת שחוץ מקצת אבזור שתוכל להשיג, לא תזכה לכל הנחה. בכלל, על דגם חדש שכזה בקבוצת המחיר הזו, בדרך כלל אין הנחות אלא אולי לאחר תקופה כאשר המכירות נחלשות.

פורסם

בדלק מוטורס אין הנחות כמדיניות ובוודאי שלא על דגם חדש בשנה הראשונה למכירתו.

כשחושבים על זה יש בזה גם צד חיובי: אתה יכול להיות בטוח שאין מצב שיום אחרי שתשלם מחיר מלא ותקבל את הרכב, תקרא פתאום בעיתון על "מבצע מכירות מיוחד" ותרגיש שדפקו אותך. כל פוקוס פרטית שתראה בכביש, תוכל להיות בטוח שבעליה שילם לפחות כמו שאתה שילמת.

מצד שני חברות הליסינג כמובן מקבלות את ההנחה שלהם. במקרים מסויימים ישנה אפשרות לקנות רכב מליסינג עם 0 ק"מ במחיר זול משמעותית מאשר אצל היבואן אבל שוב, בדגמים חדשים זה לא קורה הרבה.

• תוכן חדש...