Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הציעו לי מחברת ליסינג [אלבר] סיריון 2008 יד ראשונה מליסינג שהחליפו לו מנוע.

האם כדאי?

הם נותנים שנה אחריות..

פורסם

בגדול לא כדאי.

אני אסביר:

רכב עם מנוע שידוע כאמין והחליפו לו מנוע סביר שעבר חיים קשים מאוד(במילים אחרות כנראה שקרעו לו את הצורה כי המנוע ברכב הזה לא נהרס כזה מהר)-רכב לא רק מסתכם במנוע,הגה וגלגלים יש גם מכלולים אחרים שנשחקו.

מעבר לזה יש את העניין הסחירותי-כשתרצי למכור יהיה לך קשה מאוד להיפטר ממנו מכיוון שמדובר ברכב מאוד נפוץ(ולא באיזו אקזוטיקה עממית דוגמת קליאו 197)-גם החלפת מנוע וגם ליסינג זה כבר יותר מדי.

כשמדובר בשנתון חדש יחסית אנשים יעדיפו רכב עם מנוע מקורי.

אני אתן לך דוגמה שתעזור לך קצת להבין:

נגיד שאת יוצאת למסיבה ושני בחורים מתחילים איתך שניהם מוצאי חן בעינייך במידה שווה,האחד רווק והשני גרוש+4+מזונות,עם מי היית מעדיפה לצאת?

עצה שלי תחסכי עוד קצת,תקני אחת פרטית או ליסינג שמורות ללא תאונות(חתונות:biglaugh: ) עם ק״מ סביר ותחיי בראש שקט.

בהצלחה.

turboy

פורסם

שמע, אבא שלי קנה רכב באוויס שהחליפו לו מנוע, הוא עשה בירורים מול כמה "מומחים" בעולם הרכב ואמרו לו שרכבים שהוחלף להם המנוע לא בהכרח רכבים שעבדו קשה. קיימים לפעמים מקרים שיבואני הרכב מחליפים מנועים למנועים חדשים לא בהכרח מנזק של משתמש אם זה בתקופת האחריות. ורכב שהוחלף לו מנוע איננו מפחית מערכו של הרכב, בתנאי שהמנוע שהוחלף הוא בעל קילומטראז זהה או חדש.

לסיכום, לא בטוח שעל זה הייתי פוסל את קניית הרכב.

• תוכן חדש...