Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות ABS, ESP BAS נדלקות במרצדס a class

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי מרצדס a160 עם בעיה ב-ABS.

הרכב ברשותי כחצי שנה ומאז שרכשתי אותו מידי פעם נדלקת לי נורת abs + נורת bas esp.

התקלה נעלמת אם מחזקים את החיבור החשמלי של מערכת ה-esp בתא המנוע.

הייתי בטוח שהחיבור פשוט לא מהודק מספיק מעצמו ופשוט צריך מידי פעם (פעם בכמה שבועות ) לחזק אותו ביד.

היום הנורות נדלקו ולא נכבו גם לאחר חיזוק או פירוק הרתמה והחזרתה למקום.

גם הרכב נכבה פתאום בעת עצירה וגם בהזדמנות אחרת איבד את ההגה כוח שלו דבר שהסתדר

כשכיביתי את המנוע והנעתי מחדש .

ניתקתי את כבל המינוס מהמצבר אך גם זה לא עזר.

עברתי גם על הפיוזים שקשורים למערכת.

יש למישהו איזה רעיון מה יכולה להיות הבעיה ?

בתודה מראש

ניר

פורסם

הרי אתה בעצמך עלית על הבעייה, אתה מתאר בעייה בצמת החשמל שבאה והולכת עם חיזוק המחבר, כנראה שהחיבור לא תקין ועכשיו הוא מנותק, כנס למוסך שמתמחה ברכבים האלה ובקש בדיקה של החלק המדובר.

המלצה שלי היא לא להזניח תקלות חשמל ובמיוחד כאלו הקשורות למערכות מצילות חיים, הזנחה עלולה להתבטא בהרס המחשב שיעלה לך הון במיוחד במרצדס ובמיוחד בדגם שלך שכמעט ולא ניתן למצוא לו חלקים משומשים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מנסיון, נורות ESP, BAS, ו-ABS דולקות יכולות להעיד על המון תקלות אפשריות, כך שלנחש זה חסר תועלת. רק בדיקת דיאגנוסטיקה תגיד לך במה מדובר. אם תרצה המלצה למוסך טוב ולא יקר באזור המרכז, צור קשר בה"פ. בכל אופן, תמשיך לעדכן, אותי אישית מעניין לדעת במה מדובר.

פורסם

היי

מאחר ואני חבר חדש בפורום אינני יכול לשלוח הודעות פרטיות כל עוד לא פרסמתי 25 הודעות כלליות .

אשמח אם תוכל לשלוח לי בהודעה פרטית את שם המוסך הנ"ל .

ניר

פורסם

אני. C קלאס 240 '98

בסופו של דבר התקלה התגלתה כמפסק אור בלמים תקול. ד"א, ההמלצה שלי למוסך מרצדס באזור המרכז היא מוסך הסמל בראשל"צ ועל הדרך, בקש שם סריקה ממוחשבת מלאה לרכב (אמנם מתבצע חיבור סורק למחיקת קוד התקלה אבל סריקה מלאה מבוצעת כשמבקשים)

פורסם

היי לכולם

תודה רבה על העזרה !!

הייתי היום במוסך הסמל בראשון לציון , הרכב חובר למחשב שזיהה תקלה במתג אור בלם.

המתג הוחלף בחדש והנורות כבו.

שירות מקצועי ומצוין של המוסך שכנראה מאוד אמין.

תודה במיוחד לGOLF ול-Haim_gds על ההמלצות והעזרה.

ניר

פורסם

בכיף. (ד"א, ממה שזכור לי מחיר מפסק בלם מרצדס מקורי נמוך ממפסק בלם למאזדה:?)

אני מקווה כי עשית סריקה ממוחשבת לרכב, אני מאמין גדול בתחזוקה מונעת ולא בתחזוקת שבר.

• תוכן חדש...