Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי רוצים לקנות רכב ועברתי טסט לפני שבוע ..

ההורים שלי לא רוצים לעשות את הבעלות עליהם , הם רוצים לעשות עליי .. השאלה שלי איך ? לאיפה ללכת אם זה וצריך ליווי מבוגר איתי?

פורסם

אין קשר לנהג צעיר או לא נהג צעיר. אפשר לעשות העברת בעלות גם על שם מישהו שאין לו בכלל רישיון.

אם אתה קטין אז העברת בעלות מתבצעת רק במשרד הרישוי ורק בנוכחות אחד ההורים. אם אתה מעל גיל 18 אתה יכול לבצע העברת בעלות בדואר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אין קשר לנהג צעיר או לא נהג צעיר. אפשר לעשות העברת בעלות גם על שם מישהו שאין לו בכלל רישיון.

אם אתה קטין אז העברת בעלות מתבצעת רק במשרד הרישוי ורק בנוכחות אחד ההורים. אם אתה מעל גיל 18 אתה יכול לבצע העברת בעלות בדואר.

אוקיי תודה, אני בן 17 וכרגע אמרו לי שבטוח אי אפשר לעשות ..

מישהו יכול להביא לי תשובה מדויקת אם אני יכול ללכת אם אחד ההורים למשרד הרישוי ולהעביר בעלות על השם שלי?

פורסם

תודה למיכאל על החיזוק :-D

אם אתה רוצה תשובה נוספת שכוללת גם קישור לאתר של משרד הרישוי פשוט תעשה חיפוש בפורום לביטוי ״העברת בעלית קטין״. הייתי מחפש במקומך ושם קישור, אבל גם אני מתעצל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי תודה רבה לכם. מחר אני יתקשר למשרד הרישוי אני ישאל הכי טוב ..

ותאמין לי חיפשתי ועל קטין לא מצאתי ממש מידע עדכני ומדויק.

תודה רבה :]]

פורסם

כמו שאמרו קודמי, גם אני בגיל 17 עשיתי העברת בעלות לרכב על שמי, בדואר זה לא אפשרי, רק במשרד הרישוי בליווי אחד ההורים.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לעצלנים

מתי נדרשת העברת בעלות במשרד הרישוי?spacer.gif

bullit_ball.gif נכה המשלם אגרת נכה bullit_ball.gif רכב סיור ותיור bullit_ball.gif מנהל עיזבון bullit_ball.gif רכב מירושה bullit_ball.gif רכב מדברי bullit_ball.gif העברה על פי צו בית משפט bullit_ball.gif רכב דיפלומטי ואו"ם bullit_ball.gif קטינים bullit_ball.gif רכב ללא מבחן שנתי (טסט). bullit_ball.gif אוטובוסbullit_ball.gif תיירים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כשיבוא היום לרכישת ביטוח - שימו לב (ההורים ואתה) לענות נכון של שאלת מיהו נהג עיקרי ומיהם משתמשי הרכב, אחרת עלולהל להיות בעיה, וכנראה תהיה, בעת מקרה ביטוחי.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...