Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג אם משהו לא בסדר או שפשוט ככה הרכב הזה אבל בפניות ממש לא חדות ולא מהירות אני מרגיש כאילו השילדה מתנתקת מהגלגלים ז"א כשאני(הנהג) יושב על הכיסא אני מרגיש אשכרה שאני צריך להיאחז במשהו ולהתנגד כדי לא לעוף מהכיסא הזה,בזמן שהצמיגים יושבים טוב על הכביש,יכול להיות שהבולמים גמורים? אי אפשר לבדוק את זה?

חשבתי גם לקנות קפיצים בלבד של WEITEC,זה טיפה יוריד את הרכב לכביש ויעזור לו להישאר שם בזמן הפניות?

אשמח עוד לרעיונות מה ניתן לעשות בעניין,הרכב המדובר הונדה סיוויק 2005,אני לא מתכוון להוציא על זה סכומים גבוהים,הרכב לא ספורטיבי או משהו רק שיהיה יותר נוח בפניות.

תודה.

Scan Speak

• ספונסר פורום
פורסם

מומלץ להתחיל עם בדיקה שזוויות ההיגוי ברכב תקינות. כיוון פרונט טוב ומקצועי יוכל להיות נקודת התחלה טובה.

פורסם

ממש לא גבוהות,מי שמכיר פניה לחולון (מזרח) שמאלה,או ביציאה\כניסה לאשדוד מהדרומית,על מהירות 50-60 אני חייב להאיחז במשהו כבר.

בוצע כיוון פרונט לפני כחצי שנה,היה לי פנצ'ר באחד הגלגלים הקידמיים,האם רצוי לבצע שוב אחרי החזרת הגלגל חזרה?

איך אפשר לבדוק אם הבולמים עייפים?

תודה.

Scan Speak

פורסם
ממש לא גבוהות,מי שמכיר פניה לחולון (מזרח) שמאלה,או ביציאה\כניסה לאשדוד מהדרומית,על מהירות 50-60 אני חייב להאיחז במשהו כבר.

בוצע כיוון פרונט לפני כחצי שנה,היה לי פנצ'ר באחד הגלגלים הקידמיים,האם רצוי לבצע שוב אחרי החזרת הגלגל חזרה?

איך אפשר לבדוק אם הבולמים עייפים?

תודה.

ערב טוב

האם השחיקה אחידה בצמיגים זא כתפיים פנימיות שחוקות יותר בצד אחד יותר מהצד השני?

ירון-צמיגי גודייר

פורסם

לא הסתכלתי על זה ממש,אני אסתכל ויודיע..כמובן אם היא לא אחידה אז זה כיוון פרונט.

מה לגבי השאלה על הבולמים עצמם והקפיצים מונמכים יותר?

Scan Speak

פורסם
לא הסתכלתי על זה ממש,אני אסתכל ויודיע..כמובן אם היא לא אחידה אז זה כיוון פרונט.

מה לגבי השאלה על הבולמים עצמם והקפיצים מונמכים יותר?

ערב טוב

החלף בולמי הזעזועים, בדוק שהצמיגים במצב טוב ומנופחים בלחץ נכון, ודא שמתלה קידמי מכווון ומערכת ההיגוי

תקינה ללא חופשים וצא לדרך........... הרכב יהיה יציב ובטוח!!!

בברכת הנותן מקבל

• תוכן חדש...