Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה מעניין, יש אחת כזו ל-Olympus?

לצערי אין לי מצלמת קנון.

לא מכיר לאולימפוס

אבל תריץ חיפוש אחרי הדגמים הפשוטים

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-camera&db188192=188226&db6187=246345

330 שח תקבל A495

אבל אני בטוח שתוכל למצוא אצל החברים שלך מצלמה תואמת שתוכל להשאיל לשבוע/שבועיים

פורסם

משתמע מדבריך שאתה גר ב"מערב הפרוע"

אנא שתף אותנו, אם המשטרה לא נכנסת לשם מצלמת אבטחה תעזור?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה יגאל, אחפש מצלמה תואמת אצל החבר'ה שלי.

סולל הדרך - הגדרה נכונה הבאת בתיאורך ''מערב הפרוע''.

שכונת עבריינים חסרי שכל שעושים כל מה שעולה להם לראש, בין אם זה לצעוק ולקלל לשוא ועד למצבים ששוברים בקבוקי בירה על ראשים של אנשים דומים אליהם.

בעבר זה היה קצת יותר גרוע.

המשטרה כן נכנסת לשכונה, כן ''מחפשת'' עבריינים, כן ''מנסה'' לעשות משהו בכדי להשתיק אחת ולתמיד את החבורה המתפרעת הזו - כ60% מכלל השכונה.

אבל, ככל הנראה, כל ה''מאמצים'' המשטרתיים לעצור את התופעה המזוויעה הזו, לא באמת עוזרים למישהו - לאנשים הנורמאטיביים שכן רוצים לחיות כמו בני אדם.

נראה כאילו, אותו רכב משטרתי שנכנס לשכונה מידי חודש + סתם עושה סיבוב פרסה.

האמת היא, שאין לי הרבה מה להגיד, חוץ מהעובדה שהשכונה בה אני גר היא אחת משלושת השכונות הפחות טובות בנתניה.

בשורה התחתונה - לדעתי המשטרה פשוט ''מפחדת'' לעשות פה סדר, זה הכל.

לשאלתך, אם מצלמות אבטחה יעזרו. בוא נגיד, שאם מישהו יועיל בטובו להתקין כאלה, ביום למוחורת, המצלמות ייעלמו, אלא אם הן יותקנו על עמודי חשמל.

בגדול, רעיון טוב, ואם באמת מישהו יתקין כאלה באיזור, אני מאמין שזה איכשהו ירתיע את הפושעים הלא יוצלחים האלה.

רק צרות הם יודעים לעשות.

פורסם

מי הפסיד מקום חניה כתוצאה מזה שאתה קנית רכב, מי החנה שם עד אז?

שווה לנסות להיזכר מי החנה שם, נראה לי שככה לפחות יש לך חשוב פוטנציאלי.

ו... מצלמת אבטחה (משהו מהמרפסת שצופה לאוטו) - בהצלחה.

פורסם

uzi4all - מקום החניה לא היה פרטי, ואף אחד לא החנה שם קודם לכן, זה ברחוב, ולא משנה באיזו חניה אני מחנה, התופעה המגעילה הזו קורת.

vpvi - אין ביכולתי לממן חוקר פרטי, אני מחפש אלטרנטיבות מועילות לא פחות.

תודה על העצות חבר'ה...

פורסם

תכסה את הרכב.

הסיכוי שמישהו ירים את הכיסוי של הרכב, ישרוט ו/או ישבור לך חלק ברכב הוא נמוך בהרבה מאשר סתם מישהו שעובד ליד הרכב ומחליט לשבור לך את המראה או לשרוט את הרכב בעזרת מפתח.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
תכסה את הרכב.

הסיכוי שמישהו ירים את הכיסוי של הרכב, ישרוט ו/או ישבור לך חלק ברכב הוא נמוך בהרבה מאשר סתם מישהו שעובד ליד הרכב ומחליט לשבור לך את המראה או לשרוט את הרכב בעזרת מפתח.

הייתכן שדווקא כיסוי לרכב ימשוך עוד יותר תשומת לב? לפחות זאת שהסיבה למה אני לא שם אחד.

בכל מקרה אני זקוק להמלצה למצלמת אבטחה? שיהיה אפשר להתקין אותה אותה על בניין קומות על הקומה השנייה על מנת שתשקיף על כל החנייה אך חשוב לציין שאני גר בקומה הראשונה . האם זה בעייתי מרחק כזה בין המחשב שביית לבית המצלמה?

פורסם
תכסה את הרכב.

בשכונה שלי כבר לא טורחים לכסות כי תמיד גונבים את הכיסוי.

הפתרון ההכי טוב זה לחכות לוונדל עם פטיש גדול , זה עובד נפלא

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

• תוכן חדש...