Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

שמי פטריוט

רציתי לקבל חוות דעת ממי שיש או מכיר את רכב השטח ג'פ פטריוט

רציתי לדעת אם למישהו יש את הרכב הזה? כמה דלק באמת הוא זולל.

כום אני נוהג על פורד פוקוס ועושה 2000 ק"מ בחודשו (15 ק"מ לליטר)

על פי נתוני הפטריוט הוא עושה 10 לליטר.

אני רוצה לדעת כמ בתכלס האוטו עשה,

היום אני ממלא בממוצע 1500-1700 שקל בחודש. מה יהיה ההפרש אם אקנה את הפטריוט?

טיפולים כל כמה 'ק"מ עושים? מה שווי טיפול ממוצע?

אותך שאלות אני שואל על הקליבר של דוג'

ושאלה אחרונה דוג' מול הפטריוט מה כבר יותר כדאי לקנות?

אני אשמח אם מישהו שיש לו את אחד הרכבים הללו יפנה אלי אישית

תוכלו להשיג אותי בפייסבוק (רפי לרנר בעברית)

בברכה

רפי

פורסם

מעבר לעניין צריכת הדלק שבמציאות תצפה שתעמוד בין 8 ל-9 ק"מ לליטר, מדובר בשני רכבים שאין אף סיבה מהותית לרכוש אותם.

רכבים באיכות נמוכה, שילוב מנוע וגיר לא נעים שלא תורם לא לביצועים ולא לצריכת הדלק, תאי נוסעים כמעט מעליבים ואבזור שלא מתעלה. בסביבות ה-165 אלף שקלים בהם מתומחר הפטריוט תוכל לרכוש יונדאי IX35, קיה ספורטאז' או ניסאן קשקאי, גיפונים עדיפים שיציעו תאי נוסעים איכותיים יותר, ביצועים עדיפים, צריכת דלק חסכונית יותר וגם סחירות עדיפה בעתיד.

פורסם

חבר שלי מוכר ג'יפ קומנדר מודל 2007 מאובזר ב 130K ש"ח, אם מדבר אליך.

מפורסם בלוח הפורום.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שני רכבים גרועים ביותר

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אני נהגתי על הפטריוט בארצות הברית, בערך 700 ק"מ, הכל מרגיש זול נראה זול, עדיף היה כבר מאזדה 3

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...